Informatie over uw sterrenbeeld of horoscoop nodig?

Hoe weet je of je man verliefd op je is?

Wanneer je begint met daten, duurt het vaak een tijdje voordat je erachter kunt komen of hij echt zo in jou is als jij voor hem bent. Gelukkig heeft elk teken van de dierenriem wel een aantal gedragingen die je kunnen vertellen wat hij echt voor je voelt.

AardeeuwLaat jouw Ram-man jou de helft van de beslissingen nemen over waar je heen gaat, wat je doet en wanneer je dat doet? Of staat hij erop om altijd de touwtjes in handen te nemen? Als een Ram-man echt verliefd is, zal hij een deel van zijn behoefte om de baas te zijn laten varen.

TAURUSWil je Stier-man elke minuut van de dag weten waar je bent? Als hij voortdurend met je in contact staat, is dat zijn bezitterige kant die naar buiten komt. Dat kan lastig zijn om mee om te gaan, maar het laat wel zien dat hij echt, echt om je geeft.

TWEELINGENKun je een woordje met je Tweelingen-man wisselen? Of luister je alleen maar en knik je op ongeveer de juiste plaatsen? Als een Tweelingen-man verliefd is, ontdekt hij het plezier van luisteren in plaats van praten. Hoe meer hij naar je luistert, hoe meer hij van je houdt.

kreeftHeb je Kreeft-man je mee naar huis genomen om zijn moeder te ontmoeten? Of wringt hij zich daaronder met een constante voorraad kant-en-klare excuses? Als hij denkt dat jij de ware bent, zal je Kreeft-man met je willen pronken (en de goedkeuring van zijn ouders willen krijgen). Beschouw het als een compliment.

LeeuwLaat jouw Leeuw-man je zijn kwetsbaarheden zien, of doet hij zich nog steeds voor als Mr Perfect? Als een Leeuw-man verliefd is, vallen zijn ego en zijn masker af, en onthult hij zijn innerlijke onzekerheden. Als je Leeuw man om je hulp vraagt, ben je op een winnaar.

VIRGOGeeft je Maagd-man een constante stroom van "nuttige" suggesties? Als hij je probeert te verbeteren, betekent dat dat hij smoorverliefd is. Misschien vind je het irritant, maar het is wat Maagd doet. Als hij niet van je zou houden, zou het hem niets kunnen schelen.

LIBRAWeegschaal's worden verliefd in een mum van tijd en kunnen erg aanhankelijk zijn. Het belangrijkste is of hij zich zeker genoeg voelt om je te laten gaan. Kan je Weegschaal-man er goed tegen als je hem een paar dagen niet ziet? Zo ja, dan vertrouwt hij je, en dat betekent dat hij voor je gevallen is.

SCHORPIOVraagt je Schorpioen-man je mee op zijn rollercoaster van emoties? Laat hij je graag zijn donkere kant zien? Houden van een Schorpioen houdt in dat je de dieptepunten met de hoogtepunten meeneemt, maar als hij niet verliefd op je is, zal hij zichzelf beschermen en zich niet zo openstellen.

BOOGSCHUTTERLoopt je Boogschutter-man hard van stapel als je het hebt over huizen en kinderen, of kletst hij opgewonden over de mogelijkheden? Je Boogschutter-man is niet snel tevreden, dus als hij zich niet laat afschrikken door toekomstgedachten, is hij waarschijnlijk een blijvertje.

KAPRIKKERNeemt je Steenbok-man je graag mee naar werkgelegenheden en om te socializen met zijn collega's? Imago en carrière zijn alles voor deze man, dus hij zal dit niet riskeren als hij niet smoorverliefd op je is. Hoe opener hij is over zijn werk, hoe meer hij voor je gevallen is.

AQUARIUSHeeft je Waterman-man de magische woorden gezegd? Als hij zegt dat hij van je houdt, dan meent hij dat echt, waanzinnig, diep. De Waterman is niet iemand die met emoties speelt, en hij zal deze onsterfelijke zin niet uitspreken

VISSENDraait jouw Vissen-man op tijd op jullie afspraakjes, of vergeet hij het, of komt hij te laat? Hij is niet de best georganiseerde man op deze planeet en tijd bijhouden is eigenlijk moeilijk voor hem - dus als hij punctueel en aanwezig is, kun je er zeker van zijn dat hij denkt dat je het waard bent.

Gerelateerde artikelen