Informatie over uw sterrenbeeld of horoscoop nodig?

Wat betekent het om een stier te zijn?

Stier-mannen en -vrouwen zijn de meesters van het praktische en stabiele in alle dingen. Als er een teken is waarop je kunt rekenen om geaard te blijven en bestand tegen verandering in voor- en tegenspoed, dan is het de Stier wel. De stier brengt zowel geliefde als beruchte eigenschappen met zich mee en elke vragende partner moet weten dat hij niet kan kiezen. Het idee dat de stier een gevaarlijk dier is dat snel boos wordt, bewijst de echte Stier-geborenen geen dienst. De stieren van de dierenriem zijn gevaarlijk noch agressief, behalve wanneer ze de behoefte voelen om hun dierbaren te beschermen.

Een Stier is echter meedogenloos koppig en zal vaak niet wijken, of je nu de wortel of de stok aanreikt. Als Stier weet u dat de wereld rijp is voor het grijpen, en u bent vastbesloten om er uw graantje van mee te pikken. Uw aangeboren verlangen naar stabiliteit laat u niet weemoedig achter; het veroorzaakt uw actie en ambitie om hogerop te komen en uzelf te verbeteren. Rijkdom vergaren uit uw harde werk is niet uw ding en u streeft ernaar te genieten van elke laatste dollar van uw hard verdiende werk. U bent duurzaam en krachtig - maar onder de oppervlakte is uw hart zacht en lief. Je bent de onwrikbare, betrouwbare en verantwoordelijke kracht van de dierenriem en dat is wat het betekent om een Stier te zijn.

Mythologie en feiten over de geduldige en beschermende Stier

Om jezelf tot de Stier-geborenen te kunnen rekenen, moet je geboortedatum tussen 20 april en 20 mei vallen. Je schaart je in de rijen van beroemde Stieren zoals William Shakespeare, Dwayne Johnson en Catherine de Grote. De Griekse mythologie achter de charmante stier van de dierenriem is korter dan veel andere mythen en laat zoals gewoonlijk het onheil van de goden zien. In de meest geciteerde mythe werd Zeus verliefd op een prinses uit Phoenicië, Europa genaamd. Zijn verlangen om haar te bezitten was sterk, maar als een God (en dan nog een getrouwde ook), kon hij haar niet zomaar opeisen. In plaats daarvan nam hij de gedaante aan van een mooie witte stier, die zacht en vriendelijk was en haar en al haar vrienden toestond hem te aaien. Toen de stier voor haar neerknielde, besteeg zij hem en hij voerde haar snel weg naar een eiland waar Zeus zijn genegenheid op haar vestigde. Zeus plaatste uiteindelijk het sterrenbeeld Stier aan de hemel, of dit nu uit respect was voor hoe gemakkelijk de vermomming haar aandacht trok of om een andere reden is onbekend.

Hoewel het geen bijzonder lang of zelfs vriendelijk verhaal is, geeft het toch een hint naar enkele van de gemeenschappelijke eigenschappen van Stier-geborenen. Deze omvatten namelijk bezitsdrang, vastberadenheid en de zo geliefde lieve en zachtaardige kant van de stier. In elke relatie met een Stier, zullen alle drie waarschijnlijk moeilijk, zo niet onmogelijk te missen zijn. Stier is een vast teken, en je kunt echt niet verwachten dat zijn of haar persoonlijkheid, die al een leven lang in de maak is, veel zal veranderen. Wat je wel kunt eisen zijn redelijke niveaus van eigenschappen die in negatieven kunnen veranderen als je ze uit de hand laat groeien. Ongecontroleerde bezitterigheid en jaloezie zullen snel uitmonden in ongezonde situaties - en dat verdient niemand.

Vraag een online astrologische lezing voor meer informatie.

Stier Eigenschappen en Gedrag

Het zijn de eenvoudige dingen die de stier behagen en dat is de benadering van het leven die ze neigen te nemen. Als Stier bent u zeer waarschijnlijk tevreden met het leven, zolang er maar voor uw behoeften wordt gezorgd en er tijd is om te ontspannen. U hoeft niet altijd iets te doen of uit te gaan om te feesten en zou veel liever wat broodnodige rust en ontspanning thuis krijgen. U bent een levensgenieter in hart en nieren en of het nu geweldige seks, luxe kleding of lekker eten is dat uw hart verwarmt, u beschouwt het als een perfecte dag als het zich voordoet. Ondanks een liefde voor luie momenten wanneer de tijd rijp is, bent u een van de hardste werkers van de dierenriem. U neemt geen kortere weg en zet u volledig in voor elke werkopdracht, waarbij u weigert elke kans te negeren die een betere financiële zekerheid kan betekenen.

Het is iets Stier-achtigs: u bent gebouwd als een rots, maar uw hart is zacht en kwetsbaar. Je hebt oprecht en diep lief; de loyaliteit die je je partner schenkt is ongeëvenaard. Er is echt een geliefde voor nodig om u te kwetsen, want alleen zij hebben toegang tot uw onbewaakte hart. Genezen hiervan is een langzaam en moeilijk proces, maar het lukt je altijd - ook al kost het tijd. Je bent romantisch en charmant, ondanks dat je aan de wat stillere en introverte kant bent. Uw betrouwbaarheid als vriend betekent dat er nooit een tekort aan u zal zijn, en dat moet u koesteren.

Stier begeleiding en behoeften

Het grootste doel dat een Stier voor zichzelf kan stellen is leren compromissen te sluiten. Dit is gemakkelijker gezegd dan gedaan, maar je sluit met je koppigheid heel wat deuren voor jezelf. Soms moet u toegeven dat u het alleen maar doet om de persoon te willen zijn die nooit terugkrabbelt. In incidenten waar je Als je worstelt met jaloezie of bezitterigheid, concentreer je dan op het onder woorden brengen van die gedachten en gevoelens en het kan gemakkelijker zijn om er met de betrokkene doorheen te werken. Je bent tegen veel dingen bestand, maar schaamte hoort daar niet bij en jezelf dwingen om dingen te verwoorden waarvan je weet dat ze slecht gedrag zijn, kan je op het juiste pad helpen. Bedenk dat niet iedereen zo eenvoudig te behagen is als jij, en dat veel tekens sensatie of een veel wilder leven nodig hebben om zich bevredigd te voelen. Begrijp dat als je niet bereid bent om hen daarin te volgen, hen de vrijheid geven om dat te doen zonder te mopperen de enige andere optie is om het vredige evenwicht te bewaren.

Schorpioen mannen en Schorpioen vrouwen zijn uw en zij zullen een ontembare passie in uw levensstijl brengen. U zult fungeren als hun rots en hen het geduld en de emotionele verbinding bieden die de schorpioen nodig heeft. Houd er rekening mee dat jullie allebei koppige en jaloerse individuen zijn, dus je zou er goed aan doen deze relatie niet te zoeken als je dit probleem al niet onder controle hebt. Kreeft is een ander teken dat goed bij de stier past. Jullie delen verrassend veel eigenschappen en waarden die jullie band sterk en duurzaam maken. Een kreeft vrouw of kreeft man koppel is de moeite waard om naar te kijken als het rustige leven is wat je

Gesprek met een liefdes- en relatiepsychiater voor extra inzichten over zodiakcompatibiliteit.

Stier-mannen en -vrouwen zijn begiftigd met een praktische en verantwoordelijke kijk op het leven waar de meeste mensen alleen maar van kunnen dromen. Je neemt nooit meer dan je nodig hebt en bent gemakkelijk tevreden te stellen als je echt geliefd bent en er echt om je wordt gegeven. U begrijpt de betekenis van het evenwicht tussen werk en privéleven en vergeet nooit wat echt belangrijk is. De Stier is een van de radertjes op de achtergrond die de wereld draaiende houden en nooit de erkenning nodig hebben of verwachten die hij of zij werkelijk verdient.

Dit artikel was bedoeld om u een blik te gunnen in de achtergrond en de meest voorkomende eigenschappen en gedragingen van Stier-geborenen. Voor een meer diepgaande en persoonlijke kijk op uw leven als Stier, kunt u overwegen om een van de vele online paranormaal begaafden van Keen te raadplegen. adviseurs.