Opzoek naar spirituele verlichting?

Hoe om te gaan met het verlies van een dierbare

Het verwerken van rouw en verlies na het overlijden van een dierbare is misschien wel een van de moeilijkste dingen die je in je leven moet doorstaan. Die rouw is een katalysator voor depressie, chronische stress en een verminderde levensverwachting. Met dat gezegd zijnde, is het belangrijk dat u voor uw eigen behoeften zorgt tijdens deze tumultueuze periode. Hoewel dat gemakkelijker gezegd dan gedaan is, zijn hier een paar manieren om u te helpen om te gaan met het verlies van een dierbare.

Blijf sociaal, blijf in beweging

Wij willen niet suggereren dat u wekelijks uitbundige diners organiseert en het uitgaansleven opzoekt, maar het is wel belangrijk om uzelf bezig te houden, zodat u niet in een sociaal isolement terechtkomt. In plaats van jezelf in een omgeving te brengen waar je waarschijnlijk alcohol gaat drinken (waardoor je je alleen maar slechter gaat voelen), kun je beter een groep vrienden bij elkaar zoeken en gaan sporten, of dat nu betekent dat je naar de sportschool gaat of door de buurt gaat wandelen. dat drie dagen lichaamsbeweging per week effectiever kan zijn dan medicatie als het gaat om het verlichten van depressie, dus trek je sportschoenen aan en kom in beweging. En als er ooit een beter moment is geweest om je aan te sluiten bij een groep (al dan niet voor zelfhulp), vrijwilligerswerk te doen of een nieuwe activiteit te beginnen, dan is het wel nu.

Creƫer een plek van vrede

Wanneer u niet wilt dat zo gezellig wordt dat je het huis nooit meer verlaat (we hebben het weer over sociaal isolement), wil je er nog steeds voor zorgen dat je een rustige omgeving hebt waar je kunt ontspannen in plaats van een van verloedering en chaos. Houd uw huis vrij van rommel, maar niet leeg van zinvolle persoonlijke bezittingen die u vreugde brengen. Integreer ontspannende spa elementen zoals een witte ruis machine, aromatherapie, en rustgevende muziek. Als u zich verantwoordelijk genoeg voelt, kunt u overwegen een huisdier aan te schaffen om als comfortabele afleiding te dienen - vergeet alleen niet dat u hiermee een levenslange verbintenis aangaat. Huisdieren zijn geen tijdelijke veiligheidsdeken.

Onderhoud uw gezondheid

We hebben het al gehad over het belang van regelmatige lichaamsbeweging, maar uw gezondheid gaat om meer dan alleen bewegen. Depressie kan van grote invloed zijn op iemands eetgewoonten, of dat nu betekent dat hij of zij meer (en niet kwalitatief) gaat eten of dat de eetlust helemaal wordt ontmoedigd. Maak van koken een zelfzorgoefening. Neem een dag in de week en bereid maaltijden voor of vries ze in, zodat je weet dat je misschien een paar zware dagen voor de boeg hebt. Maaltijden zijn het lekkerst als je ze deelt, dus nodig vrienden en geliefden uit om mee te eten, want het gezelschap is net zo troostend als het eten zelf. Hun troostende woorden bij het verlies van een dierbare kunnen net datgene zijn wat u moet horen.

Boek een mediumschapsreading

Is omgaan met verlies meer dan u had verwacht? Zoekt u afsluiting of wilt u onbeantwoorde vragen opgelost zien? Boek een mediumschap reading met een van onze deskundige Keen adviseurs. Bekijk de beste vragen voor een medium, zodat u het meeste uit uw sessie haalt.

Hier zijn nog enkele tips om u te helpen omgaan met verlies.

Dating na het overlijden van een echtgenoot: Wat ben je een overleden liefde verschuldigd?

Je leven vernieuwen na de dood van een geliefdeWat is een helderziende Medium?