Wilt u met een medium of paragnost praten?

Kan ik een helderziende lezing krijgen voor iemand anders?

"Ik ben zo bezorgd om mijn zoon," zei Rita. "Hij is net in het leger gegaan en ik weet dat hij het de laatste tijd moeilijk heeft. Ik wil gewoon weten wat we voor hem moeten doen. Kunt u voor hem lezen? Moet hij toestemming geven? "

"Ik weet zeker dat mijn man vreemdgaat," zei Sue. "Kun je kijken en zien?"

"Mijn moeder komt verder in het leven," zei Bill. "Ik wil haar helpen het negatieve karma met haar familie op te ruimen voor het te laat is. Kunnen we dat doen?"

Dit zijn maar een paar van de verzoeken die ik van cliënten krijg om readings te doen voor anderen. Nu de feestdagen voor de deur staan, denken mensen aan hun dierbaren en voelen ze zich dankbaar voor familie en vrienden. Het is natuurlijk om diegenen waar we om geven te willen helpen, en soms is het volkomen gepast om een reading voor iemand anders te krijgen. Maar er zijn ook momenten dat het ons echt niets aangaat wat de toekomst van iemand anders in petto heeft.

Onderzoek naar je motieven

Intentie en motivatie zijn voor mij van groot belang wanneer een cliënt mij vraagt om een reading te doen voor iemand anders. Ik zal eerst vragen wat ze hopen te bereiken, waarom ze de reading willen en waarom de persoon in kwestie niet zelf contact met me opneemt. Uit dit eerste gesprek kan ik meestal opmaken wat het bijbedoelde motief is en of het in overeenstemming is met mijn waarden als lezer.

Voor Rita heb ik wel ingestemd met de zolang ze de toestemming van haar zoon had. Hij was verrassend geïntrigeerd door het idee, hoewel hij niet in een goede positie was om zelf contact met mij op te nemen voor een reading, aangezien hij momenteel op trainingskamp was. Haar motieven waren om haar zoon te helpen, en ze was bereid om tot het uiterste te gaan (voor haar, paranormale begeleiding) om uit te zoeken wat het beste voor hem was.

Met Sue stelde ik haar veel vragen om te bepalen wat er werkelijk op het spel stond. Hoewel ze oprecht bang was dat haar man vreemdging, was de kern van de zaak dat ze het gevoel had dat het huwelijk vastliep, en ze seksueel gefrustreerd was en speelde met het idee van een affaire. Ik had niet het gevoel dat het bekijken van het energieveld van haar man iets nuttigs zou opleveren. We deden een Tarot lezing om de mogelijkheden in de situatie te onderzoeken, en ik trok een kaart om zijn energie op dit moment weer te geven. Die kaart was de Acht Bekers tarotkaart, en dat was heel onthullend. Omdat we haar problemen aankaartten in plaats van de projecties die ze over hem had, was ze in staat om een bewuste dialoog met hem aan te gaan over hun huwelijk.

Bill's geval was gebruikelijk, en ik stemde in met de reading met het voorbehoud dat ik eerst toestemming aan haar zou vragen op zielsniveau, en als ze me op die manier toestemming kon geven, dan zouden we verder gaan. Zijn intenties waren om het einde van haar leven zo soepel mogelijk te laten verlopen en een positieve invloed had op toekomstige incarnaties. Uiteindelijk heb ik veel negativiteit en verouderde contracten voor zijn moeder opgehelderd, en hoewel het geen invloed had op het eigenlijke verouderingsproces, meldde hij wel dat ze veel minder boos was en vrediger leek.

Welke soorten lezingen kunt u krijgen?

Niet alle lezingen zijn geschikt om bij volmacht te krijgen. Andere mensen hebben een vrije wil, en dus zijn op het lot gebaseerde vragen zoals "zal hij" of "moet zij" bijna onmogelijk om met enige nauwkeurigheid te doen. Ik heb ook het gevoel dat het lezen voor mensen om te zien welke keuzes de andere persoon zou kunnen maken, uiteindelijk een uitvlucht is voor mijn cliënten. Een meer empowered keuze is om te doen wat ze willen doen, niet om te spioneren over de mogelijke acties van anderen.

Reads die energieën onderzoeken waarin jullie beiden een belang hebben, kunnen onthullend zijn, zoals in het geval van Sue. Een paranormale lezing of een Tarot-reading is dus geschikt als je tot de kern van de vraag van de persoon in kwestie kunt doordringen. Bij cliënten die geen toestemming kunnen geven - zoals ouderen, geesteszieken, mensen met een ontwikkelingsachterstand, of kleine kinderen - is het nuttig om te kijken naar hun energievelden en om chakra's te repareren en op te ruimen. Het lezen van Akasha kronieken of het doen van vorige levens Een verrekening kan ook ongelooflijke veranderingen teweegbrengen voor hun toekomst, zo niet hun heden.

lezingen kunnen enorm nuttig zijn in het begrijpen van de energie en het doel van de relatie zelf. Synastrie - of het vergelijken van twee geboortehoroscopen - kan cliënten inzicht geven in hoe ze onbewust reageren op de andere persoon. Op dezelfde manier kan het laten lezen van de natale horoscoop van uw kind u veel inzicht geven in het ouderschap en u helpen uw kind beter te begrijpen.

Eindeloos moeten alle paragnosten hun eigen grenzen bepalen voor het uitvoeren van readings bij volmacht. Als u goede bedoelingen hebt die bedoeld zijn om de persoon voor wie u de reading wilt, kracht bij te zetten, dan kan het krijgen van een paranormale reading voor uw dierbare de beste eerste stap zijn om hem of haar te helpen.

Adviseurs op Keen staan klaar om u te helpen u en uw dierbaren bij te staan. Als u een ziek of gecompromitteerd familielid hebt of een reading voor uw kind wilt, neem dan contact op met een paranormaal adviseur vandaag.