Wilt u met een medium of paragnost praten?

Een gids voor mediums en hun vaardigheden

Van Poltergeist tot The Conjuring, Hollywood heeft paranormale mediums op een overdreven manier geportretteerd, maar dit wil niet zeggen dat ze slechts fictieve personages in een film zijn - verre van dat. Hoewel mediumschap een van de belangrijkste paranormale krachten is, is het ook een van de meest onbegrepen. Wij zijn hier om alle verwarring weg te nemen met deze allesomvattende gids over mediums en hun vaardigheden.

Wat is een helderziend medium?

Psychische mediums zijn een specifiek type spiritueel adviseur die de mogelijkheid heeft om met overledenen te communiceren. Tijdens een conventionele lezing, zal een medium berichten overbrengen van de overledenen naar de levenden - ook wel bekend als "zitters." Er zijn twee soorten mediumschap, mentaal en fysiek. Mentaal mediumschap is wanneer een medium communiceert met de overledene door middel van visioenen of gehoor. Het is ook mogelijk dat de geest(en) delen van hun lichaam (soms het hele lichaam) kan (kunnen) controleren. In dit geval kan een medium het schrift gebruiken als een instrument om boodschappen door te geven. Fysieke mediumschap daarentegen is een manipulatie van de energie door de geesten, wat resulteert in luide geluiden of stemmen, gematerialiseerde objecten of geestlichamen, en duidelijke manifestaties.

Waarom mensen de hulp van een medium inroepen

Of het nu om een persoon of een huisdier gaat, als je iemand hebt verloren van wie je houdt, dan weet je heel goed hoe moeilijk het kan zijn om verder te gaan. Misschien hebt u nooit de kans gehad om afscheid te nemen, misschien bent u op slechte voet uit elkaar gegaan, of het is mogelijk dat u het gewoon niet kunt loslaten. Dit zijn allemaal redenen waarom mensen ervoor kiezen om de hulp van een spiritueel medium in te roepen. Hoewel het voor iedereen anders is, afhankelijk van hun situatie, zijn de belangrijkste voordelen van een mediumschap reading zijn: afsluiting, antwoorden krijgen, troost, de mogelijkheid om te genezen, vermindering van verdriet, en een vorm van spirituele counseling. Het is ook mogelijk dat de dood van een dierbare niet de reden is om een medium te bezoeken. Een andere specialiteit van paranormale mediums is dat zij u kunnen helpen bij het ontdekken van uw vorige levens.

De geschiedenis van mediumschap

Spirituele mediums kunnen worden teruggevoerd tot de vroegste periode in de geschiedenis die bekend staat als de oertijd. Sjamanen gaven hun stam raad via communicatie met de geestenwereld. Mediumschap werd steeds populairder in de 19e eeuw - vooral in de Verenigde Staten en het Verenigd Koninkrijk - als gevolg van de opkomst van het Spiritualisme. Helderziende mediums worden de laatste tijd zelfs aangeprezen als "."

Medium VS. Helderzienden

 • Paranormaal begaafden: Paranormaal begaafden zijn een klasse apart want ze vertrouwen op logica om het materiaal dat ze verzamelen te ontcijferen, of dat nu woorden, geluiden, herinneringen, gevoelens, beelden, enz. zijn. Vervolgens wordt deze informatie vertaald in een verteerbaar formaat dat de ontvanger kan begrijpen. Dit gebeurt zowel via perceptie (telepathie, voorkennis, helderziendheid) als via de zintuigen.
 • Mediums: Terwijl , zijn niet alle paranormaal begaafden mediums. Dus, kan een medium de toekomst voorspellen? Nee, mediums zijn niet gemachtigd om voorspellingen te doen, omdat dat hen zou afhouden van hun belangrijkste focus, namelijk de bevestiging dat er een vorm van menselijke identiteit is na de dood. Dit wordt bereikt door intuïtieve vermogens en buitenzintuiglijke waarnemingen, zoals innerlijk voelen, zien, en horen. Bij paranormale lezingen wordt smaak niet gebruikt als een van de zintuigen om informatie door te geven, maar in een mediumschapsreading kan een medium het favoriete voedsel van de overledene proeven. Dit kan nuttig zijn voor de ontvanger, omdat het gemakkelijker is om te identificeren met wie het medium communiceert.

Hoe een online medium reading werkt

In tegenstelling tot wat u misschien denkt, hoeft u niet persoonlijk aanwezig te zijn om een mediumschap reading te hebben. Net als bij andere paranormale lezingen, in feite een zeer gangbare praktijk - maar elke spirituele adviseur heeft zijn eigen aanpak om zich af te stemmen op zijn cliënt. Enkele voorbeelden zijn het horen van begeleiding, het zien van visioenen, stem, channeling, het werken met engelen of een gids, of ouderwetse intuïtie. Als je een beetje huiverig bent om met een medium te werken, weet dan dit: Er is niets om bang voor te zijn. U zult niet worden bezeten of geschaad zoals je ziet in de films, maar als het gaat om het horen van mogelijke antwoorden op dingen die je misschien niet wilt horen, is het belangrijk dat u uw vragen zorgvuldig te formuleren.

Hoe bereid je je voor op een medium spirit reading

Ga nooit naar een medium reading als je sceptisch bent of negatieve energie koestert, want dan zul je geen effectieve reading krijgen. Als je een slechte dag hebt, is het beter om je reading te verzetten dan de tijd van het medium - en die van jou - te verkorten. Hier zijn enkele extra manieren om je voor te bereiden.

 • . Maak Zorg ervoor dat je de geschiedenis van je familie kent, inclusief de afstamming van de kant van je echtgenoot/echtgenote/partner.
 • Sta open om met iedereen te praten. Het is ook niet ongebruikelijk dat huisdieren in het spel komen.
 • Bedenk een lijst met open vragen die je zou willen stellen. Vermijd alles wat kan worden beantwoord met een simpel "ja" of "nee" Bijvoorbeeld: "Wat vindt mijn moeder van de keuzes die ik heb gemaakt in mijn leven?" versus "Is mijn moeder trots op me?"
 • Ten slotte moet je altijd onthouden dat je voorbereid moet zijn op wat je te horen zult krijgen. Overweeg of een reading meer kwaad dan goed zal doen, vooral als je momenteel in een slechte emotionele toestand verkeert.

Tekenen dat u over mediumvaardigheden beschikt

Mediums zijn zeldzamer dan paragnosten, maar dat betekent niet dat het onmogelijk is dat u de gave zelf bezit. Hier zijn enkele tekenen dat u over mediumvaardigheden zou kunnen beschikken.

 • U kunt emoties, hitte, druk of zwaarte waarnemen wanneer u een kamer binnenkomt.
 • Je herinnert je dat je als kind geesten hebt gezien, waarvan je denkt dat het geesten waren.
 • Je hebt een raadselachtige angst voor het donker, als kind of als volwassene (of allebei.)
 • Je ziet dingen vanuit je ooghoeken, zoals glinsteringen, figuren of rook.
 • U wordt 's nachts herhaaldelijk wakker en/of slaapt gewoonlijk slecht.
 • U hoort bizarre geluiden in andere kamers ondanks dat u alleen bent.
 • U ervaart willekeurige energieopladingen.
 • U voert gesprekken met dieren.
 • U heeft het gevoel gehad gevolgd of bekeken te worden ondanks dat u alleen bent.
 • U hebt een onbegrijpelijke paranormale ervaring gehad.
 • Elektronica

Hoe ontwikkel je je gave

Als je het gevoel hebt dat je tekenen van paranormale begaafdheid vertoont (je weet dingen zonder te weten hoe je ze weet, je dromen worden werkelijkheid, je voelt wat anderen voelen zonder woorden, enzovoort), dan is de volgende stap om te leren hoe je je mediumkwaliteiten kunt ontwikkelen. Je hoeft geen professioneel medium te zijn om de aanwezigheid van geesten aan te voelen. Hier zijn enkele manieren om je te helpen je gave te ontwikkelen.

 • Geloof: Natuurlijk is het meest voor de hand liggende uitgangspunt dat je gelooft dat je echt zulke krachten hebt. Zelftwijfel zal je beoefening alleen maar hinderen - zelfvertrouwen, positiviteit en onbevreesdheid zijn de sleutel.
 • Vrede: Het is ook belangrijk om vrede te hebben met jezelf en anderen, dus laat het verleden rusten.
 • Praktijk: Mediumschapskwaliteiten krijg je niet van de ene op de andere dag onder de knie. Oefen je vaardigheden door te proberen de gedachten van anderen te lezen, je verbeeldingskracht uit te breiden om op afstand te kunnen zien en door te proberen de geschiedenis van een voorwerp te bepalen door het alleen maar aan te raken. Het kost tijd, oefening en geduld, dus geef niet op.
 • Mediteren: Om boodschappen te kunnen kanaliseren en ontvangen, moet je een heldere geest hebben en een gevoel van controle. Meditatie kan je helpen om de rommel op te ruimen en afleidingen van buitenaf te blokkeren.
 • Spreek met een Medium: Wie kan je beter helpen je vaardigheden te ontwikkelen dan een ervaren medium?

Klaar om te communiceren met een overleden dierbare of om je eigen gave te ontwikkelen? Bekijk onze gids van paranormale mediums en doe vervolgens je huiswerk. Samen met kijkend naar factoren zoals geloofsbrieven, expertisegebieden en recensies, moet je er vervolgens voor zorgen dat je je op je gemak voelt bij en vertrouwen hebt (gebruik je beste instincten) in je medium, aangezien je veel spirituele deuren zult openen tijdens je sessie.