Informatie over uw sterrenbeeld of horoscoop nodig?

Hoe helderziend is jouw sterrenbeeld?

Iedereen heeft een zekere mate van aangeboren paranormale begaafdheid, maar verschillende tekens benaderen de paranormale wereld met verschillende attitudes en talenten. Hoe helderziend is jouw sterrenbeeld? Heb je een gave waar je niets van weet? Lees verder om erachter te komen.

Tekens

Je benadert de paranormale wereld zoals je alles benadert - met je hoofd erbij! Je bent openhartig in je overtuigingen (of je scepsis), maar te zeker van jezelf zijn kan je paranormale ontwikkeling in sommige opzichten belemmeren, net als je arrogantie.Je paranormale talent: Voorkennis - hoe zeer Ram het is om informatie te krijgen voordat iemand anders!

TAURUS

Je benadert paranormale ontwikkeling stap voor stap en je bent voorzichtig met het beschermen van jezelf tegen paranormale aanvallen. Uw vriendelijkheid is een pluspunt in paranormaal werk en uw vastberadenheid om te leren geeft u een voorsprong op uw collega's. Uw paranormaal talent: Psychometrie - het hebben van een fysiek voorwerp om vast te houden helpt je enorm bij het oppikken van paranormale indrukken.

GEMINI

Je houdt van communiceren en kunt jezelf er niet van weerhouden mensen boodschappen en paranormaal advies te geven. Het constante geklets van je geest kan echter een belemmering zijn voor je paranormale ontwikkeling en het is belangrijk dat je wat stilte en kalmte leert.Je paranormale talent: Mediumschap - doen waar je goed in bent - praten - maar dan met geesten in plaats van met levende mensen!

KANS

Je bent hooggevoelig maar een beetje op je hoede voor de Psychische wereld, en uw angsten kunnen barrières opwerpen voor psychische communicatie. Je medeleven is echter een grote hulp en je bent scherpzinnig genoeg om te begrijpen wanneer je in de maling wordt genomen.Je helderziende talent: Tarot - je hebt een intuïtief begrip van beelden en symboliek.

Leeuw

Je houdt van het gevoel van belangrijkheid dat paranormaal begaafd zijn je geeft, en je melkt de "kijk naar mij"-factor uit voor alles wat het waard is. Je oprechte wens om anderen te helpen is echter zeer spiritueel en als je je ego opzij kunt zetten, kun je een geweldig kanaal zijn.Je helderziende talent: Helderziendheid (geesten zien) - je vindt het vooral geweldig om grootse figuren uit het verleden te kunnen zien.

VIRGO

Je hebt de technische capaciteiten om een groot helderziende te worden, maar je wordt afgeremd door een gebrek aan zelfvertrouwen en een afkeer van de vaagheid van het allemaal. Methodisch en gedisciplineerd, zou je schitteren in een helderziende kunst die vele jaren vergt om grondig onder de knie te krijgen.Je helderziende talent: Astrologie - waarbij je honderden details naadloos kunt samenvoegen tot een behulpzaam, samenhangend geheel.

LIBRA

Je vindt het moeilijk om te vertrouwen op de paranormale indrukken die je krijgt, uit angst om het verkeerde te zeggen of iemand van streek te maken. Desalniettemin is veel van wat je denkt dat verbeelding is, eigenlijk input van de geest - probeer het niet te rationaliseren en voel gewoon.Je helderziende talent: Tai Chi of een andere vorm van bewegende meditatie - een gracieuze en vloeiende manier om contact te maken met spirituele energieën.

SCORPIO

Je bent van nature een helderziende en mysticus, je hebt een sterk potentieel en een affiniteit met spiritualisme, het occulte en alles wat mysterieus en onbekend is. Je doet graag onderzoek naar de geschiedenis van deze onderwerpen en kunt een ware liefhebber van de paranormale wereld worden.Je paranormale talent: Telepathie - wil je weten wat andere mensen denken of hun gedachten manipuleren? Je kunt het!

SAGITTARIUS

Je weet niet zeker of je in paranormale gaven gelooft of niet, maar je accepteert wel dat er meer in de wereld is dan we kunnen weten. Plotselinge of dramatische gebeurtenissen in je leven wakkeren je paranormale zintuigen aan en je zult merken dat je veel opener bent in tijden van crisis.Jouw paranormale talent: Astrale reizen - ga waar je maar wilt vanuit je luie stoel of bed!

CAPRICORN

Je neemt de paranormale wereld heel serieus en raakt geïrriteerd door mensen die denken dat het een spelletje of vermaak is. Je bent een traditionalist in hart en nieren, geïnteresseerd in de oude gebruiken van de paranormale kunsten, en wantrouwig tegenover de nieuw-agey kijk op paranormale gaven.Jouw paranormale talent: Runen - je bent gefascineerd door deze oude instrumenten en hebt een uniek inzicht in het gebruik ervan.

AQUARIUS

Je weet dat er iets is - je weet alleen niet zeker wat. Je zoekt naar een rationeel, wetenschappelijk antwoord op paranormale verschijnselen, maar je bent opgewonden als je er geen kunt vinden. Je bent je tijd ver vooruit. Je zou je kunnen afstemmen op Buitenaardse rassen of wezens. Je helderziende talent: Channeling - wijze woorden van andere rassen of entiteiten stromen gewoon door je bewustzijnsstroom.

PISCES

Als een echte empaat sta je erg open voor psychische trillingen en behoor je tot de meest gevoelige van alle tekens. Je moet echter leren om je emoties op afstand te houden, anders zullen ze de paranormale indrukken die je kunt oppikken verstoren.Je paranormale talent: Heldervoelendheid (geest voelen) - het aanvoelen van pijnen, emoties en gemoedstoestanden gaat je als vanzelf af.

Gerelateerde artikelen