Wilt u met een medium of paragnost praten?

Wat te dragen voor helderziende begeleiding

Wanneer je een ingeving of je intuïtie volgt, kun je merken dat de sterkte van het gevoel na verloop van tijd kan veranderen. Plotseling ben je het kwijt, of net zo snel krijg je dat inzicht weer terug in steeds sterkere details. Dat paranormale gevoel kan worden versterkt of gedempt door wat je draagt.

Leren wat je moet dragen en wanneer je dat moet doen, kan een grote aanwinst voor je zijn; datgene wat je naar een hoger bewustzijnsniveau tilt of je in staat stelt door te gaan met je gewone dag, vrij van verstorende energie.

Lees hieronder wat je aan je garderobe kunt toevoegen om je alternatieve visies aan te scherpen. De kleuren die je draagt, de patronen die ze vormen en de materialen waarvan ze zijn gemaakt, zijn allemaal onderdelen van het benutten van de energie van gene zijde.

 • Kleuren

  Je vermogen om je af te stemmen op verschillende vormen van astrale communicatie kun je preciezer maken door te letten op de kleur van je kleding.

  BLAUW - Emotionele verbindingen en diepe empathie voor anderen worden versterkt door blauw in alle tinten. Als je op zoek bent naar persoonlijke begeleiding, vermijd dan deze kleur, want je zult waarschijnlijk de gevoelens oppikken van iemand die dichtbij je staat. Als je wilt weten of iemand een mogelijke zielsverwant is, is de kans groter dat je hun ware bedoelingen voelt terwijl je aqua of turkoois draagt, De meeste tinten geel zijn afstotend voor onpersoonlijke energie. Als je begeleiding nodig hebt van psychische kanalen met betrekking tot je persoonlijke situatie, is dit de kleur waarmee je de duidelijkste, meest directe verbinding kunt vinden met een richting waarin je je leven moet richten. Goud, mosterd, licht oranje, en zelfs warme aardetinten trekken allemaal zelfbewuste psychische energie aan.

  ROOD - Dit is een van nature dissonante kleur. Je kunt psychische energie afstemmen en je concentreren op persoonlijke doelen in de materiële wereld door een overwegend rode outfit te dragen.

  WIT OF ZWART - Een outfit die bijna helemaal zwart of helemaal wit van kleur is, maakt je onzichtbaar voor de psychische energie van anderen. Draag helemaal zwart of helemaal wit als je een geheim met je meedraagt of het gevoel hebt dat er specifieke mensen zijn die je energie willen afnemen.

 • Patronen

  STRIPEN - Hoewel er veel is gezegd over de verruimende en verscherpende eigenschappen van strepen, is dit het patroon dat buiten het visuele vlak de uitbreiding van het bewustzijn mogelijk maakt. Hoewel strepen stimulus lijken te blokkeren, filteren ze in feite alleen de ruis en onbelangrijke adviezen uit de ether.

  BLOEMEN - Bloemenpatronen zijn intens psychisch en trekken bezienswaardigheden en geluiden van de mensen om je heen. Als u ook maar een beetje paranormaal begaafd bent, zal het dragen van afbeeldingen van bloemen in een patroonvorm versterken wat u uit het astrale vlak binnenhaalt. Mensen die bloemenpatronen dragen, kunnen luidruchtiger overkomen omdat ze een overload aan paranormale informatie binnenkrijgen en het grotere plaatje willen vervolledigen.

  DOTS EN CIRCLES - Bolvormige patronen zijn beschermers tegen indringers. Een vorm die lijkt op een oog staart terug naar andere paranormale indringers. Afbeeldingen van bollen en cirkels evenals afgeronde uitsnijdingen in kleding duwen slechte energie weg en beschermen de drager.

  RUKS, NETTEN EN ANGLEN - Wanneer je energie wilt aantrekken en alles wilt uitnodigen wat het universum je kan leveren, draag dan gewoon patronen die geruit, netvormig of andere hoekige vormen hebben. Dit is op het psychische vlak het equivalent van een gegraveerde uitnodiging om je te vullen met een gevoel van doel en richting. Vraag en je zult ontvangen; draag vierkanten en andere scherpe hoeken voor de beste resultaten!

  MATERIAAL - De fysieke eigenschappen van de dingen die je draagt geleiden of stoten psychische energie af. De ontvangst en overdracht van intuïtie kan worden toegeschreven aan de materiële aspecten van je kleding en sieraden. Je zou kunnen beginnen op te merken hoeveel meer je oppikt wanneer je een bepaald paar oorbellen draagt. Wanneer de gevoelens Als je ze verwijdert, is het niet zo dat je niet meer helderziend bent; je hebt alleen het ontvangende apparaat uitgeschakeld.

  METAAL - Dit is de beste receptor van allemaal om je bewustzijn te verhogen. Merk op hoe de menselijke soort zich met grote sprongen heeft ontwikkeld toen metaal eenmaal werd gebruikt in de dagelijkse versierselen van onze voorouders. Ze noemden deze sprongen van massa-ontwikkeling zelfs de IJzertijd en de Bronstijd. Het dragen van kleding met metalen armbanden of sieraden gemaakt van koper, zilver, tin of goud helpt allemaal bij het verfijnen van je psychisch begrip. Een duidelijke visie of oplossing van wat je ziet of voelt kan psychische gemoedsrust brengen.

  PLASTIEK - De meeste paranormale verschijnselen zijn gebaseerd op oude inzichten; plastiek is een betrekkelijk nieuw materiaal en is niet geïntegreerd in het grotere geheel van de metafysica. Maar dat betekent niet dat het krachteloos is. Hoe denk je dat de Bronstijd de Bronstijd werd? Het dragen van plastic sieraden of accessoires verbindt je met je tijdperk, je historische tijdperk. Zo'n verbinding kan helpen bij intuïtie. Als je plastic draagt, ben je meer verbonden met het moment waarin je leeft en zul je betere voorgevoelens hebben over je volgende stap.

  HOUT - Het feit dat al het hout ooit levend was, geeft dit materiaal buitengewone kracht als het als accessoire wordt gedragen. Zelfs iets schijnbaar onbeduidends als houten knoopjes op een exotische blouse kan je gevoeligheid voor het zien van de toekomst verhogen.

Gerelateerde artikelen