Wilt u met een medium of paragnost praten?

Hoe helderziende lezingen kunnen helpen bij het oplossen van geldproblemen

"Ik heb nog duizenden tegoed van de belastingdienst, ik heb net nieuwe banden op mijn auto moeten zetten, en mijn hond moet geopereerd worden," jammerde Sasha in de telefoon. "Mijn financiën zijn zo'n puinhoop! Elke keer als ik denk dat ik vooruit ben, gaat alles naar de hel en ben ik weer terug bij af. Kunt u me helpen?"

Dit soort situaties komt vaak voor; velen van ons hebben financiële problemen waar we maar niet overheen komen. Zo frustrerend! Als helderziende en astroloog kan ik helpen om de blokkades die financieel succes in de weg staan aan het licht te brengen en mijn cliënten te helpen bij het maken van blijvende veranderingen. Het opruimen van blokkades uit vorige levens kan de weg vrijmaken voor meer positieve energie rond geld, en inzicht in de huidige levenslessen die je vindt in je astrologische horoscoop kan je helpen om vooruit te komen.

Karma uit vorige levens

Sasha en ik begonnen met het bekijken van haar Akasha-kronieken. Ik kreeg een vorig leven te zien waarin ze een gelofte van armoede had afgelegd toen ze als jonge vrouw in een klooster intrad. Geloften aan God of aan een persoon waarvan men gelooft dat hij God vertegenwoordigt zijn zeer krachtig omdat er meestal veel toewijding of motivatie achter de gelofte zit. Sasha was bijzonder vroom en nam haar gelofte van armoede serieus. Ze gaf al haar bezittingen weg en een aandeel in de erfenis van de familie. Ze weigerde zelfs een bed in haar cel en gebruikte in plaats daarvan een pallet op de grond. Telkens als ze kon afzien van materieel comfort, deed ze dat. Toch stierf ze met het gevoel dat ze niet genoeg had gedaan voor God.

Hoewel dat leven voorbij was, bleef de gelofte bestond nog steeds in haar energetisch veld, omdat zij er nooit afstand van had gedaan. Dus vond ze manieren om financiële moeilijkheden aan te trekken of te creëren - onbewust - zodat ze nooit een buffer had. Ze had ook het gevoel dat ze niet genoeg had gedaan om Gods liefde te verdienen, dus een gevoel van boetedoening en een bereidheid om te lijden blokkeerden haar ook. Toen we de energie uit vorige levens hadden opgeruimd en de gelofte hadden losgelaten, merkte ze dat haar dramatische geldproblemen afnamen.

Astrologie en financiën

Het helen van een aantal van Sasha's verleden leven bijlagen gaf haar een duidelijker lei van waaruit ze veranderingen kon aanbrengen in haar financiële leven, maar er waren meer plaatsen om te zoeken naar aanwijzingen die haar zouden helpen betere beslissingen te nemen. Het Tweede Huis in een geboortehoroscoop is de plaats waar we aanwijzingen vinden over rijkdom en geldzaken. Sasha heeft Tweelingen in het Tweede Huis en Saturnus staat er in. De heerser van Tweelingen, Mercurius, stond in het Twaalfde Huis. Dit gaf me een enorme hoeveelheid informatie om met Sasha te delen.

Tweelingen in haar Tweede Huis gaf aan dat geld werd benaderd met een potentieel verstrooide, "easy come, easy go" soort houding. Tweelingen-energie is niet iemand die naar de lange termijn kijkt, dus dit was op zichzelf al een goede plek om te beginnen. Voeg daarbij de plaatsing van Saturnus, en ik kon zien dat sommige van Sasha's primaire levenslessen te maken hadden met het praktische en voorzichtige beheer van geld (tegenovergesteld aan de nonchalante energie van Tweelingen). De Het feit dat de tweede Huisheerser in het twaalfde stond, voegde een dimensie van illusie, waan of escapisme toe rond kwesties die te maken hebben met Mercurius' huizen.

Ik zag dat het belangrijk zou zijn voor Sasha om haar verschillende financiële bezittingen te inventariseren en daar een structuur omheen te creëren (Saturnus) die haar zou helpen om uit de voortdurende crisis te komen. Sasha gaf toe dat ze het haatte om zich met financiën bezig te houden en dat ze vaak gewoon rekeningen vermeed of geld spaarde voor de belastingen (ze is zelfstandig ondernemer). Dit is klassiek Twaalfde Huis gedoe. Ze heeft verschillende microbedrijfjes (Tweelingen-variëteit), maar ze houdt haar administratie op zijn best lukraak bij en heeft nooit een echt langetermijnplan gehad. Voeg aan deze mix nog een gelofte van armoede uit het verleden toe, en je hebt een krachtig recept voor het soort ramp waar Sasha altijd mee werd geconfronteerd.

Om haar Tweelingen tevreden te houden, moesten we financiële planning interessant maken. Dat betekende dat we waar mogelijk humor moesten toevoegen en dat we betere strategieën moesten vinden dan vermijding voor als ze financiële stress had. Ik liet haar een overeenkomst maken met een vertrouwde vriend die haar zou helpen organiseren wanneer Sasha zich overweldigd begon te voelen (Tweelingen houden van sociale verbondenheid). In ruil daarvoor stemde Sasha ermee in om deze vriend te helpen een website te maken, dus er was een duidelijke energie-uitwisseling. Uiteindelijk kon Sasha een lange termijn strategie creëren om met haar bedrijven om te gaan en plannen te maken voor de toekomst. Maar we moesten wel een beetje tegelijk doen, want Tweelingen raken overweldigd als je te snel te diep gaat.

Sasha was verbaasd over hoe empowered ze zich voelde toen ze eenmaal bewust met haar astro-energieën begon te werken.De energetische last om arm te blijven ook

Een spiritueel adviseur kan u helpen uw geldproblemen te benaderen door te kijken naar energieën die u zelf misschien niet kunt waarnemen. Het is ongelooflijk nuttig om een objectieve, meelevende blik te krijgen, vooral als je midden in de stress zit en je zorgen maakt. Werken met karma uit het verleden en het heden door middel van healing en astrologie kan je helpen om duidelijke, blijvende veranderingen te maken die je financiën ten goede zullen beïnvloeden.

Heb je te maken met frustrerende financiële patronen? Weet u niet zeker hoe u een nieuwe start kunt maken? Spirituele adviseurs van Keen kunnen u misschien helpen - bel vandaag nog om een verschil te maken in uw leven!

Isabella groeide op in een gezin vol paranormaal begaafden en werkte al op jonge leeftijd met spirituele gidsen en haar helderziende gaven. Haar passies zijn het uitbreiden van haar vermogens, het duiken in persoonlijke groei, en het helpen van anderen. Isabella is al meer dan twintig jaar professioneel astroloog en gebruikt de wijsheid van de dierenriem, de tarot en spirituele gidsen om haar klanten te helpen uitdagingen het hoofd te bieden, hun dromen te manifesteren en spiritueel te groeien.
Artikelafbeelding bron: Stocksy gebruiker Carolyn Lagattuta.