Wilt u met een medium of paragnost praten?

Hoeveel zal mijn helderziende lezing kosten?

Ik was laatst aan het lunchen met een vriendin, Mona. Ze klaagde over hoeveel haar astroloog nu vraagt voor sessies.

"Ik snap het niet," zei ze. "Hoe kan een helderziende in een winkel voor 10 euro een lezing doen, terwijl mijn astroloog 150 euro voor een uur vraagt? En hoe zit het met hoeveel anderen vragen per minuut? Ik zag laatst een man op een site die €28 per minuut rekende. Hoe werkt dat?"

Mona's verwarring is begrijpelijk en typerend. Een van de eerste dingen die nieuwe klanten willen weten is hoeveel ze gaan betalen voor een reading en waarom sommige adviseurs meer vragen dan anderen.

De prijsstelling - zoals in elk beroep - hangt volledig af van de beoefenaar en de markt. Maar doorgaans zullen degenen die net beginnen minder in rekening brengen dan degenen met veel ervaring. De meeste paragnosten die ik ken, zijn altijd bezig hun vaardigheden aan te scherpen, nieuwe benaderingen te ontwikkelen en training te krijgen in nieuwe technieken - in zekere zin is het net permanente educatie. Hoe meer iemand tijd en geld in zijn praktijk heeft geïnvesteerd, hoe meer hij in rekening zal brengen - en terecht. Hun toegenomen vaardigheden zullen hun cliënten extra voordeel opleveren, hoewel het eerlijk gezegd een uitdaging kan zijn om een prijskaartje te hangen aan paranormale inzichten.

Wat is een gemiddelde prijs?

Adviseurs op Keen hebben een breed scala aan tarieven per minuut. Een typische reading op Keen kost ongeveer €15 tot €20, met gemiddelde prijzen per minuut van ongeveer €3,50. Natuurlijk kunt u een langere sessie hebben of een adviseur kiezen die een hoger tarief heeft. Het is aan u om te kijken naar de tarieven van de adviseurs waarin u geïnteresseerd bent. Ik raad u aan om van tevoren te bepalen hoeveel u wilt uitgeven en dan een timer te zetten om de tijd bij te houden. De tijd gaat snel voorbij!

Voor paragnosten en beoefenaars van paranormale gaven die hun cliënten één op één ontmoeten, is de prijs gewoonlijk per sessie, waarbij de gemiddelde sessie ongeveer een uur duurt. Honoraria voor gerenommeerde, ervaren en professionele helderzienden (of astrologen, tarot lezers, enz.) zijn meestal ongeveer €100- €150 voor een uur. Ik zie tegenwoordig niet veel minder dan dat, hoewel ik ook zeker hogere prijzen zie. Een collega die ik ken, rekent €1000 voor een lezing van uw Akasha-record - en zij is volgeboekt.

Veel paragnosten werken als levenscoach of spiritueel adviseur en bieden dus niet eens op zichzelf staande sessies aan. Dit wordt steeds gebruikelijker, en servicepakketten worden de norm. Pakketten bevatten sessies die over meerdere maanden worden gespreid. Op deze manier kan de beoefenaar een verschil maken in het leven van de cliënt en geëngageerde cliënten aantrekken die echt substantiële veranderingen in hun leven willen.

Diensten zoals Keen zijn geweldig voor diegenen die een meer ongedwongen interactie willen of minder financiële verplichtingen willen aangaan. U kunt een kwaliteit lezing die beschikbaar is wanneer en hoe je het wilt en, dankzij de flexibiliteit van rlezingen gedaan online of , kunt u precies beslissen hoe lang u wilt dat uw sessie te lopen.

Hoe weet ik dat ik waar voor mijn geld krijg?

Welke prijs kunt u zetten op inzicht? Helderheid? Genezing? Dit is wat diensten zoals paranormale lezingen moeilijk te beoordelen maakt. Net als bij kunst of andere activiteiten waarbij het om de ervaring gaat, is het moeilijk om aan te geven wat de waarde is. De ene persoon kan zich volkomen tevreden voelen als hij wegloopt met één nieuw stukje informatie, terwijl een ander heeft na afloop een uur inzicht nodig om op te kauwen. Hier is het kiezen van de juiste modaliteit belangrijk. Als u bijvoorbeeld houdt van tonnen gegevens waarmee u na de sessie aan de slag kunt, probeer dan een astrologische lezing.

Wat betreft de lezing van €10 per sessie die u van tijd tot tijd zult zien, u zult misschien merken dat u krijgt waar u voor betaalt. Of het kan een keerpunt in je leven zijn. Het is moeilijk te zeggen. Ik heb een aantal geweldige readings gehad van mensen op beurzen of zaterdagmarkten die veel minder rekenden dan gemiddeld. Maar meestal had ik eerst goede dingen over hen gehoord, dus neem de tijd om recensies en getuigenissen te lezen, en neem zeker de tijd om ook recensies achter te laten.

Een goede paranormale reading is van onschatbare waarde en zeker het geld waard dat je investeert. Ik raad je aan om het juiste type paragnost te kiezen voor uw situatie, realistische verwachtingen te stellen, en doe uw marktonderzoek. Zoek een model en een beoefenaar die je aanspreken om jezelf in te stellen voor een positieve, helende ervaring die elke cent waard zal zijn.

Een sessie met een consulent op Keen kan al vanaf €15 kosten - trakteer uzelf op een reading vandaag!