Informatie nodig of uw partner of relatie?

Astrologische gebeurtenissen brengen nieuwe kansen voor de liefde deze lente

In de lente gaan de gedachten van veel single mannen en vrouwen uit naar de liefde, of op zijn minst naar afspraakjes. De lente is een tijd van opwinding en nieuwe groei, en een kans op iets groots. Het is een seizoen dat vol is van uitbundige kleuren, en de liefdesscene is net zo leuk om naar te kijken, als nieuwe dating technologie voldoet aan de eeuwige schoonheid van een wereld die ontwaakt uit de winter om nieuwe kansen voor de liefde te brengen.

Hier bij Keen, als vervolg op onze 2016 Liefdesvoorspelling, hebben we de astrologische gebeurtenissen die deze lente zullen plaatsvinden nader bekeken en zijn we enthousiast om te delen hoe ze van invloed kunnen zijn op jou en je liefdesleven.

Vijf en zes mei: Eta Aquariden-meteorenregen

De meteorenregen wordt een van de spectaculairdere van dit jaar. Ze komen tot ons als stof van de komeet van Halley, dat prachtige lichaam dat om de acht decennia ons leven binnendrijft. Op hun hoogtepunt op 5 en 6 mei (het hoogst in die verduisterde brug tussen de dagen), zullen er zo'n 60 kometen per uur te zien zijn. Hoewel ze beter zichtbaar zullen zijn voor onze lezers op het zuidelijk halfrond, zullen ze in het noorden nog steeds te zien zijn, en zullen ze spectaculair zijn.

Meteorregens zijn goede voortekenen voor romantiek. Ten eerste zijn ze een geweldig idee voor een afspraakje. Stel je voor: even weg van de stadslichten met een warme deken, een fles wijn en een verrekijker om de eeuwige nachtelijke hemel nog dichterbij te brengen. Een nieuwe maan, die een zwartgeblakerde hemel belooft, zal de show alleen maar verhogen. Maar meer dan dat, meteorenregens hebben een belangrijke astrologische betekenis. Het staat buiten kijf dat ze de hemel verstoren, en wanneer ze passeren, is het een tijd van inspiratie. Het is een tijd waarin een probleem waar je mee bezig bent geweest of een beslissing waar je mee geworsteld hebt, opgelost kan worden. Je kunt je richten op het antwoord en het vinden.

Voor veel mensen zal deze beslissing te maken hebben met de liefde. Misschien weet je niet zeker of je wel wilt daten, of ben je in de war of de persoon met wie je date wel the one is. Je weet niet zeker of je het naar een hoger niveau moet tillen. In de astrologie is een meteorenregen een teken dat het statische door de hemel zal leiden tot je inspiratie en je oplossing. Je hoeft niet te wensen op een ster; zij doen het al voor u.

Mei 9: Mercurius Transiteert Over De Zon

Een van de grote voorbeelden van spookachtige schoonheid in ons zonnestelsel is een planeetovergang, wanneer een van de tekens in ons stelsel tussen ons en de zon in kruist, waardoor een donkere cirkel ontstaat die langzaam voorbijglijdt. Het creƫert een mysterieuze gloed en is verbazingwekkend om te volgen. Op 9 mei zal Mercurius deze griezelige en prachtige reis voor het eerst in tien jaar ondernemen. Het zal opnieuw gebeuren in 2019, en dan niet opnieuw tot 2039. Hoewel dit niet zo zeldzaam is als de Venusovergang, komt het niet vaak genoeg voor om het als vanzelfsprekend te beschouwen. Je kunt hem waarnemen met een telescoop die is uitgerust met een zonnefilter, en een aantal websites zal hem uitzenden.

Dit is een belangrijk moment voor Mercurius, die de Tweelingen en Maagd, en ook het Derde en Zesde huis beheerst. Mercurius is snel; hij is altijd in beweging. Als u een van deze tekens bent, zullen uw eigenschappen van snelle beslissingen en impulsiviteit nog sterker zijn in de tijd rond de transit. Dit kan opwindend zijn, maar je moet voorzichtig zijn. Bestudeer beslissingen grondiger om er zeker van te zijn dat je je niet te snel ergens in stort.

Voor voor iedereen kan dit betekenen dat een opwindende en impulsieve liefde om de hoek ligt. Je voelt je misschien meer openstaan voor mogelijkheden en voor het nemen van risico's. Wees voorzichtig, maar niet te voorzichtig. Het is een goed teken voor een leuke lente als Mercurius sterk is en zijn krachtige invloed uitstraalt met de hulp van een opdoemende zon.

Mei 21 mei: Blauwe Maan

De derde volle maan in een seizoen met vier staat bekend als een Blauwe Maan, en deze komt maar eens in de paar jaar voor (de meeste seizoenen hebben drie volle manen). Volle manen zijn altijd geweldig voor romantische afspraakjes. Er zijn geen sterren, maar als er ook geen wolken zijn, kun je zien door het licht van de maan. Het is prachtig om 's nachts gedichten aan elkaar voor te lezen als dat je ding is. En omdat dat wel bewezen is, kun je misschien ook thuisblijven en samen films kijken. Wat je ook doet, een volle maan kan goed zijn voor de liefde.

Astrologisch gezien is dit interessant omdat het betekent dat er twee volle manen zijn die tijdens dezelfde cyclus voorkomen, wat de kracht van de maan versterkt voor welk teken het ook is. Dit is echter een bijzonder speciale datum. 21 mei is de cusp van de overgang van Stier naar Tweelingen, wat betekent dat beide tekens twee volle manen zullen zien (Tweelingen's tweede is helemaal aan het eind, tijdens de verandering met Kreeft). Beide tekens kunnen hierdoor versterkt worden, dus als je je in deze bevindt of er romantisch mee compatibel bent, kan deze lente wat warmte brengen voor de zomer komt. Sta meer open voor mogelijkheden in de buurt van de Blauwe Maan. Haar kracht kan veel deuren openen.

Mei 22: Mars bij Oppositie en 3 juni: Saturnus bij Oppositie

Een spannende astrologische lente wordt afgesloten met twee van de krachtigste planeten die vlak bij de zon staan en de aarde het dichtst naderen. Met een gewone telescoop kunnen jij en je afspraakje de kraters en bergen van Mars en de ringen van Saturnus zien. Weinig dingen zullen zo elementair opwindend zijn, of zo perfect romantisch.

Wanneer deze planeten dichtbij en krachtig zijn, is hun invloed nog sterker. Voor Mars, die de passie, het dierlijke instinct en vooral het seksuele verlangen beheerst, kan deze kracht overweldigend zijn. Dat Mars zo dichtbij staat betekent dat veel mensen een verhoogd gevoel van romantiek en een sterkere drang zullen hebben. Wees voorzichtig als je het volgt, maar negeer het niet. Het kan een levendige lente worden!

Dit hele seizoen staat bol van tekenen en wonderen op aarde en in de lucht. Blijf omhoog kijken, maar kijk ook voor je. De liefde van je leven zou wel eens jouw kant op kunnen komen, verlicht door het fonkelende vallende-sterren-licht van een hemel die in duigen valt.

Voor hulp bij het beantwoorden van al je liefdes- en relatievragen deze lente, kun je contact opnemen met adviseurs op Keen.