Wilt u met een medium of paragnost praten?

Wat is een helderziend medium?

Of het nu om een persoon of een huisdier gaat, als u iemand bent kwijtgeraakt waar u van houdt, dan weet u maar al te goed hoe moeilijk het kan zijn om verder te gaan. Misschien heb je nooit de kans gehad om afscheid te nemen, misschien zijn jullie uit elkaar gegaan onder slechte voorwaarden, of het is mogelijk dat je het gewoon niet kunt loslaten. Dit zijn allemaal redenen waarom mensen ervoor kiezen de hulp van een paranormaal medium in te roepen. Wat is een medium vraag je je af? Het is een specifiek soort spiritueel adviseur die de gave heeft om met de doden te communiceren.

Hoewel dit misschien een beetje beangstigend klinkt, is het niet zoals de negatieve connotaties die je in films ziet. In feite kan het een uiterst heilzame ervaring zijn. Hoewel het voor iedereen anders is, afhankelijk van hun situatie, zijn de belangrijkste voordelen van een mediumschap reading: afsluiting, antwoorden krijgen, troost, de mogelijkheid om te genezen, vermindering van verdriet, en een vorm van spirituele counseling. Laten we eens wat dieper ingaan op wat een medium wel en niet is.

Psychic VS. Psychic Medium

Niet alle mediums zijn mediums, maar alle mediums zijn wel paranormaal begaafd. Hier volgt een uitsplitsing van de twee.

Paranormaal begaafden: tussen paragnosten en mediums is dat vertrouwen op hun intuïtie om gegevens te verzamelen over iemands verleden, heden en/of toekomst. Dit wordt bereikt door het energieveld van de ontvanger te lezen, waarbij soms contact wordt gemaakt met spirituele gidsen. Vaak worden ook andere vormen van waarzeggerij gebruikt, zoals tarot en astrologie. Het doel van een psychische reading is om begeleiding, inspiratie of een nieuw perspectief te krijgen over zaken die te maken hebben met liefde, relaties, carrière, gezondheid, persoonlijke groei en meer.

Psychic Medium: Een psychisch medium daarentegen maakt via paranormale begaafdheid contact met overleden dierbaren van de ontvanger. Het is belangrijk op te merken dat volgens het mediumschap de geesten van deze personen nog springlevend zijn. Ondanks hun paranormale gaven, zul je een medium niet bezoeken om informatie te krijgen over je liefdesleven of om een carrièrepad uit te stippelen. Hun enige doel is om mensen te troosten met de wetenschap dat hun overleden dierbaren nog steeds deel uitmaken van hun leven, om de angst voor de dood weg te nemen, om boodschappen van de overledene over te brengen, en om afsluiting en steun bij de rouw te bieden. Het is ook mogelijk dat men dit type spiritueel adviseur inschakelt om meer te leren over de tekenen van het zijn van een paranormaal medium, of hoe mediumvaardigheden op zichzelf te ontwikkelen.

Eerste keer een medium zien

In tegenstelling tot wat u misschien denkt, hoeft u niet oog in oog te staan met een adviseur. De beste helderziende mediums zijn in staat om medium readings via de telefoon uit te voeren. Om het meeste uit uw sessie te halen, moet u:

  • Doe uw onderzoek. Zorg ervoor dat u de geschiedenis van uw familie kent, inclusief de afstamming van uw echtgenoot/partner.
  • Wees bereid om met iedereen te praten. Het is ook niet ongebruikelijk dat huisdieren in het spel komen.
  • Bedenk een lijst met die je zou willen stellen. Vermijd alles wat kan worden beantwoord met een simpel "ja" of "nee" Bijvoorbeeld: "Wat vindt mijn moeder van de keuzes die ik heb gemaakt in mijn leven?" versus "Is mijn moeder trots op me?"
  • Ten slotte moet je altijd onthouden dat je voorbereid moet zijn op wat je te horen zult krijgen. Overweeg of een reading meer kwaad dan goed zal doen, vooral als je momenteel in een slechte emotionele toestand verkeert.

Klaar om te communiceren met een overleden dierbare? Bekijk onze gids met paranormale mediums en doe vervolgens je huiswerk. Naast het bekijken van factoren zoals geloofsbrieven, expertisegebieden en recensies, moet je ervoor zorgen dat je je op je gemak voelt bij je medium en er vertrouwen in hebt (gebruik je beste instincten), omdat je veel spirituele deuren zult openen tijdens je sessie.