Wilt u met een medium of paragnost praten?

Zijn helderzienden echt?

Als je nog nooit de spirituele wereld hebt verkend omdat je je afvraagt hoe echt paranormaal begaafden zijn, dan ben je niet alleen. Over paranormale begaafdheid wordt al eeuwenlang gediscussieerd en zelfs 's werelds grootste psychologen zoals Freud en Williams James bestudeerden het in een poging om meer duidelijkheid te verschaffen, maar toch zijn er nog steeds sceptici. Of paranormaal begaafden legitiem zijn of niet zal waarschijnlijk een discutabel onderwerp blijven, maar een constructiever gesprek gaat niet over de vraag of ze echt zijn of niet, maar over hoe je kunt herkennen wanneer iemand een bedrieger is.

The Real Deal

De realiteit is dat miljoenen mensen over de hele wereld succes hebben gehad met het verkrijgen van spirituele begeleiding van een helderziende - en niet vanwege al die neppe hocus pocus die je in films ziet. Echte, ervaren paragnosten vertrouwen op hun intuïtie en aangeboren vermogens om u duidelijkheid en richting te geven in een bepaalde kwestie. Sommige profs gebruiken zelfs waarzeggerij instrumenten zoals astrologie, tarot kaarten, kristallen, numerologie, en rune stenen, maar alleen als op een ervaren niveau. Hoe meer ervaren de helderziende, hoe beter ze in staat zijn om dergelijke apparaten te gebruiken. Zij kunnen bijvoorbeeld het aantal tarotkaarten dat in een hand wordt gedeeld, verhogen, wat zeker voordeliger is voor de ontvanger.

De term "paragnost" is ook zeer Er zijn verschillende soorten spirituele adviseurs, waaronder tarot lezers, astrologen, helderzienden, helderhorenden, empaten, mediums en heldervoelenden. Welke je ook zoekt, het uiteindelijke doel is om je te helpen helderheid te krijgen, zodat je kunt zien welke acties er van jouw kant ondernomen moeten worden om een situatie te verbeteren. Geloven dat dit waar is, is het halve werk, want je zult geen succesvolle reading hebben als je sceptisch of cynisch bent. Toch zijn er nog steeds oplichters, dus hier is hoe je weet dat je met een legitieme professional te maken hebt.

Tekenen dat u bij een legitieme helderziende bent

  • Het is duidelijk waar zij hun informatie vandaan halen

Het is belangrijk dat uw adviseur volledig eerlijk is over het type paranormale methoden waarop hij of zij zich baseert. Voordat u een online paranormale lezing boekt, hebt u de mogelijkheid om de biografieën van alle beschikbare spirituele adviseurs door te lezen. Als de persoon is een pro, zullen ze meestal een grondige bio die al hun geloofsbrieven schetst, met inbegrip van hoe ze hun informatie krijgen. Dit kunnen spirituele gidsen zijn, tarot of engelenkaarten, kristallen, helderziendheid of helderhorendheid, astrologie, een pendel, mediumschap, of andere technieken, praktijken, of gereedschappen. Oh, en in het geval u zich afvraagt of online paragnosten echt zijn of niet, reken maar dat ze zijn! Hier is hoe een virtuele lezing werkt.

  • Ze vragen geen extra geld voor extra info

De kosten voor je reading moeten van tevoren duidelijk zijn (dat is gewoon een goede handelspraktijk), maar je hebt te maken met een bedrieger als hij tijdens een sessie om extra geld vraagt om een vloek te genezen, om extra spirituele deuren te openen, om geluk te brengen, om je overleden moeder met je te laten praten, enzovoort.

  • Theorieën over vorige levens zijn niet overdreven

Hoewel het moeilijk te bevatten kan zijn, zijn de meesten van ons waarschijnlijk gereïncarneerd, wat betekent dat we een vorig leven of vorige levens hebben. Een zijn allemaal goede keuzes als je dieper in dit onderwerp wilt duiken-vooral als je wilt leren hoe een vorig leven je huidige realiteit beïnvloedt. Laat u echter niet misleiden als een helderziende u vertelt dat u een superspecifiek en beroemd iemand was zoals Koningin Elizabeth of James Dean. Misschien in uw dromen, maar niet in uw vorige leven.

  • Ze doen geen valse beweringen

Geen helderziende kan altijd 100 procent accuraat zijn omdat hun psychische energie - of die van u - er die dag naast kan zitten. Geloof het dus nooit als een adviseur beweert dat zijn voorspellingen altijd kloppen. Ook als ze je op een voetstuk plaatsen alsof ze "nog nooit" zulke getallen, een hand in het tarotspel, enz. een voorgevoel voor je toekomst hebben gezien, is dit een teken aan de wand dat het om een bedrieger gaat.

  • Ze gebruiken geen angsttactieken

A Een echte helderziende zal eerlijk tegen u zijn als de dingen niet allemaal rozengeur en maneschijn zijn (een ander teken van een oplichter is dat iemand u alleen maar vertelt wat u wilt horen), maar hij zal daarbij geen gebruik maken van bangmakerij. Dit is typisch weer een truc om je meer geld te laten uitgeven omdat je vervloekt bent, bedrogen wordt door zwarte magie, voorbestemd bent om de rest van je veertigste pech te hebben, enz.