Informatie over uw sterrenbeeld of horoscoop nodig?

Kan een leeuw je zielsverwant zijn?

Dit jaar gaat de Zon op 22 juli Leeuw binnen en vertrekt weer tot volgend jaar op 22 augustus. Is er een jarige uit dit dierenriemteken in jouw toekomst? Elk dierenriemteken reageert anders op het leven, en daarom reageert iedereen ook anders op leden van andere tekens. Het lot zal sommige mensen voortdurend zien daten met mensen van slechts één of twee dierenriemtekens.

Als je onlangs verliefd bent geworden op een Leeuw, lees dan hieronder of je uiteindelijk compatibel met hem bent.

Ram Maart 21 April 19

Je houdt ervan om in beweging te blijven en de Leeuw in je leven zal de energie waarderen die je in je projecten steekt en het maximale uit elke dag haalt. Hoewel je uiteindelijk veel verschillende agenda's nastreeft, is de stevige greep van de Leeuw op een paar grote projecten waarop je je kunt concentreren aantrekkelijk en inspireert het je om jezelf niet zo te versnipperen. De romantiek is altijd hot wanneer jullie twee in een spotlight van passie staan.

Stier April 20 Mei 20

Er is een grote frictie tussen jullie twee persoonlijkheden. Jij vindt hem een egomaniak en hij vindt jou saaier dan een stok in de modder. Als je hem nog steeds onweerstaanbaar vindt, zul je door hem complimentjes te geven veel opwindender overkomen. Graaf een beetje dieper en kijk wat hem motiveert. Je zult waarschijnlijk ontdekken dat jullie twee dezelfde gevoelens hebben over het vechten van de goede strijd en een sterk karakter te behouden. Romantiek tussen een Leeuw en een Stier is hot als er eenmaal een verbintenis is aangegaan.

Tweelingen mei 21 juni 21

Een klein beetje gemeenschappelijkheid tussen jullie twee gaat een lange weg. De gave van het babbelen is sterk bij zowel een Leeuw als een Tweelingen, en een liefde voor het praten met elkaar vormt een sterke band. Als hij in je geïnteresseerd is, luister dan of hij het woord "wij" gebruikt in plaats van zijn favoriete woord, "ik"... dit is een belangrijke brug om over te steken, want Leeuw-mannen kunnen emotionele genegenheid inhouden als ze al bevrediging van hun ego krijgen.

kreeft juni 22 juli

Jouw "down home" manieren passen misschien niet bij zijn vorstelijke smaak. Jouw genegenheid voor het gewone en alledaagse gaat in tegen zijn verlangen naar exclusiviteit en extravagantie. Uw natuurlijke huishouding gaat in tegen zijn liefde voor kopen zonder te wachten op een uitverkoop. En toch, een gemeenschappelijke band die jullie delen in jullie lokale gemeenschap zal de fysieke aantrekkingskracht die je voor hem vindt versterken. Sta erop dat hij je achtervolgt en voedt zijn "dramadraak" niet, want hij moet begrijpen dat je duidelijke grenzen hebt van aanvaardbaar gedrag.

Leeuw Juli 23 Augustus 22

Is daten met een Leeuw-man oké voor jou, de Leeuwenkoningin? Nou, je zult je gelijke treffen met iemand die een zitplaats op de eerste rij nog harder nodig heeft dan jij om zelfs maar de moeite te nemen een concert of sportevenement bij te wonen. leeuw's houden ervan om Dus als hij de gasten begroet terwijl jij het grote feest voorbereidt, zal de hele buurt jaloers op je zijn. In de slaapkamer zal het drama van wie er nog meer in beeld is de passie overschaduwen die elk van jullie de ander kan geven.

Maagd August 23 September 22

De Leeuw vertegenwoordigt jullie onafgemaakte zaken en is niet de beste keuze voor een liefdesrelatie op lange termijn. Hij is echter wel perfect geschikt voor een "wig-relatie". Een "wig-liefde" is een man die je krijgt om de tijd in te vullen nadat een langdurige relatie is beëindigd. Wiggen werken het beste als je weet dat je iemand nodig hebt om je op korte termijn aan te binden omdat je niet terug wilt naar je oude geliefde. Na een tijdje samen is een Leeuw-man zelfverzekerd genoeg om een relatie te verlaten zonder veel hints van jouw kant.

Weegschaal September 23 Oktober 22

Een Leeuw-man kan je bijna hypnotiseren met zijn charisma en een snelle flirt kan leiden tot passionele partnering en extreem romantisch geklit. Dit is een hete combinatie van twee dierenriemtekens die boven alles bestaan voor zelfexpressie. Na een paar maanden van fysieke uitputting, zou hij op een dag wakker kunnen worden om te ontdekken dat je denkt dat hij je slechts ziet als een kleine medespeler in zijn levensverhaal en hij zou je te oppervlakkig kunnen vinden om zich echt voor open te stellen, emotioneel. Zo heet als de vlam tussen jullie twee brandt, brandt hij ook vrij snel weer uit.

Schorpioen oktober 23 november 21

De ernst van de Schorpioen-vrouw is zo veeleisend dat ze woedend zal zijn als haar Leeuw-afspraakje te luchthartig is over belangrijke dingen. Uw Leeuw-man en u zullen het over veel dingen eens zijn, vooral als het erom gaat de lat van prestaties heel hoog te leggen en die ook waar te maken. Zijn behoefte aan drama zal botsen met uw geheimzinnigheid en uw humeurigheid botst met zijn optimisme. Oh, en trouwens, hij kan helemaal niet tegen uw kritiek. Hij zal jou als te kritisch zien en jij zult zijn dunne huid als een teken van zwakte zien.

Zagtman November 22 December 21

Dit is bijna een te gemakkelijke soulmate match. In feite is het vreemdste van het samengaan van deze twee tekens dat niemand het ooit zou hebben vermoed. Voor vrienden lijken jullie elkaars tegenpolen en de mensen die jullie beiden kennen, zijn misschien het felst gekant tegen jullie verbintenis. Maar een wederzijdse liefde voor avontuur en een hekel aan verveling zal Sagittarian meisjes een opwindende leeuw man brengen en jullie twee zullen voor altijd vermaakt worden met elkaar.

Kapendoorn December 22 Januari 19

Jouw sterrenbeeld is statusbewust genoeg dat het een bijzonder succesvolle leeuw zou vereisen om je op te winden. Evenzo heeft hij aspiraties van grootsheid en als hij meer doet dan met je flirten, dan is dat omdat hij een doel op lange termijn heeft waarvan hij denkt dat jij dat kunt bereiken. Deze combinatie valt onder de klassieke definitie van "wederzijds gebruik" en je wordt aangeraden om net zoveel uit hem te halen als hij uit jou.

Waterman Januari 20 February 18

Hij is zo ongeveer alles wat jij niet bent en het maakt je gek om zo dicht bij iets te zijn dat je niet kunt evenaren; dit eindigt er alleen maar mee dat je hem nog liever wilt. Zijn doelgerichtheid zonder doel of groep zal je uitdagen om in contact te komen met de bewegingen en idealen waaraan jij je tijd wijdt. U zult uzelf moeten verdedigen in verbaal sparren, maar er zijn hier geen argumenten te winnen of te verliezen; alleen passie om te worden aangewakkerd en een beter begrip van uzelf in de dagelijkse interacties met de belangrijkste criticus en de grootste minnaar die u ooit zult ontmoeten ineen.

Vissen februari 19 maart 20

De Leeuw-man in uw vizier is eigenlijk heel gemakkelijk te verleiden en te houden. Je zou zelfs snel je interesse kunnen verliezen als je ziet hoe gemakkelijk hij voor je valt. Vissen vrouwen kunnen een Leeuw aan zijn staart trekken en hij zal haar alleen maar smeken om harder te trekken als dat is wat haar het gelukkigst maakt. Het drama waar jullie twee van houden zal zijn, maar ook de ondergang van jullie relatie. Deze lust naar actie en opwinding met jou en je geliefde als de hoofdrolspelers kan jullie beiden verteren, jullie vertrouwen in elkaar vernietigen en het allemaal achterlaten met een triest, triest einde.

Gerelateerde artikelen