Wilt u met een medium of paragnost praten?

Uw gids voor het contacteren van een helderziende adviseur

Voor de eerste keer contact opnemen met een paranormaal consulent kan als een intimiderend proces aanvoelen, maar dat hoeft het niet te zijn als je maar weet waar je op moet letten. Maar voordat u een lezing boekt, moet u begrijpen wat een adviseur echt doet - en we hebben het niet over valse feiten die u hebt opgepikt in films. Een paragnost is een persoon die een buitenzintuiglijke waarnemingsvermogen (ESP) bezit dat hem in staat stelt informatie te verwerven via intuïtie en andere methoden zoals tarot, astrologie mediumschap, foto/telekinese, en meer. Deze vaardigheden zijn vrij complex en het kan jaren duren om ze onder de knie te krijgen, zelfs als een helderziende al over natuurlijke gaven beschikt.

Of u nu een gebroken hart probeert te genezen, de perfecte baan wilt vinden, of uw zielsbestemming wilt vinden, een paranormale lezing kan u de duidelijkheid en advies geven die u nodig hebt om het verleden los te laten zodat u aanwezig kunt zijn terwijl u naar de toekomst kijkt. Hier is alles wat u mag verwachten.

Begrijp hoe online paranormale lezingen werken

Er zijn nog steeds adviseurs die vanuit hun huis of een winkel een bedrijf runnen, maar online paranormale lezingen zijn de populairdere en gemakkelijker verkrijgbare optie - zelfs paranormale mediums kunnen van een afstand werken. Wat is er wenselijk aan een lezen dat niet face-to-face is het feit dat je volledige anonimiteit hebt. Er is ook minder kans dat u wordt opgelicht omdat de helderziende uw lichaamstaal niet kan oppikken of fysieke kenmerken kan gebruiken om tot verkeerde inzichten te komen.

Sommige mensen zijn sceptisch over online lezingen, maar u moet weten dat een paragnost niet fysiek bij u hoeft te zijn om toegang te krijgen tot uw energieveld of om de Tarot of andere vormen van waarzeggerij namens u te gebruiken. De informatie die zij ontvangen om uw zorgen aan te pakken zal afkomstig zijn van een soort energie-internet dat ze kunnen "inloggen" ongeacht waar u bent. Zodra u hen toestemming geeft om informatie voor u te zoeken, zullen zij de techniek of methode gebruiken (helderziendheid, helderhorendheid, heldervoelendheid, helderziendheid) die hen het best in staat zal stellen om u te helpen.

Doe je onderzoek

Voordat je contact opneemt met een paragnost, is het uiterst belangrijk dat je grondig onderzoek verricht. Het zorgvuldig lezen van biografieën, recensies, prijzen van paranormaal begaafden en getuigenissen is een van de beste dingen die u kunt doen - het verkleint ook de kans dat u in zee gaat met een bedrieger. Kies een adviseur die methoden gebruikt die u voelt comfortabel mee bent. Als je nieuwsgierig bent naar Tarot of astrologie, zoek dan een lezer wiens vaardigheden deze modaliteiten omvatten. Vragen met betrekking tot zaken van het hart? Schakel een liefdes- en relatiedeskundige in. Onthoud: als je niet tevreden bent met je keuze, zijn er genoeg andere om uit te kiezen!

Ga er met een open, positieve geest heen

Als je met een sceptische geest aan een reading begint, zul je geen goede sessie hebben omdat een adviseur deze negatieve vibraties kan oppikken. Aan de andere kant, misschien wil je wel graag een reading maar heb je gewoon een slechte dag. Als dat het geval is, maak dan een nieuwe afspraak. Je moet echt je hoofd bij het spel hebben, dus verspil je tijd (en die van de helderziende) en geld niet.

Laat de helderziende de sessie leiden

Terwijl je misschien staat te popelen om een heleboel informatie met je helderziende te delen, doe dat niet. U betaalt een professionele helderziende voor hun tijd, dus laat ze hun werk doen en leiden de discussie waar het moet gaan. Een goede helderziende moet het grootste deel van het praten te doen en u vragen om te valideren of bevestigen van de indrukken die ze ontvangen. U zult waarschijnlijk frustreren een authentieke psychische met uw emotionele overbelasting door af te gaan op tangens of ventileren je levensverhaal. En u zult een frauduleuze helderziende veel te veel informatie geven die kan worden gemanipuleerd om hun voordeel.

Bewust zijn van oplichterij

Psychische lezingen hebben verschillende voordelen, waaronder gemoedsrust, vertrouwen, verbeterde relaties, zelfontdekking en afsluiting. Hoewel er over de hele wereld mensen zijn die een echte paranormale gave bezitten, zijn er helaas ook oplichters die er alleen maar op uit zijn om te profiteren van mensen in plaats van hen spirituele begeleiding, duidelijkheid en advies te geven. Dit wordt een koude paranormale lezing genoemd, ook bekend als een reeks technieken die worden gebruikt om informatie over u en uw situatie te verkrijgen zonder het gebruik van echte paranormale gaven. Geen helderziende zou u ooit de winnende lottonummers kunnen geven of kunnen voorspellen wanneer u zult trouwen of zelfs wanneer u zult overlijden. Je bent niet vervloekt, dus ga geen extra geld uitgeven om het terug te draaien.

U kunt de tijd niet uit het oog verliezen

Dit is een van de vele voordelen van een online paranormale lezing met Keen. U zult nooit meer uitgeven dan u wilt, zelfs niet als u de tijd uit het oog bent verloren. U wordt gewaarschuwd wanneer uw geld op is en krijgt de optie om meer geld toe te voegen of het gesprek/chat te beëindigen. Let op: de tijd met een adviseur begint zodra u beiden verbonden bent.

Mind Your Manners

Als u vindt dat u geen goede verbinding hebt met uw paragnost en u wilt het gesprek beëindigen sessie, hang dan niet zomaar op aan de adviseur. Wees respectvol en leg beleefd uit dat de dingen niet gaan in de richting die je had gehoopt en dat je niet verder wilt gaan.