Wilt u met een medium of paragnost praten?

14 vragen om aan een medium te stellen

Van alle spirituele gidsen zijn mediums misschien wel het meest onbegrepen. Om duidelijk te zijn, een medium is iemand die de gave heeft om te communiceren met de overledenen, dus in feite slaan zij een brug tussen de fysieke en de spirituele wereld. Elk medium heeft zijn eigen manier om te werken en te corresponderen met de geestenwereld, maar in tegenstelling tot andere raadgevers zijn zij daarvoor niet afhankelijk van waarzeggerij-instrumenten zoals astrologie of tarot. In plaats daarvan vertrouwen zij op hun intuïtie en mentale beelden of hoorbare boodschappen om met de overledene te communiceren. Alleen mediums hebben deze specifieke gave. paranormaal begaafden vertrouwen op logica om de informatie die zij ontvangen te vertalen door het ontcijferen van beelden, woorden, gevoelens en geluiden om zo de ontvanger te begeleiden.

Mensen zoeken meestal de hulp van een medium omdat ze rouwen om het verlies van een dierbare, een persoon of een huisdier. Voor sommige mensen betekent dit dat ze het verlies willen afsluiten (misschien heeft u nooit afscheid kunnen nemen), voor anderen kan het de wens zijn om antwoorden te krijgen op vragen die voor de dood niet beantwoord werden. Wat je reden ook is, je moet je voorbereiden voordat je voor de eerste keer naar een medium gaat. Ga voorbereid naar je sessie met een lijst van vragen. Omdat het waarschijnlijk is dat je verdrietig zult zijn, wil je naar binnen gaan met een duidelijke lijst van doelstellingen. Wees erop voorbereid dat je misschien niet leuk vindt wat je hoort - dat is het risico van elke vorm van reading. Hoewel u misschien geneigd bent om vragen te stellen als, "Is mijn moeder gelukkig?", zal dit u alleen een "ja" of "nee" antwoord geven. Om u te helpen, hier zijn 14 voorbeelden van vragen te stellen aan een psychische medium.

Voorbereiding voor uw lezing

Naast het hebben van een lijst met vragen bij de hand, zorg ervoor dat u voor alle psychische medium readings die je ervaart. Onderzoek uw familiegeschiedenis als u nog niet op de hoogte bent - dit omvat familie en vrienden van een echtgenoot of partner. Huisdieren kunnen ook vaak in beeld komen. Wees ruimdenkend en bereid om van iedereen iets te horen.

Vragen die je aan een medium kunt stellen

Bedenk dat "zij" of "hun" in dit geval elk overleden familielid, vriend of huisdier kan zijn.

 • Hoe kan ik leren hoe ik mediumkwaliteiten kan ontwikkelen?
 • Wat is hun wens voor mij en hoe kan ik die laten uitkomen
 • Wie zijn mijn leidende geesten?
 • Welke boodschappen hebben zij voor mij?
 • Wat zijn de tekenen dat ik een helderziend medium ben?
 • Hoe kan ik een zaak afsluiten die voor hun dood nog niet was opgelost?
 • Er is een vraag die ik nooit heb kunnen stellen voordat ze stierven. Wat is hun antwoord?
 • Wat vinden mijn dierbaren van de levenskeuzes die ik maak?
 • Hebben zij enig advies of begeleiding voor mij?
 • Zijn ze nog boos op me?
 • Ik wil mijn excuses aanbieden voor iets wat ik heb gedaan/gezegd toen ze nog leefden. Wat is hun reactie?
 • Wat zijn de specifieke tekenen die aangeven dat ze bij me zijn?
 • Wat kan ik doen om met dit pijnlijke verlies om te gaan zodat ik verder kan met mijn leven?
 • Wat zijn speciale dingen die ze willen dat ik weet?

Klaar om te communiceren met een overleden dierbare? Bekijk onze gids van paranormale mediums en doe vervolgens je huiswerk. Naast het bekijken van factoren zoals geloofsbrieven, expertisegebieden en recensies, moet je er ook voor zorgen dat je je op je gemak voelt bij je medium en dat je het vertrouwt (gebruik je beste instincten), aangezien je veel spirituele deuren zult openen tijdens je sessie.