Informatie over uw sterrenbeeld of horoscoop nodig?

Hoe werkt astrologische compatibiliteit?

Wanneer het op relaties aankomt, kiezen sommige mensen ervoor om de natuur zijn gang te laten gaan, terwijl anderen halsstarrig kiezen voor een verbintenis gebaseerd op astrologische compatibiliteit. Natuurlijk, sommigen vallen ergens tussenin (b.v. zij daten wie zij willen, maar nemen af en toe aanwijzingen van hun horoscoop). Dus, welk pad leidt tot de meest succesvolle relatie? Maakt of breekt verenigbaarheid tussen sterrenbeelden een relatie echt?

Hier gaat het om compatibiliteit tussen zonnetekens (astrologische tekens). Hoewel het waar is dat sommige tekens zijn gewoon meer harmonieus dan anderen op basis van persoonlijkheidskenmerken, sympathieën en antipathieën, zoals met alle psychisch advies, dating teken compatibiliteit is slechts een gids. Aan het eind van de dag, relaties en matchmaking zijn ingewikkeld, dus het is aan jou om te kiezen wie je wilt een relatie met te maken.

Evengoed, astrologie komt in verschillende vormen, die allemaal al eeuwenlang over de hele wereld worden gebruikt. Samen met zaken van het hart, kan astrologie helpen bij het in kaart brengen van andere belangrijke levensdoelen, ook. Laten we eens kijken hoe astrologische compatibiliteit werkt in de moderne tijd (Hint: het is niet veel veranderd door de jaren heen!).

Astrologie-basis

Zoals je misschien al weet, zijn er 12 Westerse astrologietekens (één voor elke maand van het jaar), die allemaal gebaseerd zijn op de posities van de sterrenbeelden ten opzichte van de aarde. De Westerse astrologische kalender is als een normaal kalenderjaar dat gebaseerd is op de baan van de Aarde rond de zon, die de hemelse uitlijning katalyseert.

Van degenen die in dezelfde maand zijn geboren, wordt aangenomen dat ze vergelijkbare eigenschappen hebben. Zo zijn bijvoorbeeld mensen die onder het teken Steenbok (22 december t/m 20 januari) zijn geboren, een van de hardst werkende tekens in de dierenriem (een zegen en een vloek - vooral in een relatie). Ze zijn zeer gedisciplineerd en ambitieus, verantwoordelijk voor hun daden en intens toegewijd als het op relaties aankomt.

Compatibiliteit tussen zonnetekens

Zonnetekens zijn een startpunt voor het onderzoeken van compatibiliteit in het astrologische universum. Het is een snelle en makkelijke manier om te zien of je wel of geen potentieel hebt met een partner op een oppervlakkig niveau. Bijvoorbeeld:

  • Vuurtekens: Ram, Leeuw en Boogschutter

Patiënt bij: Andere vuurtekens en luchttekens (Tweelingen, Weegschaal en Waterman)

  • Aardetekens: Stier, Maagd en Steenbok

Compatibel met:andere Aartekens en Watertekens (Kreeft, Schorpioen en Vissen)

  • Air-tekens: Tweelingen, Weegschaal en Waterman

Compatibel met: Andere lucht- en vuurtekens (Ram, Leeuw en Boogschutter)

  • Watertekens: kreeft, Schorpioen en Vissen

Samenwerkend met:Andere water- en aardetekens (Stier, Maagd en Steenbok)

Geef een astrologische lezing

Er komt veel meer kijken bij astrologie en compatibiliteit dan alleen het vergelijken van zonnetekens - dat zou hetzelfde zijn als elke dag alleen maar je horoscoop lezen om informatie te verzamelen. Je zonneteken laat slechts een deel van je dierenriemcompatibiliteit zien. Iedereen heeft een unieke astrologische geboortehoroscoop die laat zien planeten en andere tekens die alle aspecten van het leven beïnvloeden. Een professionele astrologie lezing met een van onze Keen adviseurs kan je een diepere duik geven in wie je bent en met welk type persoon je het meest compatibel zou zijn, met inbegrip van sterke en zwakke punten tussen je astrologische tekens.