Informatie over uw sterrenbeeld of horoscoop nodig?

Sun meets mercury: waarheid en leugens

Veel van onze relaties zijn gebaseerd op vertrouwen. Soms controleren en onderzoeken we die andere persoon. We testen ons vertrouwen in hem of haar, of als hij of zij het verpest, ontrouw is of ondeugend lijkt, trekken we het vertrouwen in hem of haar terug en houden we zijn of haar daden aan een hogere norm.

Natuurlijk zal een persoon die tegen je liegt, wanneer hij of zij ernaar gevraagd wordt, bijna altijd doorgaan met liegen. Al snel is er een leugen bijgekomen, is de lichaamstaal aan het verschuiven en komen er een paar feiten naar boven die met elkaar in strijd zijn. De beroemde woorden van Sir Walter Scott komen spookachtig naar boven:

O, what a tangled web weave, When first we practise to deceive!

Wat als je kon wachten tot je wist dat een goede vriend of geliefde zijn of haar ware bedoelingen zou onthullen? Liegt iemand die dicht bij je staat? Nu de Zon en Mercurius samen zijn, hebt u het recht om wat nauwkeuriger te kijken, een paar diepere vragen te stellen en oude zaken op te rakelen om de informatie nog eens op een rijtje te zetten.

Astrologie is de studie van het effect dat de planeten hebben op het leven hier op aarde. Elke planeet heeft specifieke energieën en wanneer twee planeten op dezelfde plek van de dierenriem staan, smelten de energieën samen. Van 29 oktober tot 15 november zullen de Zon en Mercurius dicht genoeg bij elkaar staan om hun energieën te laten samensmelten. De Zon regeert over het menselijke ego en onze behoefte om bekrachtigd te worden door een bron in de buitenwereld. Mercurius is de planeet van de communicatie. Wanneer deze twee hemels lichamen samenkomen in de dierenriem, deelt ieders ego-energie zijn ware bedoelingen mee, hoe hard mensen ook proberen te verhullen wat ze werkelijk denken, voelen en doen.

De Zon en Mercurius komen samen in Schorpioen, het teken van het opbouwen van intense loyaliteit en het vrijmaken van diepe transformerende energie. De loyaliteit kan liggen in een zelfzuchtig streven naar plezier of in een zaak die voor de meeste ogen verborgen blijft. De transformatie kan de intieme verbinding zijn die men maakt met een lichamelijk deelgenootschap of een afwerpen van een werkelijkheid die men niet onder ogen kan zien of niet leuk vindt.

Lees hieronder om de aanwijzingen te zien van hoe je een veeg kleine dingen vertelt die duidelijker zullen zijn terwijl de Zon en Mercurius samen zijn. En ook al lieg je er misschien over, je kunt ook zijn sterrenbeeld lezen voor aanwijzingen...

Ram Maart 21 april 19

Terwijl de Zon en Mercurius samen zijn zou je beschuldigd kunnen worden van het hebben van een affaire of het beramen van een deel van een erfenis. Zorg dat je een goed alibi hebt over waar je op een bepaald moment was.

Wanneer je liegt: verander je van onderwerp

Wanneer je de waarheid spreekt: ga je steeds weer op hetzelfde punt door

Stier april 20 mei 20

Tijdens deze voorspellingsperiode zal een partner je onredelijk gaan wantrouwen. Er kan veel vertrouwen verloren gaan door een paar onverklaarbare afwezigheden. Punctualiteit alleen al zou je een hoop ellende kunnen besparen.

Wanneer Als u liegt: begint u zich beledigd te gedragen

Wanneer u de waarheid spreekt: gaat u de confrontatie aan

Tweelingen mei 21 juni 21

Er zullen heel wat grappige zaken gebeuren op het werk, op school of in uw zoektocht naar een betere job. Je zou in het middelpunt van een schandaal kunnen staan waarin je geen rol speelt.

Wanneer je liegt: neem je een hogere stem aan

Wanneer je de waarheid spreekt: heb je de neiging om meer te klagen

kreeft juni 22 juli 22

Wees voorbereid om verkeerd begrepen te worden in zaken van het hart en ga voorzichtig te werk. Iemand zou kunnen denken dat u een oogje op hem hebt. Het beste is om een reactie die verder gaat dan een blik van ongeloof te vermijden.

Wanneer je liegt: Je speelt het cool

Wanneer je de waarheid spreekt: Je speelt het hard

Leeuw 23 juli 22 augustus

Een of ander bewijs rond het huis kan wijzen op jouw schuld of op zijn minst de zaak versterken die iemand probeert te maken tegen jou als onschuldige.

Wanneer je liegt:Je minimaliseert het belang van het onderwerp dat besproken wordt

Wanneer je de waarheid spreekt:Je laat je van je beste kant zien

Maagd 23 augustus 22 september

De spanning in de kamer komt door al het geroddel dat de ronde doet. Heb je de verkeerde keuze gemaakt door te roddelen? De ontmoeting tussen de Zon en Mercurius kan je eraan herinneren dat je je mond moet houden.

Wanneer je kletst:Je geeft te veel informatie en dat schept verwarring

Wanneer Waarheidsgetrouw: Je houdt je aan de belangrijkste details

Weegschaal september 23 oktober 22

Iemand zou je ervan kunnen beschuldigen dat je geld hebt weggenomen terwijl de Zon en Mercurius elkaar ontmoeten. Misschien wilt u uw naam zuiveren door uw portemonnee op dramatische wijze te legen.

Wanneer je liegt:Je weet niets van de details

Wanneer je de waarheid spreekt:Je legt het grote geheel uit

Schorpioen oktober 23 november 21

De Zon en Mercurius ontmoeten elkaar in jouw sterrenbeeld en je zou ervan beschuldigd kunnen worden dat je een extra stuk verjaardagstaart hebt gegeten, te veel halloweensnoep hebt gegeten of te veel hebt gedeeld op internet.

Wanneer je liegt:Je ontwijkt

Wanneer je de waarheid spreekt:Je verkneukelt je

Zagschutter November 22 December 21

Wees niet te eerlijk na een drankje of twee, want dan ben je te eerlijk over de mensen om je heen en zullen ze snel op de hoogte zijn van alle kritiek die je terloops levert.

Wanneer u liegt: U walst om het onderwerp heen met vermijdend taalgebruik

Wanneer u de waarheid spreekt: U schrijft het op

Schapenkop December 22 Januari 19

U zou betrokken kunnen raken bij een geval van persoonsverwisseling en zien dat uw gezicht ten onrechte uit een menigte wordt getrokken. Op het werk kan het mislukken van een groepsinspanning u in een kwaad daglicht stellen.

Als u liegt: U drijft de spot met de status van degenen die u in twijfel trekken

Als u de waarheid vertelt: U laat zien dat het maar op één manier de jouwe kan zijn!

Waterman Januari 20 February 18

Als je ook maar iets minder dan eerlijk bent geweest in het vooruitkomen in je carrière, dan kan er wel eens wat op je af komen. Iemand die met je concurreert is op zoek naar een kans om vooruit te komen.

Wanneer u liegt: U vertelt hen wat ze willen horen en legt uit dat iemand anders er zo over denkt

Wanneer u de waarheid vertelt: U vertelt hen wat ze willen horen en legt uit dat u deze mening hebt geformuleerd

Vissen februari 19 maart 20

U kunt in een isolement terechtkomen omdat u een impopulaire mening verkondigt. Als de oppervlakkige verschillen tussen jou en een groep zo groot zijn, laat de ontmoeting tussen de Zon en Mercurius je dan op je eigen voorwaarden weglopen.

Wanneer u liegt: U wordt nogal vergeetachtig

Wanneer u de waarheid spreekt: U kunt een duidelijke tijdlijn opzeggen

Gerelateerde artikelen