Informatie over uw sterrenbeeld of horoscoop nodig?

Hoe je beste romantische zelf te zijn door teken

De meesten van ons vinden zichzelf in meer of mindere mate romantisch, maar elk teken van de dierenriem heeft iets unieks en anders in een relatie in te brengen. Hoe laat je je partner het beste van jezelf zien? Lees verder om erachter te komen.

Aardentekens

Jij bent een spontane, enthousiaste en gepassioneerde minnaar, en een van je sterke punten is je vermogen om je partner aan te moedigen om een paar keer de wilde kant op te gaan. Van experimenteren met je seksleven tot het doorbreken van de sleur van je levensstijl: je brengt levendigheid en enthousiasme in je relatie waar je partner op allerlei manieren van profiteert. Relatietover: Help je partner om op eigen benen te staan.

TAURUS

Romantisch, loyaal, trouw en standvastig, je bent een echte rots voor je partner, zowel in goede als in slechte tijden. Je bent een zeer sensueel sterrenbeeld, je hebt een gezonde houding ten opzichte van seks en je kunt je partner het gevoel geven dat hij de aantrekkelijkste persoon ter wereld is. Je geliefde weet dat hij je kan vertrouwen, en dat is heel, heel belangrijk. Relatietover: Help je partner net zoveel van zijn eigen lichaam te houden als jij dat doet.

GEMINI

Tweelingen is zo'n leuk sterrenbeeld, en je brengt leven, vreugde en gelach in elke relatie. Hoewel je een buitensporige flirt bent, maak je dat goed met je Oprechte en oprechte pogingen om uw partner te begrijpen en tegemoet te komen, en uw vermaarde communicatieve vaardigheden maken het u gemakkelijk om ruzies en onenigheid op te lossen. Relatietovertover: Help uw partner om zijn of haar zorgen en problemen te bespreken.

KREEFT

Als Kreeft zul je je partner uit alle macht koesteren, steunen en beschermen. Je bent een zeer liefdevol teken en je biedt een warme en aanhankelijke relatie, met de belofte van veiligheid voor degene die je hart wint. Als tactiel teken geloof je sterk dat de meeste dingen met een knuffel kunnen worden opgelost - en je hebt gelijk. Relatietover: Help je partner je diepgewortelde emoties te begrijpen.

Leeuw

Liefder dan het leven, zowel in de liefde als op alle andere vlakken, zijn verliefde leeuw's romantisch, trots op hun partner en extreem ondersteunend. Je speelse aard is een grote troef in een relatie en je brengt een grotere kijk op het leven van jou en je geliefde. Er is een sterk gevoel dat jullie alles kunnen overleven - samen. Relatietovertover: Help je partner de lichtere kant van het leven te zien.

VIRGO

Een toegewijde minnaar, u bent een warme en gevoelige partner die altijd het beste met uw geliefde voorheeft. Je bent intens loyaal en, als aardeteken, ook heel sensueel. Je aandacht voor details strekt zich ook uit tot relaties, en je kan je partner's grootste troef zijn als jullie beiden een toekomst voor jullie partnerschap plannen. Relatiemagie: Help de dromen van je partner waar te maken door praktische stappen.

WEEGSCHAAL

De ultieme romanticus, u doet werkelijk alles voor uw partner, en deze liefdevolle toewijding maakt u tot een van de meest ondersteunende partners van allemaal. Jouw focus om de relatie op de rails te houden helpt je om met gemak door woelige wateren te navigeren, omdat je altijd de sterke punten ziet die jullie samen hebben. Relatiemagie: Help je partner inzien hoe goed jullie het samen hebben.

SCHORPIOEN

Diep seksueel, gepassioneerd en intens, een van je sterke punten is je vermogen om een relatie door donkere tijden te loodsen en er toch nog lachend uit te komen. Je geeft nooit op als je van iemand houdt. Je magnetisme en pure persoonlijkheid zorgen ervoor dat je relaties op zijn zachtst gezegd gedenkwaardig zijn, en meestal een lang leven beschoren zijn. Relatietovertover: Help uw partner stormen te trotseren met uw steun, altijd.

SAGITTARIUS

Als vrijheidslievende en vrijgevige Boogschutter beschouw jij de liefde als een groot avontuur. Je partner zal profiteren van je optimisme en je levensvreugde, en zelfs je ietwat wispelturige houding ten opzichte van flirten kan een positieve zaak zijn. Als je partner je eenmaal vertrouwt, zul je laten zien dat ze je niet hoeven te verstikken. Relatietovertover: Help je partner begrijpen dat vrijheid geen verlies van respect hoeft te betekenen.

KAPRIKORN

Kapril is een verantwoordelijke, attente en toegewijde partner, en uw rijpheid in een relatie is een van uw grootste troeven. Je raakt niet in paniek bij kleine problemen en je reageert niet overdreven bij ruzies of ruzie. In plaats daarvan blijf je kalm en vertrouw je op je eigen liefde, en die van je partner, om de relatie op de rails te houden. Relatietover: Help je partner inzien dat het verstandig is een stapje terug te doen.

AQUARIUS

Als partner eert en respecteert u de individualiteit van uw geliefde, wat de sleutel is tot uw romantisch succes. Je verwacht niet dat je partner zich conformeert aan jouw idealen, en net zo min dat jij je conformeert aan die van hem of haar. Het resultaat is een gezond partnerschap van gelijken die toevallig innig verliefd zijn. Het is een winnende formule. Relatietoverij: Help je partner om als individu te schitteren.

PISSEN

Zeer romantisch en uiterst vriendelijk en sympathiek, de problemen van je partner zijn jouw problemen, en je voelt heel diep mee met hem of haar. Deze pure liefde verwacht niets terug, en het is deze onbaatzuchtigheid die je grootste troef is in een relatie. Je geeft jezelf helemaal, en het werkt. Relatie Magie: Help je partner de waarde in te zien van overgave aan de liefde.

Gerelateerde artikelen