Wilt u met een medium of paragnost praten?

Hoe een helderziende je kan helpen liefde te vinden

Zou het niet geweldig zijn als je gewoon een helderziende kon bellen en hem of haar je soulmate voor je kon laten vinden? Of dat je, als je midden in een ruzie met je geliefde zit, je helderziende kunt bellen en hem of haar kunt laten vertellen of je de relatie moet redden of niet?

Eigenlijk niet, nee. We zijn hier allemaal om lessen te leren in het leven, en sommige van onze grootste lessen leren we in relaties - en dat omvat zowel de extase als het liefdesverdriet. Het leven zou er heel anders uitzien als we niet uit eigen beweging liefde zouden vinden - en verliezen.

Hoewel geen enkele helderziende de liefde voor je kan vinden, kan een getalenteerde helderziende je wel helpen om met meer succes door het mijnenveld van het daten te navigeren.

Ontdekken wat je nu nodig hebt - en wat niet

Door je aura te lezen en je energie├źn aan te voelen, zou een goede helderziende in staat moeten zijn om je relatiebehoeften op te pikken. Misschien hebt u een sterke, vastberaden partner nodig op wie u kunt leunen; misschien hebt u iemand nodig die plezier en frivoliteit terugbrengt in uw leven; misschien hebt u iemand nodig die zich inzet voor het stichten van een gezin, of iemand die niet afwijzend staat tegenover uw wens om de wereld rond te reizen.

We zijn allemaal verschillend, en onze relatiebehoeften veranderen naarmate het leven zich ontwikkelt. Uw paragnost kan u helpen te bepalen in welke fase van uw leven u zich bevindt, en wat een partner u op dit moment moet brengen. Net zo belangrijk, kan een psychische u helpen erachter te komen wat je zeker niet nodig hebt. Niet nog een man wiens moeder op een voetstuk staat, alsjeblieft. En niet nog een man die denkt dat de rekeningen belangrijker zijn dan je verjaardag.

Door je eigen unieke relatiebehoeften beter te begrijpen, kun je een voorsprong krijgen op het type persoon dat het meest waarschijnlijk

Vrijmaken van relatiepatronen uit het verleden

Tenzij je nog nooit een relatie hebt gehad, ga je het datingspel in met je eigen set emotionele bagage. Om wat voor reden dan ook is je vorige relatie stukgelopen - en misschien is die van de vorige drie ook stukgelopen.

Met de hulp van een helderziende zult u misschien tot uw verrassing ontdekken dat de patronen die u hebt doorgemaakt verrassend veel overeenkomsten vertonen, van de ene relatie tot de andere. Een goede paragnost heeft inzicht in wat er in het verleden is misgegaan en waarom - en hoe u kunt voorkomen dat u dezelfde fouten opnieuw maakt.

Vaak herhalen we in het leven dezelfde cycli, keer op keer, totdat we uiteindelijk de les leren. Met de hulp van uw paragnost kunt u deze specifieke liefdesles veel sneller leren en zo de weg vrijmaken voor een succesvollere en duurzamere relatie.

Het vinden van de juiste man of vrouw

OK, u weet dus wat u van een partner verlangt en u weet hoe u eerdere fouten kunt vermijden - maar waar vindt u waarschijnlijk de juiste man of het juiste meisje voor u? Dit is waar je helderziende tot zijn recht komt, met een glimp van toekomstige mogelijkheden.

Vraag naar informatie over waar je de liefde zou kunnen vinden. Het is onwaarschijnlijk dat een helderziende je kan vertellen "Volgende week dinsdag - de man die voor je struikelt op de metrotrap!" - de antwoorden die je krijgt zullen eerder nogal cryptisch zijn. Maar op een gegeven moment zul je jezelf in die positie bevinden en zullen de dingen ineens duidelijk worden. Een goede helderziende kan je helpen je meer bewust te worden van het soort situaties waarin liefde zich waarschijnlijk zal voordoen - en dit kan je helpen een stap dichter bij de blijvende liefde te komen die je zoeken.