Wilt u met een medium of paragnost praten?

Trick or treat divination

Van alle feestdagen heeft Halloween een bijzondere betekenis voor paragnosten omdat onze band met de andere wereld wordt versterkt. Op Samhain (een Keltische feestdag waarvan de viering begint in de nacht van 31 oktober en eindigt op 1 november op het noordelijk halfrond en die verwant is aan een dodenfeest) wordt een sluier doorgeprikt waardoor de geesten van de andere kant in onze oren kunnen fluisteren als we goed luisteren. Het is ook een tijd voor spoken, geesten, kobolden en gewoon ouderwets trick-or-treating.

Een stukje geschiedenis van Halloween

Hoewel de traditie van het vermommen (het dragen van vermommingen en kostuums) teruggaat tot de Middeleeuwen, werd "trick or treat" (het waarschuwen van de bewoners van een huis dat er onheil op komst is als er niet wordt getrakteerd) voor het eerst gebruikt in 1911 in Kingston, Ontario. De praktijk verspreidde zich uiteindelijk naar andere delen van Canada en werd in 1920 in Chicago voor het eerst toegepast. Tegen de jaren 1930 werd trick-or-treating een wijdverspreide traditie in de Verenigde Staten en in 1939 drong het ook door tot de media.

Halloween en trick-or-treating blijven ook in de 21e eeuw populair en elk jaar vinden er meer evenementen plaats om de magische vooravond te vieren. In de loop der jaren zijn snoep en andere eetbare lekkernijen speciaal ontwikkeld voor kinderen die zich verkleden en langs de deuren gaan om hun buit op te halen. Degenen die de Halloweengeest omarmen, verzamelen en genieten van chocolaatjes, lolly's, snoepmaïs en af en toe een stuk fruit.

De pret begint

Ashton Kutcher onlangs een link naar van een Houston foodblog. De site had afbeeldingen van snoep gepost die freaky, griezelig en hysterisch hilarisch waren. Het volgende bevat helderziende commentaren die kunnen worden gebruikt voor waarzeggerij met behulp van deze afbeeldingen.

benodigd materiaal:

Een zak snoep die met Halloween is verzameld.

Instructies:

Wil je iets weten over je liefdesleven, carrière of financiën? Stel alle vragen die u normaal aan een helderziende zou stellen. Schrijf uw vraag op een stuk papier.

Spreid al uw snoepgoed uit en bekijk wat u hebt ontvangen. Scheid je snoepjes in categorieën zodat je geen "trucjes" of "traktaties" (speciale betekenissen) van de geesten mist, en raadpleeg dan de waarzeggerijen hieronder om je antwoord te krijgen.

Gerelateerde artikelen