Benieuwd naar wat de kaarten over u zeggen?

Het verband tussen mercurius en de magiër

De Tarot is een oud systeem van waarzeggerij dat je vaak tegenkomt als je een paragnost raadpleegt. Helderzienden die met Tarotkaarten werken, putten niet alleen uit intuïtie, paranormale begaafdheid en oude tradities, maar ook uit correspondenties, een term die betekent dat alles met iets anders samenhangt - ook .

Een voorbeeld hiervan is de link tussen de planeet Mercurius en De Magiër in de Tarot. In de , is Mercurius een zeer belangrijke planeet in de geboortehoroscoop. Het beschrijft hoe een persoon denkt en zich intellectueel uitdrukt. Mercurius regeert het verstand en de handen - wat je denkt, kun je doen. Dus Mercurius in een teken zal laten zien hoe die persoon ideeën bedenkt en ze vertaalt in concrete vorm, zoals schrijven of knutselen. Communicatie is een belangrijk onderdeel van het proces om je aangeboren vaardigheden te gebruiken. Mercurius houdt ervan ideeën over te brengen en rond te reizen op zoek naar nieuwe vormen van expressie. De Mercurius persoon beweegt zich vaak vrij veel en gebruikt haar handen om ideeën uit te drukken in zowel spraak als taken. Mercurius wordt geassocieerd met rusteloosheid, snel denken en praten over een verscheidenheid aan onderwerpen.

In de Tarot is De Magiër is de tweede kaart in de Grote Arcana, of beeldkaarten. De overige kaarten, bekend als de Kleine Arcana, hebben betrekking op de suites - Pentakels, Bekers, staven en Zwaarden. De Grote Arcana zijn de kaarten die de Tarot zo'n krachtig instrument voor waarzeggerij maken, omdat elke kaart een specifiek doel en betekenis heeft. De eerste kaart, De Dwaas, wordt beschouwd als de universele betekenisgever. Het is iedereen, iedereen die begint aan de reis van het leven. Deze kaart toont vaak een haveloze figuur met al zijn bezittingen in een pak, die op het punt staat van een klif af te stappen. Het leven is een avontuurlijke reis, waarbij mensen vaak een sprong in het diepe moeten maken om hun bestemming te ontdekken.

De kaart van de Magiër toont vaak een personage op een markt, dat een of andere goocheltruc aan het uitvoeren is. Het symbool van oneindigheid (of lemniscaat, voorgesteld als ∞) is er vaak in opgenomen. De aanwijzing voor het verband tussen Mercurius en de Magiër in de Tarot is het gebruik van gedachten, handen en communicatie in de Tarotkaart. De Magiër denkt na, gebruikt zijn handen, en kan ook met anderen praten, misschien met de menigte die zich om hem heen heeft verzameld om naar zijn optreden te kijken.

De Magiër een zeer Mercurius kaart in zijn expressie en betekenis. De Dwaas van de Tarot neemt niet langer een sprong in het duister, hij leert dat je het leven in eigen handen kunt nemen, dat je ideeën kunt bedenken en uitdrukken en zo communiceren met behulp van je eigen vaardigheden, zoals De Magiër doet. Zo ontstaat in de Tarot het idee dat we allemaal talenten hebben die we kunnen gebruiken, en dat deze oneindig zijn, zoals wordt aangegeven door het oneindigheidssymbool.

Wanneer je een helderziende raadpleegt, zijn symbolen erg belangrijk. Als je op zoek bent naar liefde, zal de helderziende naar bepaalde symbolen zoeken. De astroloog kijkt naar de plaatsing van de liefdesplaneet Venus in je horoscoop en kijkt wat de transit van andere planeten voor jou in petto heeft. De Tarot lezer zal op zoek zijn naar The Lovers, en naar Bekers, beide symbolen van liefde in de Tarot. In dergelijke readings zullen Mercurius en De Magiër ook belangrijke symbolen zijn voor de paragnost, omdat deze symbolen veel zullen zeggen over je gemoedstoestand, hoe je je behoeften en verlangens communiceert, en hoe goed je je natuurlijke vaardigheden gebruikt om jezelf en je ideeën uit te drukken en succes te vinden op vele gebieden van je leven, niet alleen het vinden van liefde.

Een paragnost raadplegen is de beste manier om de kracht van Mercurius en De Magiër in je leven te begrijpen. Het kan zijn dat je je talenten verspilt als je Mercurius niet goed tot uiting laat komen, en De Magiër kan je wijzen op manieren waarop je je vaardigheden effectiever kunt gebruiken. Wanneer de helderziende De Magiër ziet in een Tarot lezing, wordt begrepen dat de antwoorden op uw vragen liggen in

Wanneer je een helderziende raadpleegt, zul je vaker het antwoord krijgen dat je nodig hebt, dan het antwoord dat je wilt. Als je je paragnost bijvoorbeeld vraagt om liefde te vinden, en de symbolen die de paragnost met deze vraag associeert zijn afwezig of staan niet sterk in het teken van deze vraag, dan weet hij of zij dat er een dringender kwestie is die moet worden afgehandeld. Als Mercurius of De Magiër het dominante symbool is, zal de helderziende weten dat de echte vraag weinig te maken heeft met het vinden van liefde - dat zal komen wanneer je leert te vertrouwen op je eigen talenten om het leven vorm te geven dat je wilt. Liefde vinden is pas het antwoord als je jezelf kent.

Luister dus goed naar je helderziende wanneer je niet het antwoord lijkt te krijgen dat je wilt - je zult het antwoord krijgen dat je nodig hebt. Mercurius in uw geboortehoroscoop kan worstelen om gehoord te worden, of De Magiër worstelt om herkend te worden. Uw helderziende zal u vertellen waar het echte probleem ligt. Een van die problemen is dat natale planeten vaak onder vuur komen te liggen door planetaire transits. Bijvoorbeeld, geboorteplaats Mercurius kan een hard aspect krijgen van Neptunus, de planeet van misleiding. Uw helderziende zal u kunnen begeleiden bij het onderscheiden van werkelijkheid en fantasie. Alle planetaire transits zijn van nature tijdelijk, en u zult snel weer uzelf zijn, maar in de tussentijd kunt u psychische begeleiding nodig hebben. Het probleem kan een ander zijn

In een Tarot lezing kan De Magiër overal opduiken, want hij is net zo veranderlijk als de planeet, maar de gevolgtrekking zal hetzelfde zijn. Je talenten staan hier centraal, je vaardigheden en bekwaamheden. Als moeilijke kaarten De Magiër omringen, dan vecht je om je talenten te uiten, en moet je je daarop concentreren. Laat je helderziende je begeleiden bij het herontdekken van de grootste vaardigheid van allemaal - jezelf kennen.

Gerelateerde artikelen