Informatie over uw sterrenbeeld of horoscoop nodig?

Hoe hou je van elk teken van de dierenriem?

Als de wittebroodsweken eenmaal voorbij zijn, kan verliefd blijven soms hard werken zijn. Het maakt niet uit welk sterrenbeeld je geliefde is, ze hebben hun eigen unieke behoeften om vervuld te worden in een relatie. Lees verder om erachter te komen hoe je van elk teken kunt houden op de manier waarop dat nodig is.

ARIEËNJouw Ram heeft afwisseling en spontaniteit nodig om goed te gedijen. Kom steeds weer met nieuwe ideeën voor ervaringen die jullie samen kunnen delen; vervalt niet in een routine. De Ram heeft het ook nodig om de held te spelen, dus laat hem of haar af en toe de dag redden. Uw Ram heeft een woest temperament, maar probeer zijn uitbarstingen niet te persoonlijk op te vatten.

TAURUSKnuffels en veel lichamelijke genegenheid zijn de weg naar het hart van je Stier. De Stier houdt niet van verrassingen, dus creëer een aantal liefdevolle, verwarmende, troostende routines in jullie dagelijks leven samen. Zorg ervoor dat uw Stier zich gewaardeerd voelt door altijd de beste kwaliteit geschenken te kopen die u zich kunt veroorloven. Sensualiteit is de sleutel in jullie liefdesleven, dus overhaast de dingen niet.

TWEELINGENJouw Tweelingen-minnaar moet speels en jong van hart zijn, ongeacht hoe oud hij of zij is. Geef toe aan de leuke kant van jullie partnerschap en houd de magie levend. Mok niet en trek je niet terug van je Tweelingen in moeilijke tijden; het is van vitaal belang om te blijven communiceren want dat is waar hij of zij het beste in is. Neem het flirten van uw Tweelingen niet ter harte.

KONIJNLeren houden van uw schoonfamilie is cruciaal als u zijn om uw Kreeft minnaar zich veilig te laten voelen. Hij of zij heeft behoefte aan een ouderwetse romance, met veel respect en zorg. Je Kreeft wil voor je zorgen, dus sta jezelf toe dat er af en toe voor je gezorgd wordt. Wijs de angsten en zorgen van je Kreeft niet af; ze zijn heel reëel voor je geliefde.

LeeuwJe Leeuw wil aanbeden worden - blijf gedurende jullie relatie overvloedig genegenheid tonen; ga er niet van uit dat je het vaak genoeg gezegd hebt. Je kunt door de arrogantie heen prikken met opbouwende kritiek, maar kwets dat kwetsbare ego niet. Je Leeuw wil trots op je zijn, dus sta hem of haar toe ook jouw lof te bezingen, zelfs als je je schaamt.

VIRGOJe Maagd wil je "verbeteren" - dat is nu eenmaal zijn of haar manier. Accepteer de kritiek met een glimlach en herinner jezelf eraan dat ze wel van de echte jij houden. Wees ondertussen warm en aardig voor je ietwat onzekere Maagd. Wees een intelligente metgezel, maar laat je Maagd voor de details van het leven zorgen zodat hij of zij zich nodig en gewenst voelt.

LIBRAJe Weegschaal houdt ervan om gevleid te worden, maar kan gemakkelijk te afhankelijk van je worden. Moedig hem of haar aan om interesses en vriendschappen te hebben buiten jullie relatie. Denk aan sentimentele romantiek om je Weegschaal je liefde te tonen, en heb geduld met hun besluiteloosheid - ze zijn gewoon alle opties aan het afwegen. Eindeloos.

SCORPIOJe Schorpioen heeft je nodig om zijn of haar enorme stemmingswisselingen te omarmen. Probeer niet om je partner uit te lachen - het is wie ze zijn. Wees gepassioneerd wanneer je maar kunt, en laat je Schorpioen zich ook overgeven aan een paar machtsspelletjes in de slaapkamer. Duw zachtjes tegen jaloerse uitbarstingen; het is belangrijk dat je Schorpioen leert om te gaan met je onafhankelijkheid.

BOOGSCHUTTERBreng je Boogschutter altijd direct op de hoogte - Boogschutter "doet" niet aan subtiliteit en zal je punt anders missen. Jouw Boogschutter wil dat je het buitenleven en avontuur omarmt. Vermijd routines als de pest en probeer je Boogschutter niet te dwingen om zich te settelen. Geef hem of haar hun vrijheid en ze zullen vrijwillig aan je zijde blijven.

KAPRIKKERJe Steenbok werkt keihard en wil je graag respecteren omdat je hetzelfde doet. Neem je gezamenlijke inzet om een leven op te bouwen serieus - maar leer je Steenbok ook hoe je hard kunt spelen. Onder de bazigheid wordt je Steenbok geplaagd door twijfels. Wees de persoon die die twijfels kan wegnemen.

AQUARIUSJouw Waterman werkt op een intellectueel niveau, dus ontmoet hem of haar daar eerst. Levendige debatten en vriendschappelijke ruzies zijn aan de orde van de dag. Vrijheid is van vitaal belang voor je Waterman-minnaar, dus probeer hem of haar niet te beperken. Wees spontaan en hou je emoties niet in - je Waterman kan het gebruiken om te leren dat emoties echt zijn.

VISSENJe Vissen hebben je nodig om zijn of haar wereld van dromen en fantasieën te begrijpen. Je partner is niet altijd in de echte wereld aanwezig; er mee om te gaan. Stem af op de spiritualiteit en intuïtieve zachtheid van je Vissen, maar geef hem of haar alle kans om de leiding te nemen in de relatie, zodat je Vissen niet te afhankelijk van jou worden.

Gerelateerde artikelen