Informatie nodig of uw partner of relatie?

Hoe open je jezelf voor de liefde die je wilt dit nieuwe jaar

"Ik wil het dit jaar anders doen," vertelde Alexandra me. "Ik wil me echt focussen op de liefde die ik wil aantrekken. Duidelijk worden en het echt creëren. Kun je me helpen?"

"Absoluut!" zei ik tegen haar. We werkten een pakket sessies uit voor lezingen en coaching, en de eerste opdrachten die ik haar gaf gingen over het soort liefde dat ze in haar leven wilde brengen - de eerste stap in het aantrekken van je beste liefde.

De waarde van duidelijkheid

Hoewel ik een overtuigd voorstander ben van co-creëren met het universum, denk ik dat de popcultuur de Wet van Aantrekking afzwakt. Er zijn een paar stappen voor succesvolle manifestatie, en één daarvan is duidelijkheid. Ik zie het keer op keer bij cliënten. Degenen die succes hebben in hun liefdesleven zijn degenen die weten wat ze willen (en niet willen)-en in staat zijn om volledig te voelen wat ze willen.

Zonder duidelijkheid, is de kans groot dat je resultaten manifesteert die niet bevredigend of langdurig zijn. Als je gefocust bent op je gebrek aan een relatie of op wat er mis is in je huidige relatie, dan leef je in die uitdagende en verwarrende emoties en kun je geen verhaal creëren dat omvat wat je wel wilt. Dit is waar de Wet van Aantrekking, zoals die door mensen als Abraham naar voren is gebracht, duidelijk is: "Focussen op wat je niet wilt, brengt meer van wat je niet wilt willen."

Hoewel het helpt om te herkennen wat je liever vermijdt om dichter bij je wens te komen, blijven veel cliënten steken in de "dingen die je niet mag". Ik moedig mijn cliënten aan om door dit stadium heen te gaan naar de "do's."

Brief van helderheid

Eerst liet ik Alexandra een brief schrijven. Ze koos ervoor om deze te richten aan haar spirituele gids; je kunt ook kiezen voor God, de Goddelijke Moeder, jezelf, een engel - elke behulpzame persoon in je leven. Je gaat hem niet posten, maar ik stel voor dat je deze brief net zo oprecht maakt als de brieven die je als kind aan de Kerstman schreef. Ik moedig je ook aan om hem met de hand te schrijven.

Alexandra schreef hem in haar dagboek, en het onderwerp van de brief was haar geweldige nieuwe romance. Haar opdracht was om op te schrijven hoe deze nieuwe relatie voelde via al haar zintuigen. Hoe rook deze persoon? Hoe zag hij eruit? Hoe was hun stem? En zo verder. Ik moedigde haar aan om het echt levendig te maken en de visie van haar hart de vrije loop te laten. Het volgende aspect van de brief beschreef hoe ze zich voelde in de relatie; vrij, blij, gezien, gehoord... wat voor jou waar is, zet het in de brief. Als ze aan deze persoon dacht, hoe voelde ze zich dan van binnen? Ik vroeg haar te beschrijven hoe ze communiceerden, hoe ze meningsverschillen oplosten, hun seksuele leven, hun houding ten opzichte van familie, cultuur, wat dan ook. Een volledig en goed afgerond beeld. Denk eraan: niemand anders dan jij krijgt dit te zien!

De taak was moeilijker dan het leek. Alexandra was bang om onrealistisch te zijn. Ik herinnerde haar eraan dat ze over een hele relatie aan het schrijven was - inclusief hoe ze met de moeilijke dingen omgingen. Ze deed een paar pogingen en had een visie waar ze tevreden mee was. Haar opdracht was om deze brief elke avond voor het slapengaan hardop voor te lezen en 's morgens met een snelle visualisatie te bedanken voor de komst van deze persoon in haar leven.

Hoewel de oefening ook fysieke details bevat, is het belangrijk om niet te veel vast te zitten aan de bijzonderheden (kleur ogen, lengte, gewicht, enz.) van de persoon. Anders zou je je nieuwe liefde wel eens niet kunnen herkennen als die komt! Hoewel ik opmerkelijk succes heb gezien met deze oefening, legt onze cultuur te veel de nadruk op het fysieke. Het punt is om je echt onder te dompelen in de hele persoon, het hele gevoel van de relatie.

Waarom je niet kunt krijgen wat je wilt

De volgende stap is het identificeren van je barrières om te krijgen wat je echt verlangt. Dit is een boek-length onderwerp, maar in het kort, Alexandra en ik werkte aan haar beperkende overtuigingen over waarom ze niet kon krijgen wat ze wilde. Vorige levens blokkades, familie geloofssystemen, wat dan ook- er waren genoeg goudklompjes voor Alexandra om mee aan de slag te gaan. Sommige kon ik voor haar opruimen en andere

Het bleek dat ze vastgeroest zat in het adagium "je kunt niet alles hebben". Dus had ze het gevoel dat ze dat niet kon; geen carrière eneen geliefde, geen geliefde die alles in huis had, geen diepe liefde en seksuele vervulling. Alexandra realiseerde zich niet dat dit haar overtuigingen waren, totdat we ze begonnen uit te pluizen. Dus terwijl ze trouw "creëerde" met haar brief, was ze ook barrières aan het wegnemen met andere persoonlijke groeimiddelen.

De helderheidsbrief is een geweldige eerste stap om te begrijpen hoe je wilt dat je ideale liefde je laat voelen. Als je volledig in het gevoel kunt stappen van wat je wilt, dan kun je het met groter gemak creëren en aantrekken. Het blootleggen van blokkades en belemmeringen is iets wat je zonder hulp kunt doen, maar het is uitdagender om dat alleen te doen. Een spiritueel adviseur, levenscoach, counselor, of een combinatie van ondersteunende helpers is de sleutel om je te helpen uit je eigen weg te gaan en de liefde die je dit jaar wilt te verwelkomen.

Als je klaar bent om de liefde te creëren die je wilt, waarom krijg je dan geen ondersteuning van een adviseur van Keen? Bel nu en open de deur naar liefde!