Informatie over uw sterrenbeeld of horoscoop nodig?

Elke vrouw voor je winnen: tips van de dierenriem

In het spel der liefde telt individualiteit, net als een frisse aanpak om het object van je verlangens voor je te winnen. Als je een vrouw benadert die je interesse heeft gewekt, werken standaard openingszinnen en middelmatige conversaties niet - niet als je haar net zo speciaal en uniek wilt laten voelen als zij. Dat is waar het kennen van bepaalde eigenschappen van haar zonneteken om de hoek komt kijken. Als je wilt dat ze je opmerkt, moet je de puzzel van haar voorkeuren en antipathieën ontrafelen. Van de eerste ontmoeting tot flirten, daten en haar je eigen maken, de dierenriem bevat alle antwoorden die je nodig hebt.

RamHet eerste wat je moet weten over een Ram-vrouw? Ze is hartstochtelijk tot op het bot. In relaties is ze dol op achtervolgen - en achtervolgd worden - maar haar interesse vasthouden als je haar eenmaal hebt "gevangen" is een heel andere zaak. Voor de Ram kan een vlam van passie snel doven als er niet genoeg energie is om het vuur aan te houden. De beste brandstof om dat vuur brandende te houden is haar altijd een stap voor te blijven. Ze heeft een minnaar nodig die een sterke geest en ruggengraat heeft; vertrouwen en onafhankelijkheid zijn essentieel, terwijl ruggengraatloos of plakkerig gedrag het einde van de affaire kan betekenen. Spontaniteit en ambitie zijn ook vereisten voor een duurzame relatie; de Ram moet zich onder de indruk, opgewonden en geïnspireerd voelen door haar minnaar. Als u een Ram-vrouw najaagt, maak u dan klaar om de ene uitdaging na de andere aan te gaan - en elk van hen zal de prijs waard zijn. StierOm een Stier-vrouw voor je te winnen, maak je haar het hof op een gerichte en doelbewuste manier. Aangezien ze dol is op rijke smaken, zullen chocolaatjes, goede wijn of een uitstekende maaltijd in een toprestaurant een heel eind in de richting gaan om haar hart te winnen. Maar ze houdt ook van gezonde eenvoud, en zou net zo onder de indruk kunnen zijn, zo niet meer, van een huisbereide maaltijd als van een vijfsterrenmaaltijd. De Stier is van nature een sensualist en heeft een sterke fysieke band nodig om zich gegrond te voelen in een liefdesrelatie, dus beknibbel niet op het verwennen van haar met rugmassages en voetmassages. Maar de echte sleutel tot het hart van de Stier? Een sterke en betrouwbare minnaar die op zoek is naar een langdurige verbintenis. Deze geaarde ziel verdraagt drama of onvoorspelbaarheid niet goed, maar ze heeft wel een partner nodig met ruggengraat die tegen haar koppige strepen kan. Zorg voor dat belangrijke evenwicht, en ze zal je met toewijding begiftigen.

TweelingenHet hart van een Tweelingen-vrouw veroveren, heeft alles te maken met het stimuleren van haar geest. Ze is slim, goed geïnformeerd en een kampioen in flirten. Ze reageert het best op iemand die haar aan het lachen maakt en tegelijkertijd aan het denken zet. Ze houdt van niets meer dan een goed debat; terwijl sommigen fantaseren over vrijen tot in de kleine uurtjes van de nacht, wil de Tweelingen de hele nacht opblijven om te praten, verhalen uit te wisselen en een ontmoeting van de geesten te maken. De beste dates met dit sterrenbeeld zijn diegene die haar op mentaal niveau bezighouden, zoals een trivia-avond in een pub, een boeklezing of poetry slam wedstrijd, of een controversiële film die zeker een gesprek zal losmaken. Als je eenmaal een band hebt op dat zo belangrijke intellectuele niveau, zal de fysieke band volgen. Denk op dat moment aan behendige vingers en ondeugende praatjes om haar verlangens aan te wakkeren.

kreeftWanneer het voorwerp van je verlangens een Kreeft is, zullen vleierij en tierelantijntjes niet volstaan; in feite beloven deze haar alleen maar af te schrikken. Kreeft vrouwen zoeken niets minder dan echte oprechtheid in de liefde. Een veilige, betrouwbare verbinding met een Een betrouwbare partner is een vereiste voor deze diep emotionele, gevoelige en intuïtieve vrouw, dus oneerlijke of ontrouwe types hoeven zich niet aan te melden. De Kreeft vrouw wil wel van haar voeten geveegd worden, maar dit doen kan lastig zijn; één verkeerde beweging en je zou het teken van de Krab terug in haar zelfbeschermende schulp kunnen sturen. Maar laat haar zien dat je familie-georiënteerd bent, een harde werker, en iemand die ernaar streeft om te voorzien in haar fysieke en emotionele behoeften, en ze zal haar hart voor je openen, langzaam maar zeker. Leuke afspraakjes met de Krab zijn een picknick, een bruiloft of familiereünie, of een tranentrekkende film die haar hart zal beroeren.

LeeuwAls je hart naar een Leeuw verlangt, kun je uitkijken naar een echt gepassioneerde connectie met een vrouw die een magnetische persoonlijkheid en het hart van een leeuw bezit. Zij is immers het teken van de Leeuw, en ze heeft een liefdespartner nodig die net zo sterk en moedig is als zij. Laat haar weten dat zij de hoofdrol speelt in je hart met grote gebaren - hoe uitbundiger en demonstratiever, hoe beter. Verras haar met een weekendje weg naar een exotisch oord of een diner op het dak omringd door fonkelende stadslichten. Maar weet dat het winnen van een Leeuw vrouw gaat over het begrijpen van haar diep, wat betekent dat het zien voorbij die heldere, stijlvolle, charismatische buitenkant naar het zachte hart eronder. Om volledig tot bloei te komen in een liefdesrelatie, moet de Leeuw zich zowel emotioneel veilig als volkomen aanbeden voelen.

MaagdHet veroveren van een Maagd-vrouw vergt tijd, focus en toewijding. De meeste Maagden zijn een beetje verlegen en terughoudend, althans als het aankomt op het weggeven van hun hart - en echte, betrouwbare liefde is wat deze vrouw zoekt. Maagd heeft geen Ze is op zoek naar iemand die ze kan vertrouwen, bij wie ze zich kan laten gaan en bij wie ze haar ziel kan blootleggen. Ze heeft een nogal traditionele smaak en verwachtingen in de liefde, en ze heeft de neiging om te worden afgeschrikt door overdreven opzichtig vertoon. Geef haar mooie bloemen en trakteer haar op een etentje in een kwaliteitsrestaurant, maar vermijd "It spots" met overdreven prijzen. Sla vooral het luchtige, flirterige geklets over ten gunste van een diepgaand en echt gesprek. Ze moet weten dat je een serieuze benadering hebt van het leven en relaties - dat je solide morele waarden hebt samen met goed gedefinieerde ambities voor de toekomst.

WeegschaalMenselijke Weegschaal houdt ervan om zich onder een groep mensen te mengen, dus als je deze stijlvolle vrouw het hof maakt, moet je niet verbaasd zijn als je verkering een soort groepsgebeuren wordt. Dinerfeestjes, openingen van galeries en gala's - dat is de natuurlijke habitat van de Weegschaal, en wie haar hart wil veroveren, zal zich moeten aanpassen. Dat zal ook niet al te moeilijk zijn; Weegschaal weet alles van plezier maken. Ze is een uitstekende gastvrouw en gesprekspartner, en ze heeft een manier om je het gevoel te geven dat je de enige bent die telt, zelfs als je omringd bent door een heleboel andere aanbidders die ook haar hart najagen. Wat je moet weten over de Weegschaalvrouw is dat ze gemaakt is voor liefde, romantiek en partnerschap. Ze is het gelukkigst in een harmonieuze relatie en heeft het niet zo op humeurige of agressieve types. Laat haar zien dat je vriendelijk, gelijkmoedig en ondersteunend bent - en dat je haar levensstijl aankunt - en ze zal voor altijd de jouwe zijn.

SchorpioenDe mysterieuze, De emotionele en verwoestend aantrekkelijke Schorpioenvrouw voelt zich aangetrokken tot raadselachtige zielen, dus als je haar hart achterna gaat, leg dan niet al je kaarten in een keer op tafel. Met smeulende blikken kom je een heel eind bij deze intense en seksuele vrouw; ze wil geprikkeld worden door onuitgesproken beloftes van passie, lang voordat je daadwerkelijk een fysieke connectie maakt. Maak haar het hof met een etentje of een drankje in een donker, romantisch restaurant - maar denk geen seconde dat jij de touwtjes in handen hebt. Schorpioen wil alles onder controle hebben, zelfs als ze dat stiekem doet. In feite, zelfs als je begint met de overhand - misschien laat je haar je in het begin achtervolgen, of je speelt zelfs moeilijk te krijgen - zou je kunnen merken dat je zo halsoverkop voor de Schorpioen valt, dat je uiteindelijk wordt verteerd door je gedachten aan haar.

ZagschutterEen avontuurlijke, vrijgevochten Boogschutter-vrouw voor je winnen is geen sinecure; het hangt af van het aanspreken en stimuleren van haar geest, haar hart en haar ziel. Ze voelt zich aangetrokken tot een actieve, energieke minnaar die het leven leeft zoals zij dat doet - als één, voortdurende, naar buiten gerichte ervaring. Een langdurige verbintenis is mogelijk met het teken Boogschutter, zolang je maar vermijdt haar te veel beperkingen op te leggen. Ze rebelleert tegen beperkingen; ze moet weten dat ze nog steeds even onafhankelijk is als toen ze nog single was - in ieder geval mentaal - en nog steeds vrij om haar steeds veranderende interesses en ambities na te jagen. Een geweldige date voor een Boogschutter is er een die haar spieren gebruikt of haar geest opent; denk aan rotsklimmen naar een prachtig uitzicht, het bijwonen van een lezing over boeddhisme of een ander spiritueel onderwerp, of de weg op gaan voor een geïmproviseerde reis naar delen van de wereld. onbekend.

KaprilHet voor je winnen van een ambitieuze, hardwerkende Steenbok-vrouw hangt veel af van de timing. Met haar drukke agenda kan het moeilijk zijn om een afspraakje te plannen, maar als je haar kunt overtuigen om tijd vrij te maken van haar veeleisende carrière en andere bezigheden, zul je een intelligente, dynamische vrouw ontdekken met een sterk en standvastig hart. Steenbok is niet op zoek naar iets lichts, leuks en flirterigs; als het op liefde aankomt, is ze op zoek naar een betrouwbare partner die net zo serieus is over toewijding als zij is. Weet gewoon van tevoren dat volharding de sleutel is. En als je haar kunt aanmoedigen om haar vele verantwoordelijkheden opzij te zetten en van tijd tot tijd te ontspannen, zoveel te beter. Ze heeft een pauze nodig en zal het waarderen dat je om haar geeft en haar eraan herinnert dat ze plezier moet maken. Zorg er wel voor dat je de nadruk legt op de belangrijke dingen - namelijk je ethiek, je harde werk en je aspiraties - zodat ze weet dat je een serieuze mededinger bent in de strijd om haar hart.

WatermanDe Waterman-vrouw kan moeilijk vast te pinnen zijn - en dat is een deel van wat haar zo aantrekkelijk maakt. Ze loopt op de maat van haar eigen drummer, waardoor haar bewonderaars hun best moeten doen om in de pas te lopen. Hoewel deze vrouw op verschillende manieren niet-traditioneel is, van haar opvattingen en interesses tot haar doelen en ambities, is ze uiteindelijk op zoek naar een betrouwbare, langdurige liefdesverbinding. Verwacht alleen niet dat ze het warme en knuffelige type is; de Waterdrager heeft veel ruimte, onafhankelijkheid en alleen tijd nodig om haar passies na te jagen. Een geweldige date met een Waterman zal iets intellectueel stimulerend zijn en ver buiten de gebaande paden; probeer een filmvertoning van een controversiële documentaire, een galerie Het werk van een gedurfde, gewaagde artiest in de kijker zetten, of een liefdadigheidswedstrijd of benefiet om haar filantropische kant aan te spreken.

VissenHet hart van een Vissen-vrouw winnen is niet zo moeilijk; ze adoreert anderen zo graag en volledig dat het niet moeilijk is om een band te scheppen. De uitdaging is om haar diepe en pure liefde waardig te zijn. Helaas valt ze maar al te gemakkelijk voor egoïstische types die misbruik zouden kunnen maken van haar gevende aard. De sleutel met het teken van de Vis is om haar de diepte van je medeleven en vrijgevigheid te laten zien, en haar steeds weer te laten weten dat je haar hart zult steunen en beschermen. Hoewel een traditionele diner-en-film date heel leuk kan zijn, kan samen vrijwilligerswerk doen in een dierenasiel veel verder gaan in het tonen van je ware hart en positieve intenties. Laat haar zien dat je in staat bent om voor anderen te zorgen, vooral voor degenen die kleiner, jonger of kwetsbaarder zijn dan jijzelf, en haar liefde zal voor altijd de jouwe zijn.

Gerelateerde artikelen