Wilt u met een medium of paragnost praten?

Inzicht, illusie, en spirituele transformatie: neptunus wordt direct in vissen

voelt u zich de laatste maanden erg introvert, dromerig of emotioneel? Misschien had je veel inspiratie voor creatieve projecten, maar ben je niet in staat geweest om verder te gaan. Of misschien heb je geworsteld met een aantal escapistische gedragingen, maar heb je nog geen beslissing genomen over hoe ze aan te pakken. Misschien heeft u zelfs de ontvouwing gevoeld van nieuwe psychische vermogens of gemerkt dat uw is geweest, maar u bent terughoudend geweest om te handelen naar nieuwe inzichten.

Neptunus, reizend in zijn eigen teken Vissen, is sinds half juni retrograde. Het wordt direct op 19/20 november en zal langzaam krijgen voorwaartse momentum. De energie zal bewegen van interne en introvert te willen bewegen in de wereld.

Neptunus: Illusie, fantasie, dromen en verslaving

Neptunus is een van de buitenplaneten en heeft als zodanig een grotere omloopbaan en een langere reis dan de andere dierenriemtekens. De Kosmische dromer doet er ongeveer veertien jaar over om een teken te passeren. Als gevolg daarvan voelen we de effecten van Neptunus breder. Trouw aan zijn aard als de grote illusionist, zijn we misschien niet in staat om een stevige greep op Neptunus transits te krijgen. Glibberig, nevelig, veranderlijk als de zee, komen de energieën van deze planeet het vaakst in cycli van helderheid en verwarring.

Neptunus is de planeet die heerst over Vissen en het Twaalfde Huis. Hij regeert over goddelijke liefde, mededogen en spirituele bevrijding. Poëzie, muziek, film en andere metaforische of visuele vormen van creativiteit vallen onder Neptunus' heerschappij, naast naar existentiële emoties, spirituele concepten (leven, dood, hiernamaals, betekenis), en het spirituele aspect van materie. Neptunus en Vissen brengen paranormale begaafdheid voorbij louter fenomenen naar het gebied van het ware zien, weten, en voelen. Neptunus heerst ook over illusie, waanvoorstellingen, projectie, fantasie, verslavingen, en - zoals de oude teksten graag verkondigen - zelfmoord, waanzin en zelfvernietiging.

Terwijl Neptunus door Vissen reist, vanaf nu tot 2025, zullen we een dubbele opstoot van deze energieën krijgen. Op wereldschaal krijgen we de kans om onze illusies en collectieve verslaving aan angst en slachtofferschap te herkennen, terwijl we in de richting van liefde, inclusiviteit en co-creatieve kracht met het Goddelijke bewegen.

Op persoonlijk niveau zullen we zien dat de levensgebieden die door Vissen worden beheerst in onze geboortehoroscoop open komen te staan voor een verandering in de zee: de getijden van Neptunus kunnen alles wat we op dit gebied van het leven hebben gekend wegspoelen, en we kunnen worden gevraagd om met wat leegte en onwetendheid te gaan zitten. Maar de zee zal met het getij nieuwe geschenken binnenbrengen en het landschap van ons leven hervormen. We kunnen er niet veel aan doen, behalve meegaan met de stroom, onze eigen projecties bezitten en in de realiteit geworteld blijven.

Navigatie van de Neptunuszee

Net als bij Plutotransits hebben passages van Neptunus vaak hulp nodig om sierlijk te kunnen navigeren. Vanwege de veranderlijke en existentiële aard van Neptunus, zullen cliënten zich vaak verlaten en leeg voelen en het gevaar lopen in hun slechtste copingmechanismen te vervallen. Als je het gevoel hebt dat je onder de dekens wilt kruipen en daar wilt blijven, haal dan wat steun! Een helderziende of astroloog kan je echt helpen om deze planetaire energieën te begrijpen, vooral omdat Neptunus' transits lang en cumulatief zijn.

Ik heb verschillende cliënten met hun geboortezon in Vissen. Als Neptunus gaat door hun teken, ze hebben allemaal het gevoel van de Goddelijke makeover. Colleen is volledig veranderd haar carrière, chucking haar genezing werk om een kunstenaar te zijn en terug te keren naar haar vroegste jeugd passies. Ze heeft enorme emotionele pijn voor de laatste drie jaar, en ik heb haar ondersteund door de meest moeilijke momenten. Alleen al het begrijpen wat er aan de hand was, heeft haar enorm geholpen.

Een andere cliënt, Renee, heeft het spirituele pad verlaten waaraan ze decennialang was toegewijd, en samen hebben we haar donkere nacht naar een vrediger mentale ruimte geleid.

En Lynn verliet een romantische en zakelijke relatie die energetisch en financieel giftig voor haar was. Het proces heeft veel bemiddelingsrondes en juridisch getouwtrek gekost. Ze heeft moeten inzien wat haar rol was geweest in de ontbinding van de relatie, en ze heeft moeten ophouden een martelaar te zijn voor haar bedrijf en deze man.

Voor elk van deze vrouwen heeft de Neptunusovergang nog vele jaren te gaan. Maar de harde veranderingen zijn gekomen, en nu rusten ze in verschillende versies van leegte terwijl ze zien welk nieuw leven er zal ontstaan. Ze zochten allemaal mijn hulp bij het bevorderen van begrip, het loslaten en het bereiken van emotionele genezing.

Neptunus' transit van Vissen heeft niet alleen invloed op degenen met het zonneteken van de vissen. We voelen allemaal wel ergens de energie, en het is van cruciaal belang dat je deze tijd met begrip, mededogen en steun doorkomt. Terwijl Neptunus voorwaarts beweegt, is het een perfecte gelegenheid om uit te zoeken waar je met het getij naartoe gaat. De retrograde heeft misschien wel dromen en inspiratie voor de toekomst gebracht, en nu is het tijd om de beste toepassing voor die transformerende nieuwe ideeën te vinden.

Zit u midden in een verandering van zee? Adviseurs van Keen kunnen u met compassie en inzicht ondersteunen bij uw volgende stappen en u helpen het meeste te halen uit de voorwaartse beweging van Neptunus. Bel vandaag!