Wilt u met een medium of paragnost praten?

Helderziende inzichten: het halloween kostuum van je zielsverwant

Halloween is een speciale periode waarin we zonder angst of schaamte delen van onze psyche mogen onthullen aan het grote publiek. Sommige mensen nemen deze feestdag heel serieus en werken wekenlang aan hun kostuum. Anderen beschouwen het als een toevallige reden om plezier te maken en huren een kostuum of kopen iets in de uitverkoop in een winkel. Er zijn misschien genoeg oude spullen in huis om een slim kostuum mee te maken en sommige budgetbewuste doe-het-zelvers worden creatief met deze optie.

Wat de omstandigheden ook zijn die een Halloweenkostuum samenstellen, de psychische energie zal waarschijnlijk het innerlijke zelf onthullen. In het openbaar rondlopen in kostuum is een manier om de wereld je intiemer te laten kennen. Contact maken met de persoon achter de persona is gemakkelijker wanneer iedereen elkaars masker erkent.

Wanneer je op een Halloweenfeest een interessant persoon tegenkomt, is zijn of haar kostuum het natuurlijke startpunt om een gesprek te beginnen. Veel sociaal introverte mensen die een goede levenspartner zouden zijn, vermijden groepsbijeenkomsten. Het voordeel van het bezoeken van Halloweenfeesten is dat je kostuum je een excuus geeft om een gesprek aan te knopen en een kans om een anders sociaal verlegen persoon te leren kennen.

Terwijl je een praatje maakt met een aantrekkelijke trick or treater, moet je je op een psychisch niveau afstemmen om te leren of deze persoon echt een match is. Een diepere studie van het kostuum kan psychische gevoelens openen.

Een persoon die als vampier verkleed is, is waarschijnlijk niet geïnteresseerd in het zuigen van je bloed. Wat dit kostuum onthult is een verlangen naar elegantie. Op een psychisch niveau zul je je verbonden voelen met een persoon in een vampierkostuum als je je aangetrokken voelt tot de fijnere dingen in het leven. Een weerwolfkostuum is een uitnodiging tot fysieke exploratie. Wil uw dierlijke kant een partner in crime?

Dokter, verpleegster, gekke wetenschapper en andere beroepen die status met intellect combineren zijn kostuums die belangstelling tonen voor weetjes en fascinerende details van het leven. Geïntrigeerd? Zoek uit wat deze persoon in het echte leven voor de kost doet. Misschien ontdek je zijn geheime verlangen naar cerebraal en fysiek gezelschap.

Het analyseren van iemands Halloween-kostuumkeuze is niet de enige manier om zijn diepe, ware zelf af te tasten. Kijk eens naar de dominante kleuren. Zwarten en blanken vertegenwoordigen concrete ideeën over de manier waarop de wereld in elkaar zit. Zelfs als hij of zij een grotesk zombie masker draagt, ziet deze persoon de wereld op een geaarde manier. Als je zo iemand naar je toe trekt, zoek dan naar Halloween om een traktatie in je hart achter te laten.

Rood, sinaasappel en geel onthullen passie voor het leven in het moment. Als je je de laatste tijd een beetje verveelt, dit is het soort persoon dat je kan aantrekken. De beloning voor jou zal veel opwindender zijn dan de status quo.

Blauwen, Paars en Groenen geven je voldoende psychische ruimte om te zien of iemand emotioneel gezond is. Deze onthullende kleuren openen de deuren van transparantie tussen jullie. Het resultaat kan zijn dat je overweldigd, bang, afschuwelijk of, misschien, verliefd wordt. Stem op het juiste moment af met je helderziende zintuigen en kom erachter.

Geef niet te veel aandacht aan textuur, een belangrijk onderdeel van elk Halloweenkostuum. Een kostuum dat uitnodigt tot tactiele interactie vertelt je dat deze persoon zich op zijn gemak voelt bij het delen van intieme momenten. Maar zal de intimiteit exclusief zijn? Is deze persoon op zoek naar een monogame relatie? Let op wat je instinct je vertelt.

Glanzend satijn en verpletterd fluweel kunnen gedragen worden door iemand die geïnteresseerd is in duidelijke grenzen. Netten of visnet verraden een verlangen naar doorlaatbare realiteiten. Het is mogelijk dat deze persoon zijn of haar relaties niet definieert als bestaande binnen een ruimte van heilig vertrouwen.

Aanraking van iemands gestructureerde kostuum laat je waarnemen met je zesde zintuig. Is het een comfortabel gevoel van één-op-één wederzijds respect, of voel je een trekkende en afstotende energie die onmiddellijke bevrediging zoekt? Wees aanwezig bij je gevoelens wanneer je de uitnodiging tot aanraking omarmt. Deze methode van Het delen van psychische energie is vaak taboe, dus geniet van nog een Halloween-doorgang naar paranormale verkenning.

Het kan zijn dat je je zielsverwant in kostuum ontdekt wanneer je wordt benaderd, in plaats van andersom. Je kostuum zal bepaalde mensen aantrekken die deel uitmaken van je grotere psyche. Onthoud wat praktisch advies van buiten de paranormale sfeer: een comfortabel kostuum zal je in staat stellen in contact te komen met je eigen verbinding met paranormale energie. Vrije beweging en de mogelijkheid om te ruiken, horen en zien informeren je kosmisch verbonden zintuigen. Omarm het plezier dat inherent is aan deze feestdag en misschien eindig je wel met een levenspartner binnen en buiten het kostuum!

Gerelateerde artikelen