Informatie over uw sterrenbeeld of horoscoop nodig?

Veelvoorkomende dating fouten gebaseerd op je sterrenbeeld

Weleens op een eerste afspraakje geweest met een kerel die maar nietzweeg over zijn "geweldige" heldendaden? Of voelde je je aangetrokken tot die luxe dame met het haar van een TV-ster door haar onbeleefde manieren? Misschien is het zakelijke succes van uw man niet meer zo aantrekkelijk als het ooit was - in plaats daarvan vindt u hem een eikel.

We hebben het allemaal wel eens meegemaakt. Hoe belangrijk afspraakjes ook zijn in ons leven, soms is het gewoon klote. Persoonlijk let ik altijd op het zonneteken van een potentiële date, omdat elk teken bepaalde valkuilen heeft. Niet dat je bepaalde tekens helemaal moet vermijden, maar het helpt om te weten waar je aan begint!

En, natuurlijk, ken jezelf! Als Leeuw-vrouw herken ik mijn eigen minder aantrekkelijke neigingen, zodat ik om mezelf kan lachen als ik ze zie opduiken. We hebben allemaal negatieve trekjes, maar de eerste stap om een geweldig mens te zijn is zelfbewustzijn en de bereidheid om bij te sturen.

Laten we eens kijken naar veelgemaakte datingfouten volgens ons astrologisch zonneteken.

Ram

Zelfinteresse, zelfabsorptie - het is jouw ding, en het kan een echte downer zijn bij het daten. Als iemand het lef heeft om het gesprek af te leiden van jouw interesses, kun je een beetje nijdig worden. Als er iemand in z'n sportkleding naar een drankje komt, ben jij het wel. En als het op de slaapkamer aankomt, zou een beetje voorspel niet misstaan.

Stier

U hebt de neiging om ofwel in een hoekje te gaan zitten piekeren - hardnekkig afwachtend tot iemand u benadert - ofwel uw manieren te laten verslappen terwijl u de chique voorgerechten oppeuzelt. En laat je onzekerheden over je financiën of sociale status er niet toe leiden dat je op de eerste date het duurste gerecht bestelt of dat je nooit zelf voor een date betaalt.

Tweelingen

Je weet dat je een beetje afgeleid kunt zijn, een beetje . Je krijgt complimenten voor je grappige kant, maar soms is het ook leuk om serieuze en zinvolle gesprekken te hebben. Zorg ervoor dat je op tijd komt en vergeet je portemonnee niet! Je bent zo geestig en interessant - gooi er alleen wat meer verantwoordelijkheid in.

kreeft

Klauwen! Knijpers! Heeft iemand uw voelsprieten weer gekwetst? Begrijp dat niet iedereen je hart eruit wil rukken. Het defensieve rennen naar het toilet om je tranen te bedwingen en je mascara meer dan één keer per avond op te frissen - dat gaat wel erg ver. Hetzelfde geldt voor de passief agressieve grapjes. Je wil aandringen op dating jongens die moeten fixen-maar ze maken je alleen maar verdrietig, boos, en neurotisch. Mother yourself instead of others, use your shell wisely, and pinch only in times of real danger.

Leeuw

Ik roep mezelf en alle andere leeuwen uit voor onze BS. Alles draait niet om ons, en we moeten accepteren dat andere mensen ons geen mooie dingen op zilveren dienbladen willen brengen en ons de hele tijd complimenten willen geven. Je weet dat je rockt; je hebt anderen niet nodig om je dat te vertellen! In plaats van je dramatische superkrachten te gebruiken om aandacht te krijgen, gebruik je ze om geweldige kunst te maken.

Maagd

Dus, het is je eerste afspraakje met Mr./Mrs. Might-Be-The-One. Het is niet cool om kritiek te hebben op het menu, de prijzen, het verkeer, je baas, je moeder, zijn moeder, of zijn smaak in wijn. Stop met je haar glad te strijken en met je oorbellen te frunniken. En stuur alsjeblieft je voorgerecht niet terug, tenzij er echt insectenlevens of haren in zitten die niet van jou zijn. Daten wordt veel gemakkelijker als je accepteert dat niets en niemand perfect is.

Weegschaal

Drie weken in de relatie is niet het moment om het huwelijk ter sprake te brengen en te presenteren schaduwkaarten voor slaapkamerverf in het appartement dat jullie ooit zullen delen. Hetzelfde geldt voor babynamen en vakantieplannen voor volgend jaar. Rustig aan met die verplichting. En het is maar een etentje - je hoeft je niet twee uur lang aan te kleden (en je outfit wel twintig keer te veranderen) en je vriendinnen te bellen voor morele steun.

Schorpioen

Jouw innerlijke wereld is dramatisch en diep emotioneel, maar dat is niet voor iedereen de realiteit. Sommige mensen kunnen niet diep gaan op de eerste date, of nooit. Screen je dates zorgvuldig om anderen te vinden die van de scherpe kant van het leven houden. Er zijn mensen die de sexy onderwereld stoeipartij zullen doen - als ze weten dat dat is waar ze aan beginnen. Wees eerlijk en verspil geen tijd door te doen alsof je een verlegen muurbloempje bent.

Boogschutter

Net als Tweelingen kun je moeite hebben met op tijd komen, plannen maken en verplichtingen aangaan. Een eerste afspraakje hoeft voor jou ook geen jachtterrein te zijn voor de oplossing van alle wereldproblemen of een filosofisch debat. Verlicht het gesprek een beetje, en geef je date een pauze als ze niet de wereld hebben gereisd, drie diploma's hebben behaald, of de walvissen hebben gered. Het kan nog steeds een geweldig persoon zijn.

Kapprik

Zo, je bent er net achter gekomen dat je date niet de CEO van bedrijf X is, zoals je dacht. En nu is het je opgevallen dat hun manchetten rafelig zijn en dat hun horloge een namaakhorloge is van de nachtmarkt van Singapore. Probeer je veroordelende instincten opzij te zetten en geef ze een kans. Niet elk sociaal contact is bedoeld om jouw status te verhogen.

Waterman

Ik weet dat je waarde hecht aan je unieke en eigenzinnige aard, maar als je niet met beide benen op de grond kunt staan en je niet onder de rest van ons kunt mengen, zul je vreselijk eenzaam zijn in je ivoren toren. Achter haar alledaagse façade, zou je date wel eens unieke en verbazingwekkende kwaliteiten van haarzelf kunnen hebben. Ja, ik weet het, je bent briljant, maar vergeet niet dat normaal prima.

Vissen

Droom lekker meid! De eerste twintig minuten van het gesprek met je date uit elkaar houden is niet de manier om vrienden te winnen en mensen te beïnvloeden. Je denkt misschien dat je geen woorden nodig hebt om hem te begrijpen, dat je gewoon over de creme brûlée heen kunt stappen, maar sommige mensen hebben een beetje meer realiteit nodig. Kom op aarde, zet je voeten op de grond en let op.

Als astroloog besteed ik veel tijd aan het bekijken van de verbazingwekkende aspecten van onze zonnetekens, dus het is een opluchting om te erkennen dat we allemaal gebreken hebben! Zoals ik al zei, neem de tijd om om jezelf te lachen, maar ook om die niet-zo-prettige kwaliteiten te bezitten en aan te passen. En doe het rustig aan met je date-het erkennen van hun eigen gebreken zal je helpen meer medelevend te zijn. Je liefdesleven zal opbloeien als je dat doet.

We hebben allemaal hulp nodig met onze schaduwzijden. Waarom laat je je niet door een adviseur van Keen helpen om je te ontwikkelen tot een positievere uitdrukking van je hoogste zelf?