Benieuwd naar wat de kaarten over u zeggen?

The lovers - phantasmagoric theater tarot

Maak kennis met Romeo en Julia, De Geliefden uit de Phantasmagoric Theater Tarot, door Graham Cameron. Ze kwamen de kamer binnen door aparte deuren, die hun individuele levens weerspiegelen, rolden de dobbelstenen naar het getal zes (een perfecte match!), en nu delen ze dezelfde ruimte in perfect, kinderlijk vertrouwen. De Geliefden kunnen kiezen om uit te gaan door de deuren die ze gebruikten om binnen te komen of om samen te gaan, en beide manieren zijn goed. Het puzzelstukje in de hoek vertegenwoordigt het mysterie en het kruid van het onbekende dat de liefde fris houdt. De krik in de doos herinnert ons eraan dat we open moeten staan voor liefde uit onverwachte hoek.

Romeo en Julia zitten op een stoel die voor twee is gemaakt. Hun voeten bungelen zonder de vloer te raken. Hun ogen zijn wijd open en ze zien elkaar duidelijk. Er is echte eerlijkheid en liefdevolle aanvaarding tussen hen. Het getal van De Geliefden is zes, hun element is Lucht, hun richting is Oost, hun zonneteken is Tweelingen, en zij worden geregeerd door de planeet Mercurius. Romeo en Julia lijken op elkaar omdat we zien wat er in hun hart leeft, en hun harten lijken veel op elkaar.

De Geliefden zijn de volgende gidsen die The Fool ontmoeten. Zij zijn de natuurlijke opvolger van The Grandmaster (The Hierophant), die The Fool structuur leert en hem helpt de regels te leren. Wanneer De Geliefden verschijnt, is het tijd voor de Dwaas om zijn/haar eigen mening te gaan vormen over wat belangrijk is. De Dwaas staat op een tweesprong en heeft de middelen om de beste beslissing te nemen over het juiste pad. Het is tijd voor de Dwaas om na te denken over de impact die deze beslissing ook op anderen zal hebben.

Wat staat er voor jouw toekomst in de kaarten? Klik hier voor een tarotlezing.

Graham Cameron zegt:

"Stap in scène zes, een dimensie van liefde en seksualiteit. We willen allemaal graag bemind worden, maar de vraag is: hoeveel houden we werkelijk van anderen? Een koppel deelt een stoel, opgesloten in elkaars ruimte; een moment van ware liefde wordt tussen hen gedeeld. Om zo'n gevoel van onvoorwaardelijke liefde te hebben bereikt, hebben ze beiden offers gebracht. De Geliefden begrijpen het verschil tussen liefde en lust. Liefde is een bron van inspiratie. De Geliefden laten ons zien hoe we onze relaties kunnen verbeteren en we leren van hen hoe we opener kunnen zijn. De Geliefden hebben geen verwachtingen van elkaar; zij hebben geen regels opgesteld. Ze zijn flexibel en delen elkaars visies. Er is een wederzijdse uitwisseling.

De Geliefden staan voor evenwicht tussen sympathie en lust, intelligentie en scherpzinnigheid.

Er is een sleutel gevonden, de doos is geopend, een hart van onvoorwaardelijke liefde maakt zich kenbaar. We moeten nadenken over de mensen tot wie we ons aangetrokken voelen en over degenen die zich tot ons aangetrokken voelen."

In de rechtopstaande positie vertegenwoordigen De Geliefden een nieuwe liefde affaire, een conflict tussen verlangen en intellect, een liefdevolle vertrouwensrelatie, vertrouwen op intuïtie, en het maken van verstandige keuzes.

In omgekeerde positie staan De Geliefden voor slechte keuzes, impasse, problemen in een relatie, disharmonie, en egoïsme. Het is tijd om na te denken over de keuzes die je hier gebracht hebben en om de verantwoordelijkheid ervoor te nemen in plaats van anderen de schuld te geven.

Over de auteur:

Opgegroeid in een gezin waar paranormale gaven gewaardeerd en aangemoedigd werden, heb ik het grootste deel van mijn leven kaartgelezen. Mijn lezingen zijn niet veroordelend en worden gegeven met medeleven en zorg. Ik heb 21 jaar ervaring als professioneel crisisadviseur en bied sinds begin 2001 lezingen aan op Keen.com.

Krijg vandaag nog een tarotlezing van Empress Tarot! Klik hier voor een uitgebreide lezing.