Informatie over uw sterrenbeeld of horoscoop nodig?

Uranus retrograde eindigt

De planeet Uranus staat op het punt een grote beweging in de dierenriem te maken. Deze planeet is zo ver weg dat wanneer hij een dierenriemteken bezoekt, hij lang, lang in dat teken blijft. Het is in het dierenriemteken van Vissen sinds 2003 en blijft daar nu, maar het zal Ram bezoeken in het midden van 2010 en beweegt daar permanent in 2011.

Deze verre planeet besteedt bijna de helft van elk jaar in retrograde en wanneer het beweegt binnenkort naar voren, zal het zijn op weg naar een nieuw teken van de dierenriem. Dit betekent een laatste kans op bepaalde kansen. Kijk terug op de afgelopen 5 - 7 jaar. Er is daar iets geweest voor het nemen dat u kan hebben ontgaan. De planeet Uranus regeert plotselinge verrassingen, schokkende gebeurtenissen en heeft een nauwe relatie met elektriciteit. De planeet werd ontdekt toen de wetenschap net leerde om elektriciteit te gebruiken. Deze planeet kan je in een flits inspireren tot een helder idee en je verrassen met onverwachte omstandigheden en informatie.

En dus krijg je nu een laatste kans om de kansen van de afgelopen jaren te grijpen. Kijk terug naar 2003 en 2004 en de dingen in uw leven die net begonnen. Er was veel potentieel en misschien profiteerde u van de manier waarop de dingen verliepen. Maar als u terug kon gaan naar 2006 of 2005, is er dan iets dat u anders zou doen? Wel is er nog een beetje tijd, vooral als de dingen die je anders had moeten, willen of kunnen doen, overeenkomen met bepaalde astrologische kansen. De planeet Uranus presenteerde deze kansen voor het eerst aan degenen die onder jouw dierenriemteken zijn geboren, toen hij in 2003 aan zijn bezoek aan Vissen begon.

Elk teken van de dierenriem wordt anders beïnvloed door de aanwezigheid van een bepaalde planeet op een specifieke plaats. Wanneer de planeet Uranus betrokken is, zijn er bliksemsnelle verrassingen die u ten goede kunnen komen als u profiteert van de kansen die ze bieden en schokkende wendingen die u kunnen terugzetten als u te gemakkelijk opgeeft. Uranus eindigt zijn retrograde in Vissen op 1 december 2009. Je hebt tot 27 mei 2010 om voor eens en voor altijd de kansen te grijpen die de afgelopen zes of zeven jaar op je hebben gewacht. Wanneer deze elektrische planeet voor het eerst Ram bezoekt op 27 mei 2010, zal de relatie tussen jouw dierenriemteken en Vissen compleet zijn wat betreft het profiteren van de aanwezigheid van de planeet Uranus. Lees hieronder welke kansen je te wachten staan tussen nu en eind mei.

Ram March 21 April 19

Laatste kans op...:Je kans om spirituele verlichting te krijgen komt binnenkort tot een einde. De beste manier om je innerlijke licht te vinden kan zijn om socialiseren aan je studie toe te voegen als je

Lukkigste Tijdens: De week rond je verjaardag.

Stier April 20 Mei 20

Laatste Kans op...:Je optredens in het openbaar hebben je op de rand van het sterrendom in je vakgebied gebracht, maar je koppigheid als Stier heeft je tegengehouden omdat je niet aan je principes wilde toegeven. Dit is een kans op roem.

Lukkigste Tijdens: De tweede helft van februari.

Tweelingen mei 21 juni 21

Laatste Kans op...:Een droomcarrièrekans werd u aangeboden en u zult het misschien niet eens beseffen. Een paar Tweelingen hebben de kans gegrepen en genieten van het leven, maar als je naar die droompositie verlangt, is de kans op snelle vooruitgang nog steeds open.

Lukkigste Tijdens: Eind februari en begin maart

kreeft Juni 22 Juli 22

Laatste Kans op...:Geef je buik vol van een opleidingskans. Dacht je dat je altijd een kans zou hebben om te studeren met een persoon die je bewondert? Nu verneemt u dat de omstandigheden veranderen. Kun je je schema aanpassen om het eindelijk te doen?

Lukkigste periode: Eerste helft van maart

Leeuw Juli 23 Augustus 22

Laatste kans op...: Zoek uit wat je wettelijke rechten zijn zijn. Als je denkt dat je geld tegoed hebt of dat je een deel van een erfenis tegoed hebt, dan is dit het moment om te handelen. De kans om te krijgen wat je toekomt kan nog voor de zomer sluiten.

Lukkigste Tijdens: Eerste helft van januari

Maagd August 23 September 22

Laatste Kans op...: Je intense verliefdheid op een excentriek individu heeft je hart weggevreten, maar er is een grote kans om eindelijk die ene vangst binnen te halen die je nooit helemaal kon bekritiseren. Je staat op het punt om een beetje te dicht bij comfort te komen met een diep verlangen.

Lukkigste Tijdens: Laatste week van februari

Weegschaal September 23 Oktober 22

Laatste Kans op...: Krijg de details van een nieuwe manier van zakendoen of studeren. U had de stukjes van de puzzel, maar een paar maanden om ze samen te voegen zal u dezelfde prijs opleveren als wanneer u deze inspanning een paar jaar geleden had geleverd.

Lukkigste Tijdens: Maart

Schorpioen oktober 23 november 21

Laatste Kans op...:Je hebt misschien wat geploeterd op een creatief gebied en wat talent getoond en bent toen weggegaan om bij een bank te gaan werken, al was het maar om de rekeningen te betalen; altijd denkend dat je terug zult gaan en een groot schilder, zangeres of actrice zult worden. Het is tijd.

Lukkigste Tijdens: April

Zagschutter november 22 december 21

Laatste kans op...: Als je hebt geweten dat de grote verhuizing het juiste ding was om te doen, heb je het dan gedaan? Er is nog tijd om te verhuizen naar de plek waarvan u weet dat die goed voor uw woonsituatie zou zijn. Kun je gaan en staan waar je wilt?

Lukkigste Tijdens: Na Half Januari

Kapril December 22 Januari 19

Laatste Kans op...: Misschien dacht je wel dat bloggen iets voor jou was, maar heb je het uitgesteld. Misschien was het idee van podcasting wel aantrekkelijk, maar bent u er niet mee doorgegaan. U hebt de kans om uw stem te laten horen met nieuwe technologieën.

Lukkigste periode: April en begin mei

Waterman januari 20 februari 18

Laatste kans op...: Hoewel je financiële investeringen hun ups en downs hebben gekend, is er één inkomstenstroom geweest waarvan je gewoon weet dat die zal werken en toch weiger je die om de een of andere reden aan te boren. Dit is je laatste kans om die aan te boren.

Lukkigste Tijdens: Januari

Vissen februari 19 maart 20

Laatste Kans op...: Je hebt een mentaal beeld van een make-over waarvan je weet dat je er geweldig uit zou zien. Je hebt het idee omarmd al een tijdje. Het is een look die zijn tijd ver vooruit is. Maar nu is het tijd om de tijd te nemen om het op tijd voor elkaar te krijgen.

Lukkigste Tijdens: De feestdagen en de eerste week van het nieuwe jaar

Gerelateerde artikelen