Wilt u met een medium of paragnost praten?

Liefdesdesdeskundige sara: paranormale gaven bieden medeleven en genezing

Sara, op Keen bekend als "Liefdesdesdeskundige Sara," wist van kindsbeen af dat ze intuïtieve gaven had, maar pas op latere leeftijd realiseerde ze zich dat ze paranormaal begaafd was. Het was zeven jaar geleden, tijdens een discussie met haar vriendin, dat de dingen veranderden. "Ze vertelde me over een man met wie ze uitging, en ik deelde haar een hoop informatie over hem die ik aanvoelde. Ze keek me aan en zei: 'Weet je dat je helderziend bent?' Tot dan toe had ik nooit zo over mezelf nagedacht. Ik wist alleen dat ik bepaalde zintuigen had die verhoogd waren en dat ik erg geïnteresseerd was in spiritualiteit."

Sara's vriendin was adviseur bij Keen, en zij moedigde Sara aan om een website op te zetten en het te proberen. In die tijd werkte Sara voor een softwarebedrijf, maar ze besloot om daarnaast ook readings te geven. Haar nauwkeurigheid resulteerde in hoge waarderingen, en ze kreeg al snel meer klanten. Een jaar later besloot ze haar baan op te zeggen en zich fulltime op Keen te richten.

Locating the Source

In haar twintiger jaren besteedde Sara veel tijd aan het bestuderen van metafysische zaken en het bezoeken van spirituele gidsen. Ze leerde over meditatie, het gebruik van kristallen, chakra's, en astrologie. Ze behaalde ook een masterdiploma in psychologie. "Adviseur worden voelde voor mij natuurlijk omdat ik altijd al om mensen heb gegeven. Het is mijn passie om anderen te helpen geluk te vinden en met hen samen te werken om hun doelen te bereiken." Sara's psychologische achtergrond stelt haar in staat om tot de kern van het probleem van een cliënt door te dringen. "De oorsprong van veel van de problemen waar we als volwassenen mee te maken hebben, is terug te voeren op dingen die in onze jeugd zijn gebeurd. Door mijn counselingvaardigheden te combineren met mijn paranormale gaven kan ik de bron vinden en me richten op een proactieve oplossing."

Sara vindt haar werk het meest bevredigend wanneer ze iemand kan helpen een positieve verandering teweeg te brengen. "Ik vind het geweldig als iemand zich realiseert dat hij niet vastzit in een situatie en dat hij de kracht heeft om zijn leven in eigen hand te nemen. Het geeft zoveel voldoening om mensen te laten zien hoe onze gedachten onze realiteit creëren en, als ze besluiten om zelf de regie te nemen over wat ze willen, kunnen ze het leven opbouwen dat ze willen leiden. Mijn doel is om mijn klanten in staat te stellen in zichzelf te geloven en open te staan voor nieuwe mogelijkheden, want dat is hoe we groeien."

Connecting With a Higher Self

Sara's extra zintuiglijke waarneming versterkt haar paranormale gaven door haar een duidelijk kanaal voor informatie te maken. "Als ik readings doe, laat ik mijn hogere zelf het overnemen. Dan ben ik in staat om boodschappen te zien en te horen." Sara is altijd erg goed geweest in het oppikken van specifieke namen van mensen - of het nu iemand is waar een klant aan denkt of iemand die ze in de toekomst zullen ontmoeten. Als helderziende en helderhorend, is ze ook in staat om met dieren te communiceren. "Dat is iets wat ik al kan sinds ik een kind was. Sommige van mijn klanten bellen om een vermist huisdier terug te vinden of om uit te zoeken waardoor hun dier zich vreemd gedraagt. En sommigen bellen zelfs om te communiceren met een huisdier dat is overleden."

Het is niet ongewoon voor Sara om engelen rond mensen te zien of boodschappen te ontvangen van geesten van dierbaren. "Engelenwerk is iets dat me een goed gevoel geeft, omdat ik weet dat het delen van die ervaring meestal een bron van troost is voor anderen. Het herinnert ons eraan dat er iets is dat groter is dan wijzelf en ik vind het fijn om mensen daarmee te kunnen verbinden."

Sara kan ook energiehealing doen en de aura's van mensen zien. "Er zijn allerlei dingen die in ons lichaam terecht kunnen komen en ons kunnen blokkeren - of het is stress of een externe entiteit, het is beperkend en geeft ons het gevoel vast te zitten. Ik gebruik remote viewing om te zien waar negatieve energie wordt opgeslagen, en ik richt mijn geest op dat gebied. Zodra de negatieve energie is verwijderd, is er een onmiddellijk gevoel van opluchting."

Positieve energie kanaliseren

Voordat Sara met Keen werkte, was ze zich niet bewust van de kracht van haar gaven. "Na meer dan 50.000 readings te hebben gegeven, is het zo bevestigend om mensen te horen zeggen dat ik ze heb geholpen. En dankzij Keen kan ik nu veel meer mensen bereiken dan ik ooit had gekund.

Sara's eerlijkheid en niet-oordelende lezingen geven cliënten een gevoel van gemak en vertrouwen. "Ik ben erg down to earth en ik heb altijd het beste voor met mijn cliënten. Ik spreek de waarheid omdat ik niemand aan het lijntje wil houden - ik wil mensen in staat stellen om een betere versie van zichzelf te worden."

Sara vindt het fijn dat ze als adviseur een bron van medeleven voor anderen kan zijn. "We worstelen allemaal in dit leven, ook ik. Maar als ik lezingen geef, kan ik een gevoel van rust geven en mensen helpen in te zien dat ze sterker zijn dan ze denken." Praten met klanten geeft Sara een manier om mensen aan te moedigen om nooit opgeven. "Als we obstakels tegenkomen, is het goed om hulp te zoeken - dat betekent dat we willen overwinnen. Ik probeer mijn cliënten te helpen de antwoorden in zichzelf te vinden en hen te laten zien dat er altijd meer is voor ons allemaal. Ik voel me hierheen gestuurd om dat te doen, en ik beschouw het als een eer. De wetenschap dat ik een positieve invloed heb gehad op iemands leven, maakt alles wat ik doe de moeite waard."

Als je hulp zoekt om de obstakels in het leven te overwinnen, kunnen adviseurs van Keen, zoals Liefdesdesdesdeskundige Sara, je help.