Benieuwd naar wat de kaarten over u zeggen?

De eén kaart tarot spreiding biedt snelle, beknopte antwoorden

Een aantal tarotkaart spreidingen bieden diep inzicht en een raamwerk van referentiepunten waarop je kunt mediteren als je nadenkt over de mogelijke uitkomsten van gecompliceerde zaken. Bijvoorbeeld, de Shadow Truth Spread duikt diep onder het oppervlak van een situatie om licht te werpen op verborgen belemmeringen die een negatieve invloed kunnen hebben op het succes of het falen van onze hoop, dromen, en echte wereld doelen. De tarot relatie spreiding gebruikt om een goede lezing op uw partner te krijgen" target="_blank">Relatie spreiding, aan de andere kant, kijkt goed naar beide kanten van de dynamische complexiteit tussen twee mensen, of het nu in de liefde of een zakelijk scenario, en kan aanwijzingen geven in de ware motivaties en verlangens van elk individu; en de Creatief Proces Spreiding kan dienen als een venster waardoor je de voors en tegens, verborgen valkuilen en onbenutte mogelijkheden van je volgende creatieve onderneming kunt bekijken.

Less is More

Hoewel elk van de bovengenoemde spreads zeer geschikt is voor vragen die voortkomen uit een bepaalde reeks omstandigheden, zijn eenvoudiger lay-outs, zoals de , zijn handiger wanneer wat je zoekt een simpel "ja/nee", "doen/niet doen" is, of wanneer je gewoon een algemene prognose over een bepaalde situatie wilt krijgen. Het is dus logisch dat de eenvoudigste en meest beknopte spreiding om tot de kern van een zaak te komen de Eén Kaart Spreiding is.

Maar hoe eenvoudig deze krachtige spreiding ook mag zijn, hij kan op verschillende manieren worden gebruikt. Veel aanhangers van de tarot lezen 's ochtends dagelijks één kaart als meditatie om de teneur van de komende dag in te schatten. Door zich te concentreren op de kaarten en zich te concentreren op de komende uren, voelen ze zich beter toegerust om de toon en de omgeving te voorspellen waarmee ze in de loop van de dag te maken zullen krijgen.

Kernprobleem

Een andere manier waarop de Eén Kaart Spreiding nuttig is, kan zijn als het startpunt voor een meer gecompliceerde lezing, of reeks van lezingen. Toen ik bijvoorbeeld onlangs met Adrienne sprak, wist ze niet precies wat de focus van haar reading zou moeten zijn. Ze had gewoon een vaag gevoel van losgekoppeld zijn en niet op één lijn met haar ware zelf. Er was niet echt iets slechts aan de hand in haar leven, maar ze voelde zich stuurloos en stuurloos. "Ik kan mijn vinger er niet op leggen," legde ze uit, "maar ik heb het vreemde gevoel dat er iets heel belangrijks is dat net buiten bereik is. Soms heb ik het gevoel dat ik er een glimp van opvang, maar als ik weer kijk, is het verdwenen."

"Goed," zei ik tegen haar. "Ik wil dat je je concentreert op dat gevoel. Alsof wat het ook is, het in een oogwenk voorbij is. Stel je voor wat dat iets is, en roep het nu bij je. Zeg tegen wat het ook is, dat het zich manifesteert."

Adrienne concentreerde zich terwijl ik de kaarten schudde. "Stel je voor dat wat het ook is steeds dichterbij komt en dat het beeld steeds scherper en duidelijker wordt. Ik kan het niet zien,' zei ze. "Het is maar een vage vorm."

"Dat is niet erg," zei ik tegen haar. "Doe je ogen dicht. Stuur uitnodigende gedachten. Stel je voor dat het nu dichterbij is. Dichterbij. Stel je voor dat het recht voor je is. Kun je zijn aanwezigheid voelen?"

"Ja," zei ze. "Ik voel het."

"Oké," zei ik. "Ik ga de kaarten doorknippen. Open je ogen."

De onthulde kaart was Het Rad van Fortuin. Dit is een van de meest geïllustreerde kaarten in de tarot. Het is gemarkeerd met zowel Egyptische als Hebreeuwse symboliek, en toont een groot wiel zwevend in een blauwe lucht, omgeven door vreemde wezens die menselijke en dierlijke aspecten combineren. Het woord T-A-R-O-T verschijnt gespeld wanneer het met de klok mee wordt gelezen vanuit de bovenste ring van de cirkel, en als een slang die zijn eigen staart opeet, begint en eindigt het met de eerste letter "T". De cirkel bevat ook zes tekens van de dierenriem.

Voor Adrienne symboliseerde deze kaart zowel haar onzekerheid, als de onvermijdelijkheid van verandering. Het noodlot stond op het punt bij haar aan te kloppen. "Je leven staat op het punt zich veel scherper te gaan richten,' zei ik tegen haar. "

De volgende stap

"Dat klinkt goed," zei ze, "maar ik had gehoopt op iets... oh, ik weet het niet..."

"Iets tastbaarders?"

"Ja, ik denk het wel," gaf ze toe.

"Oké, laten we deze kaart als uitgangspunt nemen en nu we weten dat het lot recht op je afkomt, kunnen we ons richten op wat dat lot zou kunnen zijn."

Ik vroeg Adrienne om haar ogen te sluiten, zich te concentreren op Het Rad van Fortuin en zich voor te stellen dat het ronddraaide. "Als het wiel stopt, vertel het me dan en dan kiezen we een andere kaart."

Deze keer werd de Zwaardenkoningin onthuld. "Heb je overwogen terug naar school te gaan?" vroeg ik.

"Ik zat te denken aan een cursus om mijn computervaardigheden bij te werken," gaf ze toe. "Ik loop een beetje achter."

"Nou," zei ik tegen haar, "nu is de tijd rijp. Als je wat je al weet kunt combineren met de huidige normen, denk ik dat er veel vraag naar je zal zijn, en dat niet alleen, je zult ook nieuwe talenten ontdekken die je op verschillende niveaus in je leven voldoening zullen geven."

"Dat klinkt als een geweldige plek om te beginnen," zei ze.

Toen we elkaar weer spraken, was Adrienne enthousiast over haar toekomst. Zoals ik al dacht, had haar studie nieuwe deuren voor haar geopend, en ze had het gevoel dat haar leven eindelijk weer op de rails stond.

Heeft u het gevoel dat uw behoefte aan uw toekomst onduidelijk is? Laat een KEEN-adviseur je helpen om de zaken veel scherper te krijgen focus.