Wilt u met een medium of paragnost praten?

Zielsnavigatie meredith: goddelijke verbinding met je hoogste zelf

Wat begon als een gewoon weekend 20 jaar geleden resulteerde in Meredith die de ware roeping van haar ziel ontdekte. Na herhaaldelijk vreemden bij naam te hebben genoemd en nadat ze dingen wist over mensen die ze nog nooit had ontmoet, kon ze niet meer ontkennen dat ze een gave had. "Ik ben van jongs af aan extreem intuïtief geweest, maar ik stond niet volledig open voor mijn gaven omdat ik niet begreep dat ik ze had. Ik denk dat, nadat ik mijn intuïtie zoveel jaren niet actief had gebruikt, mijn geest uiteindelijk besloot om me wakker te schudden voor het feit dat ik mijn gaven kon gebruiken om anderen te helpen."

Meredith begon als bijbaan lezingen te geven om haar gaven te onderzoeken. "Ik wilde mezelf testen en zien hoe mensen mijn boodschappen zouden ontvangen. In het begin was ik verbaasd over hoe accuraat ik was. Toen realiseerde ik me de morele verantwoordelijkheid die op mijn schouders rustte, omdat de boodschappen die ik ontvang niet altijd dingen zijn die mensen willen horen. Toen besloot ik dat, als ik mijn gaven echt ten goede wilde gebruiken, ik mijn vaardigheden zou moeten aanscherpen en het professioneel zou moeten doen. Ik wist dat als ik cliënten op een warme manier kon omarmen en een heilige ruimte kon creëren om mijn intuïtie te delen, ik me met hen kon verbinden en hen kon helpen hun beste leven te ontwerpen."

Stepping Into a Divine Space

In 2000 ontdekte Meredith Keen en besloot ze een adviseursprofiel voor zichzelf te maken, met de naam "Soul Navigation Meredith". "Eerlijk gezegd dacht ik dat ik te laat was, omdat er al zoveel andere adviseurs op de site stonden. Binnen een paar maanden steeg Meredith naar een top-50 plek op de adviseursranglijst van Keen. "De eerste maanden sliep ik nauwelijks. Ik was de hele nacht op om lezingen te doen en daarna werkte ik aan mijn een baan overdag." Een jaar later was Merediths klantenbestand zo groot dat ze haar baan kon opzeggen en fulltime readings kon gaan geven. "Ik heb nooit het gevoel gehad dat mijn werk in de marketing voor de kunsten een verkeerde carrièrebeslissing was - ik was er erg gepassioneerd over - maar toen ik eenmaal Keen had ontdekt, wist ik dat ik een manier had gevonden om mijn roeping na te streven. En sindsdien voelt het alsof ik werk op mijn goddelijke, rechtmatige plek op aarde.

Meredith heeft meer dan 125.000 readings gegeven op Keen en is verbaasd met hoeveel cliënten ze in contact is gekomen. "Ik had nooit gedacht dat ik mijn gave zou kunnen gebruiken om zoveel mensen te helpen het beste uit zichzelf te halen. Het is zo'n zegen dat ik via Keen een groter netwerk kan aanboren, en het heeft me enorm veel voldoening gegeven."

Verbinden met de waarheid van je ziel

Als helderziende en helderhorende kan Meredith boodschappen zien en horen, en door meditatie heeft ze geleerd om haar trillingsniveau te verhogen om een goddelijke verbinding te bereiken. Nadat haar vader in 2004 overleed, ontdekte Meredith dat ze ook het vermogen had om mediumwerk te doen. "Het kostte wat tijd om verbinding te maken, maar ik kan nu dierbaren channelen die zijn overgestoken, en ik geloof dat mijn vader het kanaal is dat die deur voor me opende." Bovendien, Meredith communiceert met spirit gidsen en beschermengelen om klanten te helpen realiseren hun ware roeping en adviseert hen over hoe ze dat pad na te streven. "We zijn op deze aarde om te leren lessen die ons dichter bij verlichting zullen brengen. Ons ego zit ons echter vaak in de weg en weerhoudt ons ervan om open te staan voor deze lessen. Tijdens mijn readings ben ik in staat om iemands energie te voelen en de waarheid van hun ziel te zien, waardoor ik mensen de lessen kan laten zien die ze bedoeld zijn te leren."

Wanneer iemand emotioneel gehecht is aan de uitkomst van iets, is het moeilijk voor hem of haar om er objectief naar te kijken. Meredith is in staat om situaties vanuit een onbelemmerd, onbevooroordeeld perspectief te bekijken en uiterst accurate lezingen te geven. "Onze ego's willen niet teleurgesteld worden, dus is het vaak moeilijk voor ons om buiten onszelf te treden en een situatie te bekijken zonder onze eigen agenda eraan te koppelen. Maar onze zielen zijn in staat om de waarheid te begrijpen en dat is iets wat ik niet compromitteer in mijn readings. Zelfs als het moeilijk is om te leveren, vind ik altijd een meelevende manier om gevoelige informatie te leveren. Ik ben toegewijd aan eerlijkheid en integriteit in mijn readings, omdat het negeren of ontkennen van de waarheid ons uiteindelijk nooit dient."

Ombrace Your Higher Purpose

Meredith beschouwt zichzelf als een intuïtieve reader en motiverende levenscoach. "Ik gebruik de term paranormaal begaafde niet vaak, omdat ik het gevoel heb dat het een te grote scheiding legt tussen mij en mijn cliënten. We hebben allemaal intuïtie, maar ik gebruik de mijne meer dan de gemiddelde persoon, dus de mijne is door oefening sterker geworden."

Hoewel veel mensen Meredith bellen over liefde, geld en carrière, is haar favoriete vraag om te beantwoorden: "Wat is het doel van mijn ziel?" "Het is ongelooflijk bevredigend om iemand te helpen zijn of haar hogere roeping te begrijpen. Ik beschouw het als een eer en een voorrecht om mensen te helpen in contact te komen met hun hoogste, beste zelf, of om een en een ziel te redden van een tragische vergissing." Meredith werkt graag met mensen die nog nooit een reading hebben laten doen. "De ervaring kan je leven verrijken op manieren die je niet kunt weten tot je het probeert, maar ik weet dat het voor sommigen voelt om een reading te doen als het nemen van een risico - het is heel kwetsbaar en intiem werk. Ik laat mensen graag zien dat het niets is om bang voor te zijn en dat het echt levensveranderend kan zijn als je me toelaat in je hart. Het is mijn missie om elke persoon op een betere plek achter te laten dan waar ze waren voordat ze met mij spraken. Of je je nu vast voelt zitten in een bepaald aspect van je leven of op zoek bent naar waarheid en inspiratie, ik wil dat je een sessie verlaat met het gevoel dat je geïnspireerd bent om je hoogste zelf te bereiken en dat je de kracht hebt om je ware roeping na te streven."

Voor een intuïtieve reading om je te helpen het doel van je ziel te vinden, bel je een adviseur op Keen, zoals Soul Navigation Meredith, vandaag.