Informatie nodig of uw partner of relatie?

Je liefdesvoorspelling voor 2016

Komend jaar, zal je je soulmate ontmoeten? Of de knoop doorhakken? Helderzienden weten dat er van alles kan gebeuren in 366 dagen (schrikkeljaar!), en hier bij KEEN hebben we de koppen bij elkaar gestoken om je een liefdesvoorspelling voor 2016 te geven. We hebben de inside scoop over waar en wanneer je dit jaar de heetste romantiek kunt vinden.

Het jaar van de aap

Eerst wat wijsheid uit de Chinese dierenriem: 2016 is het jaar van de aap. Traditioneel staat het negende teken van de dierenriem in het teken van intellect en experimenteren. De beste eigenschap van een aap is flexibiliteit - deze boomzwaaiers kunnen met elke situatie overweg. Ze zijn onverstoorbaar, gemotiveerd, nieuwsgierig en uitbundig, zelfs als de grond onder hun voeten verschuift. De keerzijde van apen is hun ondeugende inslag, ze kunnen geneigd zijn tot bedrog en oneerlijkheid. Dit betekent dat 2016 een jaar is om grote risico's te nemen, je hart licht te houden, en wat wilde zaadjes te planten. Je weet nooit hoe de dingen zullen uitpakken, maar in een apenjaar ben je klaar om alles aan te kunnen.

Apen zijn onze naaste genetische verwanten, en hoewel ze geen opponeerbare duimen hebben, kunnen ze ons zeker veel leren over de liefde! Onze primaatvrienden zijn vaak superieur aan ons homo sapiens als het gaat om het loslaten van uitkomsten en het meegaan in de geest van het moment. Daarom, wat voor romantische kansen er ook op je pad komen dit jaar, je zult natuurlijke vreugde vinden als je date als een aap: wees niet bang om te swingen ga langs iedereen die niet voor je werkt, stel veel vragen, en wees je wilde zelf. En als je denkt dat apen alleen voor serieuze afspraakjes en wilde feestjes zijn, dan heb je het mis. Sommige soorten, zoals de Azara's uilaap met de insectenogen, paren voor het leven. Dus als je al een hechte relatie hebt, is dit jaar een ideaal moment om verlovingen en langetermijnplannen te bespreken.

Belangrijke astrologische gebeurtenissen voor je liefdesleven

Er zijn ook een paar astrologische data om in de gaten te houden. Hoewel ieders astrologische kaarten verschillen op basis van de precieze geboortetijd, zijn sommige dagen gewoon goed voor de hele horoscoop. 23 maart belooft een penumbrale maansverduistering, een krachtige gebeurtenis die de maan zal gaan donker en harten flakkeren. Mis deze kans niet om een deken en een telescoop te verzamelen, en ga naar een park voor wat geknuffel onder de lentehemel. In het algemeen, houd de maan in de gaten. Als het volle maan is of wassende, is het een goed voorteken voor eerste afspraakjes, het maken van de beslissing om een relatie naar een ander niveau te tillen, en te trouwen. Voor een extra boost in amoureuze kracht, maakt de planeet Venus haar rondjes door de sterrenbeelden, wat betekent dat elk teken zal genieten van een speciale maand van passie en verhoogd romantisch inzicht. Op 23 januari zal Venus in Steenbok staan (laat je tijd tellen, Caps!) en zal op 12 november een volledige cyclus maken. En als je nog nooit online dating hebt geprobeerd, dit is het jaar: Jupiter en Uranus zijn in harmonie gedurende 2016, een zeldzame juxtapositie die betekent dat technologie in jouw voordeel werkt. Zelfs als je op je hoede bent voor het vinden van liefde op het internet, wordt het tijd dat je een eerlijke kans waagt!

Waar vind je dit jaar de liefde

Al de magie en het geluk in het universum is niet genoeg als je niet op de juiste plek bent. Dus waar maak je dit jaar de meeste kans om een soulmate-verbinding te maken (of iets vrijblijvenders, als je daar aan denkt)? Dat antwoord hangt af van wie je bent.

Ben je gewoon op zoek naar plezier en flirten zonder serieus te worden? Als je een alleenstaande vrouw bent, zijn je gelijkgestemden het hoogst in Austin, San Diego en San Francisco, waar meer ongebonden mannen dan vrouwen zijn. Voor de heren zijn de beste steden Baltimore, Philadelphia, en Washington DC, waar er 6 vrijgezelle dames zijn voor elke 5 kerels. Als u op zoek bent naar een goede tijd over de hele Kinsey schaal, de grootste homo en lesbische populaties zijn te vinden in San Francisco, Portland, en Austin. Homo, hetero, en alles daar tussenin, middelgrote steden zijn waar de actie gebeurt: de dating pool is vol met opties, en uitgaan is betaalbaar. Bovendien zijn er net genoeg bioscopen, musea en restaurants om een avondje uit avontuurlijk in te vullen.

Maar wat als je je wilt settelen? Het is verrassend, maar de plaatsen met de hoogste percentages koppels - het aangaan van een vaste relatie - zijn niet de steden met de meeste singles. In een onderzoek van Amerika's 50 grootste metro gebieden, de te vinden Facebook-official liefde is Colorado Springs, gevolgd door El Paso, Louisville, Fort Worth, en San Antonio. Wat geeft dat? Zuidelijke gastvrijheid? Ruige en onweerstaanbare cowboys? Sociale wetenschappers denken dat het een combinatie is van traditionele waarden en kleinere stedelijke gebieden die een meer sociale gemeenschap koesteren, waar mensen meer geneigd zijn om zich zinvol te engageren dan in een grotere, minder persoonlijke stad. Als het gaat om het vinden van een langdurige liefde, is meer keuze niet noodzakelijkerwijs de sleutel - het gaat erom dat je op één lijn zit, wat prioriteiten betreft.

Hoe lok je op een natuurlijke manier liefde in je leven

Wat je dit jaar ook zoekt op romantisch gebied, er zijn een paar manieren om het universum te laten weten: "Ik ben er klaar voor! Laat maar komen!" Zorg voor wat rode accenten in je garderobe, want de kleur van de stierenvechter heeft echt afrodisiacum-achtige krachten. Wanneer een nieuwe liefde wordt aangetrokken door uw stralend rouge allure, ga aap: net als onze oude vriend de aap, weigeren te worden getrokken in ernst en overplanning! Concentreer je gewoon op het leren kennen van hem. Als je gewoon nieuwsgierig bent, ben je ontvankelijker voor je intuïtie dan wanneer je gehecht bent aan een resultaat.

Vanaf de eerste stralende dag van het nieuwe jaar zal 2016 ongetwijfeld bol staan van opwinding. Neem de leiding door jezelf open te stellen voor de mogelijkheid tot romantiek, en vergroot je kansen om die speciale persoon te vinden door actief op zoek te gaan naar plaatsen waar gelijkgestemde romantici samenkomen. Maar bovenal, geniet van de rit - dit kan jouw jaar worden!

Voor al je romantische vragen in 2016, kan inzicht bieden voor je meest liefdevolle jaar nog.