Wilt u met een medium of paragnost praten?

Pat58: helderziende lezingen helpen u uw eigen lot te creëren

Veel mensen denken dat paranormale lezingen enkel gebruikt worden om te weten te komen wat er in hun toekomst zal gebeuren. Zou je verbaasd zijn te horen dat veel readings geen voorspellingen zijn van gebeurtenissen die in steen gebeiteld zijn? In feite, volgens Patricia (Pat58), een Adviseur op Keen, is het doel van een reading om de begeleiding en ondersteuning te krijgen die je nodig hebt om je beste leven te bereiken. "We hebben allemaal een vrije wil," zegt ze, "en hoewel ik misschien iets in de kaarten zie, kan ik je laten zien hoe je toegang kunt krijgen tot je innerlijke kracht en je eigen lot kunt creëren."

Een aangeboren passie voor het helpen van anderen

Toen Patricia drie jaar oud was, overleed haar grootmoeder, en diezelfde dag zag ze haar geest. Dat was Patricia's eerste kennismaking met haar paranormale gaven, maar het was zeker niet haar laatste. Toen ze ouder werd, moedigden haar ouders Patricia aan om haar talenten te gebruiken, en haar moeder zelfs hielp om haar intuïtie te versterken door haar uit te dagen voor verschillende geestesoefeningen. Op 19-jarige leeftijd nam Patricia deel aan een cursus tarot lezen en begon haar kaartleesvaardigheden te ontwikkelen.

Hoewel Patricia altijd heeft genoten van het geven van readings, leidde haar passie voor het helpen van mensen er oorspronkelijk toe dat ze een carrière als lerares nastreefde. In 2012 ontdekte ze echter Keen en was ze enthousiast over de mogelijkheid om het platform te gebruiken om een veel groter netwerk te bereiken. Het was haar duidelijk dat dit haar roeping was om een nieuw pad te zoeken en anderen op een andere manier te helpen. Ze meldde zich onmiddellijk aan als adviseur en biedt sindsdien begeleiding en ondersteuning aan haar klanten.

Taking Control of Your Destiny

Met een zeer scherpe intuïtie kan Patricia zich afstemmen op iemands energie binnen twee tot drie seconden. Het is echter belangrijk dat cliënten ontspannen, open en eerlijk blijven om de meest accurate antwoorden te krijgen. "Ik herinner mijn klanten er altijd aan dat ze niet nerveus moeten zijn. We zijn hier om plezier te hebben en positieve veranderingen te maken", merkt ze op. Het is ook het beste als mensen zich richten op de situatie waarover ze vragen stellen in plaats van het resultaat dat ze willen, of de antwoorden kunnen verwarrend worden. Dit komt omdat, vaak, de "oplossingen die het beste voor ons zijn niet degene zijn waar we ons op concentreren of waar we op hopen. Mijn doel is cliënten te helpen inzien dat er alternatieve mogelijkheden zijn. Als ik ze kan laten zien hoe ze een situatie vanuit een ander perspectief kunnen bekijken, kan ik ze de weg wijzen die voor hen het beste is en ze laten zien hoe ze controle kunnen krijgen over hun omstandigheden."

Als doelgericht persoon maakt Patricia er een punt van om haar cliënten te helpen hun verlangens te herkennen en een plan te ontwikkelen om ze te bereiken. "Als je het je kunt voorstellen en bereid bent om voor je dromen te werken, geloof dan in jezelf, want je kunt bereiken wat je maar wilt," benadrukt Patricia. "Nooit opgeven is echt de sleutel." Patricia gebruikt haar capaciteiten om innerlijke kracht en onafhankelijkheid bij haar cliënten te cultiveren. "We zitten allemaal wel eens vast en hebben allemaal wel eens steun nodig - en daar ben ik voor. Maar het is ook belangrijk om te onthouden dat we nooit op iemand anders kunnen vertrouwen om ons gelukkig te maken - we moeten eropuit gaan en ons eigen leven maken."

Elke keuze afstemmen op ons uiteindelijke doel

Patricia gelooft dat iedereen een spiritueel, emotioneel, fysiek, en intellectueel aspect bezit om hun bestaan. "Door al deze componenten samen te voegen, kunnen we eenheid bereiken met ons hogere zelf," legt Patricia uit. Tijdens het adviseren, is haar aanpak om psychologie en spiritualiteit te combineren om mensen te helpen hun beste koers te bepalen om hun ideale leven te bereiken. "We hebben allemaal controle over ons lot en dat wordt bepaald door de keuzes die we maken."

Als je hulp nodig hebt bij het vinden van het juiste pad om je doelen te bereiken, kun je contact opnemen met Pat58 of een van onze andere adviseurs op Keen.