Informatie over uw sterrenbeeld of horoscoop nodig?

Zon komt in boogschutter - 22 november

De Zon beweegt zich in Boogschutter waar ze zal blijven tot 21 december. Onder invloed van de Boogschutterzon, en afhankelijk van hoe deze transit de andere planeten in je horoscoop beïnvloedt, kan je een avontuurlijke geest krijgen en filosoferen over je leven dat zich voor je lijkt uit te strekken als een lang lint van een snelweg. Wie weet waar de weg naartoe leidt, of welke zijweggetjes u onderweg nog zult willen maken?

Het belangrijkste dat u in deze tijd moet onthouden, is dat u deelneemt, van de ene nieuwe ervaring naar de andere gaat, ernaar streeft te leren, te groeien en de wereld waarin u leeft steeds beter te begrijpen.

Tijdens deze periode wordt reizen sterk aanbevolen. Onmiddellijke ervaringen zijn het beste, maar ook secundaire ervaringen zijn waardevol - ervaringen die je opdoet in boeken, films en gesprekken met mensen die heel anders zijn dan jij.

Tijdens deze periode probeer je wat je net hebt geleerd te combineren met wat je al weet, zoekend naar het grotere geheel en op zoek naar de waarheid. Je blik zal universeel zijn en je benadering breed.

Met deze transit kunt u uw scherpzinnigheid en intellect het beste stimuleren door een opleiding te volgen die verder gaat dan het vereiste niveau - kennis is macht.

Met deze invloed zult u veel persoonlijke vrijheid nodig hebben om u te kunnen bewegen op uw wil. U bent temperamentvol, vrijgevig en u houdt van plezier, dus zult u als vanzelf veel vrienden maken en genieten van sociale evenementen. In deze tijd kan uw gevoel voor humor ook vreemd en maf zijn, maar anderen zullen u hierin toelaten.

Gerelateerde artikelen