Informatie over uw sterrenbeeld of horoscoop nodig?

Zijn leeuw's trouwe seksuele partners?

Leeuw is misschien wel het meest dynamische astrologische teken in de dierenriem. Leeuw de leeuw wordt geregeerd door de zon, en zoals de aarde rond de zon draait, verwacht Leeuw dat zijn wereld rond hem draait. Hij moet altijd in het middelpunt van de belangstelling staan, het middelpunt van zijn micro-melkwegstelsel. Leeuw mannen en vrouwen zijn sterk, gepassioneerd, moedig en krachtig. Ze leven voor plezier en schoonheid in elke vorm, en ze spenderen grote hoeveelheden tijd, energie en middelen op zoek naar hun idee van perfectie, vooral in een partner.

Als je een charmante Leeuw hebt gevonden in je zoektocht naar liefde, dan staat je een heel avontuur te wachten. De leeuw is wellustig, en de meeste leeuw's hebben een sterke seksdrift. Als vuurteken zal de Leeuw de vonken doen overslaan in de slaapkamer. Ze zijn zeer creatief en ruimdenkend, altijd bereid om nieuwe dingen te proberen, ook tussen de lakens. Ze zijn natuurlijke leiders, en als je een gewillige volger bent, kan een Leeuw je naar duizelingwekkende hoogten brengen die je nog nooit hebt meegemaakt. Het leven is nooit saai met dit teken van de dierenriem, en voor sommigen is het misschien zelfs te spannend.

Leeuw is ook vrijgevig tot op zekere hoogte. Als je leeuw romantisch in je geïnteresseerd is, zul je overladen worden met genegenheid en geschenken, en er wordt meer dan verwacht van je verwacht dat je deze overvloed beantwoordt en zelfs overtreft. De leeuw kan je echt speciaal laten voelen als je het middelpunt wordt van al die warmte en dat verblindende licht, en hij verwacht dat jij hetzelfde voor hem doet.

Zijn leeuw's trouw in relaties? Dat hangt ervan af. Ze zijn erg idealistisch en altijd op zoek naar de perfecte partner. Ze zoeken schoonheid en comfort en hebben verheven ideeën over wat een relatie zou moeten zijn. Hun ego's moeten voortdurend gestreeld worden, en de leeuw zal verwachten dat je hem seksueel bijhoudt. Leeuwen zijn van nature dominant en zien zichzelf altijd als "nummer één." Ze willen niet concurreren om hun plaats in de schijnwerpers, zelfs niet met een minnaar. leeuw's zijn ook zeer intelligent, en zij zullen van hun partner verwachten dat hij hen mentaal stimuleert en in staat is hen te evenaren op het gebied van gevatheid. Zodra een Leeuw al deze kwaliteiten in een relatie vindt, zal hij of zij hevig verliefd worden, en zolang de leeuw verliefd is, zal het beest een spinnende poes worden en hevig loyaal en toegewijd zijn.

Het probleem is echter dat veel van de partners van leeuwen moeite hebben om de Leeuw bij te houden. Ze kunnen moe worden van de constante aandacht die een Leeuw vraagt. De brutaliteit en onstuimigheid van de Leeuw kan intimiderend zijn voor wie minder standvastig is dan de koning der dieren, en de vraatzuchtige seksuele eetlust van de leeuw kan voor iedereen moeilijk te stillen zijn. Als u niet een aanbiddend onderwerp kunt zijn dat alle mentale en fysieke verlangens van de Leeuw vervult, zal uw leeuw waarschijnlijk op de op zoek naar een levendiger prooi. Als niet aan hun behoeften wordt voldaan, kunnen leeuwen wispelturig zijn en van de ene aantrekkelijke partner naar de andere huppelen, altijd op zoek naar de perfecte partner.

Leeuwen zijn ook jaloers, niet alleen op de romantische interesses van een geliefde, maar ook op haar tijd en aandacht. Als u uw Leeuw ooit een reden geeft om echt aan uw oprechtheid te twijfelen, is hij weg, waarschijnlijk voor altijd. leeuw's zijn geen goede beoordelaars van karakter, en ze stellen volledig vertrouwen in degenen die ze liefhebben. En als dat vertrouwen eenmaal is geschonden, is het misschien onmogelijk om het terug te winnen.

Als je denkt dat je liefde vindt in een Leeuw, is het raadplegen van een helderziende de beste manier om je kat vast te houden. Een paragnost heeft veel kennis van de dierenriem en door haar gedetailleerde informatie te geven over jezelf en over je potentiële liefdesmatch, kan ze je helpen het wilde beest in je leeuw te temmen. Ze kan een volledige astrologische lezing doen voor de specifieke data en tijden waarop jij en je leeuw geboren zijn. Dit is unieke, geïndividualiseerde informatie die je nooit kunt krijgen door alleen algemene informatie over tekens van de dierenriem te lezen.

Een begaafde helderziende kan veel onthullen over je eigen kenmerken en karaktertrekken, waarvan je je misschien niet eens bewust bent. Deze informatie en inzichten zijn niet alleen van onschatbare waarde voor het vinden van liefde, maar ook voor het behouden van de liefde, de sleutel tot het behouden van een Leeuw-minnaar. Ze kan u vertellen of

Als ze, na het lezen van de horoscoop van jou en je leeuwachtige geliefde, besluit dat de leeuw een blijvertje is en bij je past, kan ze je helpen om je door de soms verwarrende nevels rond de koning van de jungle te loodsen. Ze kan je vertellen wat je partner zal aanspreken en advies geven over wat je niet moet doen. Een paragnost kan ervoor zorgen dat je de sluwe leeuw altijd een stap voor bent door zijn innerlijke wezen te onthullen. Ze zal ervoor zorgen dat u uw Leeuw van binnenuit begrijpt, op de diepste niveaus.

Het leven is kort en gevuld met wendingen. Als je oprecht geïnteresseerd bent in het vinden van liefde, kan het raadplegen van een helderziende het beste zijn wat je ooit zult doen. Een professionele helderziende wil haar talent delen en het voor het goede gebruiken. Ze heeft een gevestigd belang in haar klanten en wil hen oprecht helpen. Uw gesprek zal strikt vertrouwelijk zijn, en u zult ontdekken dat uw helderziende verbazingwekkend gemakkelijk is om mee te praten. In feite zal ze waarschijnlijk een van uw trouwste bondgenoten in het spel van de liefde worden, een vertrouwde vriend aan wie u kunt toevertrouwen. Het beste van alles is dat ze objectief en eerlijk zal zijn. Ze zal je niet alleen vertellen wat je wilt horen, maar ook wat je moet horen.

Het vinden van liefde in de wereld van vandaag kan een echte jungle zijn, en als uw aandacht wordt getrokken door zijn koning, investeer dan wat tijd en geld in het zoeken van professionele hulp van een helderziende. Het zou wel eens het belangrijkste telefoontje kunnen zijn dat u ooit zult plegen.

Gerelateerde artikelen