Informatie nodig of uw partner of relatie?

Nieuw begin: online dating tips voor vrouwen die opnieuw beginnen in de liefde

Het is al een tijdje geleden dat je uitging. Je was getrouwd, of in een langdurige, toegewijde relatie, en dan, om welke reden dan ook, het eindigde. Plotseling bevindt u zich in een nieuwe wereld waarin de regels van het daten zijn veranderd en u niet zeker weet hoe te beginnen.

Online dating voor vrouwen op zoek naar een nieuwe start kan eng zijn. Elke relatie die ouder is dan een -dat wil zeggen, ongeveer 10 jaar of meer-is er een die begon voordat er een grote verschuiving plaatsvond in hoe mensen hun liefdes interesses ontmoeten. Mensen ontmoeten elkaar natuurlijk al langer online, maar nog maar 15 jaar geleden werd het nog (onterecht) als vreemd beschouwd. Nu is het normaal, en het komt met zijn eigen regels en taal.

Dit kan eng zijn om in te navigeren, vooral omdat na het verlaten van een lange relatie-een waarvan je misschien dacht dat je er voor altijd in zou blijven-je emotioneel kwetsbaar kunt zijn. Helaas is kwetsbaarheid een van de belangrijkste bronnen van prooi op het internet: Het is iets dat de ergsten onder ons kunnen uitbuiten voor hun eigen bittere of vrouwenhatende doelen. Maar dat soort mensen hoeft je niet te storen, als je sterk bent en zeker van jezelf. Een manier om dat te bereiken is een ontmoeting met een spiritueel adviseur om je sterke en zwakke punten te begrijpen voordat je weer in het zwembad duikt. Het kan je helpen bij het zwemmen.

Online Dating Tips Voor Opnieuw Beginnen

Als je er klaar voor bent, zijn hier een paar dingen om in gedachten te houden als je besluit om weer in het daten te duiken:

- Ben eerlijk, zelfs als je denkt dat anderen dat niet zijn.Het starten van een online datingprofiel is een oefening in verleiding. Ik wil beter in vorm zijn en ben dat ook van plan, dus het is prima als ik zeg dat ik dat al ben, toch? Natuurlijk, een beetje overdrijving is aanvaardbaar. We zetten tenslotte allemaal ons beste beentje voor als we iemand ontmoeten. We kunnen een leugentje om bestwil vertellen over doen alsof we van indiefilms houden terwijl we alleen maar romcoms zien - maar een ambitieus profiel maken zal uiteindelijk alleen maar averechts werken. Je bent wie je bent, en er is niets om je voor te schamen. Je bent een vrouw die uit de dating arena is geweest, en nu ben je er weer. Verberg niet wat niet verborgen hoeft te blijven.

- Denk niet dat de volgende date "de ware" hoeft te zijn. Je hebt al een lange tijd een relatie en voor veel mensen betekent dit dat er een dat er altijd iemand in de buurt was, zelfs als de romantiek weg was. We zijn sociale wezens, en we raken gewend aan mensen. We raken eraan gewend dat er 's morgens iemand bij ons is. Bij online dating na een scheiding, is het makkelijk om te zeggen: "Nou, ik zie geen lange toekomst met die man; hij werkt rare uren." Maar je moet je daar niet door laten tegenhouden. Dit gaat niet over "hij zou de ware kunnen zijn." Het gaat erom dat je jezelf een kans geeft om te herontdekken wie je bent als je aan het daten bent. Je hoeft niet meteen een echtgenoot te ontmoeten. En je moet ook niet geloven dat dat het doel is. Als je dat wel doet, leg je te veel druk op jezelf en zul je er nooit aan beginnen.

- Neem een afwijzing niet persoonlijk op. Zoveel mensen bladeren gewoon door en vellen een snel oordeel. Misschien doe jij dat ook. Anderen hebben misschien meer gegronde redenen. Het is makkelijk om te denken dat elke afwijzing een afspiegeling van jou is, maar dat is een niet-empatische manier om ernaar te kijken. Vergeet niet dat veel mensen zich in dezelfde situatie bevinden als jij. Ze zijn misschien bang, bang voor afwijzing, of nerveus over acceptatie. Misschien zijn ze hier nieuw in. Iedereen heeft zijn eigen verhaal, en dat draait niet altijd om jou. Schud de afwijzing van je af en blijf vooruit gaan. Als je zelfverzekerd bent, zou je er geen last van moeten hebben.

- Neem de eikels niet persoonlijk op.Je hebt vast wel eens gehoord dat online daten een wrede manier kan zijn. wereld waarin verbitterde en kleinzielige mensen hun woede afreageren op een heel geslacht en je uitschelden als je het lef hebt hen af te wijzen. Helaas kan dat waar zijn. Het zijn niet veel mensen, maar dat wil niet zeggen dat het niet schokkend en misselijkmakend is als het jou overkomt. Op veel sites kun je aangifte doen, maar onthoud: het gaat niet om jou persoonlijk. Het heeft niets te maken met jou als persoon. Laat het je er niet van weerhouden om jezelf te ontdekken. Je moet je door niemand laten definiƫren, laat staan door de engste en de kleinste.

- Ga langzaam-je maakt geen deel uit van de on-demand economie. Bij online dating is er veel druk om te handelen. Je bent immers aan iemand gekoppeld en diegene stuurt je berichten. Maar dat is niet hoe het werkt. Of je nu een meer relaxte site gebruikt zoals eHarmony of Match of een zogenaamde hookup site zoals Tinder, je mag in je eigen tempo gaan en dingen afslaan als je wilt. Er is geen Uber voor dating. Je hebt volledige zeggenschap over je keuzes en je kunt je door niemand onder druk laten zetten.

- Het kan net als een normale relatie zijn. Je denkt misschien dat alles is veranderd, maar dat is niet helemaal waar. De modaliteit is veranderd, maar de mensen niet. Je kunt een afspraakje maken en dan een paar keer telefoneren voordat je elkaar weer ziet, net als vroeger. Je kunt eerst over de telefoon praten (sommige mensen stel dat voor om een beter gevoel te krijgen - maar het is aan jou!). Je hoeft geen druk te voelen om op welke manier dan ook te handelen. Je hoeft ook niet kalm te zijn. Je kunt tegelijkertijd botergeil zijn en opgewonden en nerveus en angstig en barstend van verwachting. Menselijke emoties zijn niet veranderd. Je hoeft niet te doen alsof we in een wereld leven die op de een of andere manier minder vol zit met opwinding, irrationaliteit en het plezier van verliefd worden.

De belangrijkste tip is om jezelf te zijn, en de beste manier om dat te doen is jezelf te kennen. Het kan moeilijk zijn om te begrijpen wie je bent als je single bent als je al zo lang deel uitmaakt van een stel. Zelfs mensen die heel onafhankelijk zijn, beginnen zichzelf te zien als deel van een paar, al is het maar uit gewoonte. Dat is normaal en als je daarvan wordt losgesneden, kan dat schokkend zijn.

Daarom wenden veel mensen zich tot spirituele adviseurs: paragnosten, tarotlezers, astrologen en meer. Wij kunnen u helpen bij het ontdekken van uw angsten en uw verwachtingen, en hoe u die kunt verwezenlijken. We werken met je samen om te begrijpen wat je nodig hebt en wat je pad is. We geven je het vertrouwen om je uit te rekken, in te pluggen, op te starten, en te beginnen met daten. We werken met oude wijsheid om je het krachtigste en belangrijkste geschenk van allemaal te geven: de kracht van zelfdefinitie.

Dating is altijd een ruige wereld geweest, en de opkomst van internetgebaseerde bescherming kan het slechtste in mensen naar boven brengen. Maar het kan ook het beste naar boven brengen. Tederheid en vriendelijkheid bestaan nog steeds, ze hoeven niet te worden uitgewist door wreedheid. Je kunt de vreugde en de zoete terreur van een nieuwe relatie vinden zolang je trouw blijft aan jezelf.

Het opnieuw beginnen met daten kan moeilijk zijn als je net uit een langdurige relatie komt. Adviseurs van KEEN.com kunnen je helpen je ware zelf te vinden, zodat je je zelfverzekerd voelt om er weer op uit te gaan.