Benieuwd naar wat de kaarten over u zeggen?

De chariot omgekeerde tarot kaart

De Chariot is een echt eenvoudige kaart en zijn omgekeerde vorm is even eenvoudig. Dit is waarschijnlijk een van de gemakkelijkste tarotkaarten in het deck om te interpreteren, en als je de Chariot omgekeerd hebt getrokken, heb je een vrij goed idee van wat het betekent meteen vanaf de vleermuis. Dat maakt het er echter niet gemakkelijker op, want het gaat over iets dat je na aan het hart ligt: je doelen.

De Basis Chariot

Houd in gedachten dat de Chariot een van de Grote Arcana is, dus het is een grote kaart in je tarotspreiding. Deze kaart heeft te maken met grote invloeden in je leven; het is niet een van de detailkaarten van de Kleine Arcana. Denk aan de grote arcana als het omgaan met keuzes in het leven, terwijl de kleine arcana zich bezighoudt met alledaagse kwesties, hoewel de kleine arcana zeker meer kan beschrijven.

De Chariot richt zich op doelen, focus, voertuigen, reizen, bewegen, en in het algemeen vooruit gaan. Het is goede, stabiele energie, en als je de Chariot in zijn rechtopstaande vorm in je tarot ziet, is dat een zeer positief teken met betrekking tot een doel dat je probeert te bereiken of een stap die je wilt zetten. Dit is de kaart die zegt dat je op weg bent, of zult zijn.

De omgekeerde Chariot

Net als andere omgekeerde tarotkaarten, laat de omgekeerde Chariot een blokkade of oppositie zien. Wat de omgekeerde wagen echter zo bijzonder maakt, is dat de betekenis nogal grimmig. Je wordt geblokkeerd om je doelen te bereiken, je stuit op weerstand met betrekking tot je doelen, je kunt je niet concentreren, je gaat achter de verkeerde doelen aan, je zoektocht naar je doel is ontspoord, je doel groeit uit de hand... je snapt het plaatje. Er is iets gebeurd dat de situatie blokkeert of tegenwerkt, of er is wilde energie omheen ontstaan die datzelfde effect heeft.

Omdat de Chariot ook betrekking kan hebben op een verhuizing of een verandering die op een verhuizing lijkt, kun je die omgekeerde energie toepassen op alle verhuizingen die je op het punt staat te maken. Misschien is de huur in uw omgeving plotseling te hoog, of gaat uw eigenlijke verhuisdag met haperingen gepaard.

Omdat de Chariot ook een voertuig- en reiskaart is, kan de Chariot omgekeerd op problemen op die gebieden wijzen. Dat kunnen kleine problemen zijn, zoals het verkeer dat je te laat brengt, of grote, zoals reisplannen die worden afgeblazen. Soms zie je interpretaties van de Chariot omgekeerd praten over ongelukken, maar anders dan gewoon voorzichtig zijn, probeer daar niet te veel bij stil te staan. Waarom zou je die beeldspraak in je hoofd hebben? Wees gewoon voorzichtig en let op onderbuikgevoelens. Annuleer als dat nodig is, maar leef je leven.

Het omgaan met de Chariot reversed is een beetje zoals het hebben van Mercury retrograde besluiten om je leven over te nemen voor een dag, ook al is de planeet zelf niet op een retrograde pad. Het is

Dus wat doe je?

Dus nu weet je wat het in het algemeen betekent, maar hoe ga je precies om met de Chariot omgekeerd? Kijk eerst naar de positie van de kaart in de spreiding. Verwijst de kaart naar jou, naar iemand anders, naar het verleden, het heden of de toekomst? Dat zal je de richting geven waarin je moet gaan om uit te zoeken hoe de kaart in het echte leven zou kunnen verschijnen. Als de kaart bijvoorbeeld naar iemand anders lijkt te verwijzen, kan het zijn dat je geen steun van anderen hebt voor je doel - of dat iemand je probeert tegen te houden om je doel te bereiken.

Als de kaart naar een huidige tijd of invloed verwijst, dan is er iets met je doel dat het nu niet vooruit laat komen. Wacht je op goedkeuring voor iets, of probeer je geld te sparen om te kunnen verhuizen? Dat kan het zijn; wees geduldig en werk aan je doel.

Staat de kaart op een resultaatpositie? Dat zou kunnen betekenen dat je huidige pad, als je er mee doorgaat, je doel in de weg zal staan. De vraag die je stelt is ook van belang. Als u bijvoorbeeld vraagt wat het effect van iets zal zijn, zoals een verhuizing, kan de omgekeerde Chariot aangeven dat de verhuizing uw doelen zal verstoren en u er verder van verwijderd zal brengen, in plaats van er dichterbij.

De omgekeerde Chariot, de specifieke betekenis ervan voor u en de acties die u dient te ondernemen als gevolg daarvan, kunnen allemaal veranderen afhankelijk van de omringende kaarten. U moet het volledige verhaal Je zult veel meer details te weten komen als je een professionele lezing laat doen. Laat een online tarotkaartlezing doen door een van de vertrouwde adviseurs van Keen.

Dus, als je de Chariot omgekeerd trekt, kijk dan eens goed naar je plannen, je houding en de mensen om je heen. Neem de tijd om alles op een rijtje te zetten, zodat u gemakkelijker kunt bereiken wat u van plan bent doen.