Informatie nodig of uw partner of relatie?

Helderziende adviseurs hulp werk met geest gidsen om u te helpen liefde te vinden

Ik had een vreselijke scheiding achter de rug. Je kent het wel, je hart is gebroken en je hebt besloten dat je nooit meer verliefd zult zijn. Heb jij je ooit zo gevoeld? Liefdesverdriet op romantisch gebied hoort bij de menselijke natuur, helaas. Maar ik was er behoorlijk kapot van toen deze relatie mislukte. Ik dacht dat hij "de ware" was.

Als een praktiserend intuïtief, dacht een deel van mij dat ik het had moeten zien aankomen. Ik was gefrustreerd over mezelf en over mijn ideeën over wat en wie ik in een relatie wilde. Ik had kaarten gelezen, naar mijn astrologische kaart gekeken. Maar om de een of andere reden kon ik maar niet helder krijgen wat er was gebeurd en wat ik in de toekomst kon doen om betere keuzes te maken.

Een helderziende lezing van een collega onthulde een interessante kijk op de romantische kant van mijn leven. Ze zei: "Ik heb hier een spirituele gids die specifiek met jou wil werken op het gebied van romantische relaties."

"Echt waar?" Ik was verbaasd, zelfs een beetje sceptisch. Ik werk al mijn hele leven met gidsen en weet hoe aanwezig en behulpzaam ze zijn. Maar dit was een nieuw concept voor mij.

"Ja. Hij zegt dat er zoveel te leren valt van deze breuk en hij wil je helpen om je lessen te integreren en helder te krijgen wat de volgende stap is, en je helpen om die te vinden!"

Ik vertrouwde op de leesvaardigheid van mijn vriend, en ik was nog nooit teleurgesteld door mijn spirituele gidsen. Ik dacht dat ik het werken met hem wel eens zou kunnen proberen. Mijn ervaring met deze "gespecialiseerde" gids was leuk en transformerend, en ik leerde hoe ik mijn cliënten kan helpen hun matchende gidsen te vinden.

Je kunt dit ook voor jezelf doen! Lees verder om erachter te komen hoe en waarom het hebben van dit type gids werkt.

Een inleiding tot de wereld van spirituele gidsen

We hebben allemaal spirituele wezens die ervoor hebben gekozen om dit leven met ons door te brengen en ons te helpen om onze lotsbestemming te bereiken. Gidsen kunnen vele vormen aannemen, waaronder dieren, voorouders, planten en bomen, en zelfs overleden dierbaren. Geestelijke gidsen kunnen zich niet in ons leven mengen, en de spirituele wet vereist dat we om hun hulp en begeleiding vragen.

Er zijn vele manieren om in contact te komen met je spirituele gids, waaronder het werken met een helderziende, het gebruik van meditatie, en gewoon vragen om ze te ontmoeten. Onze gidsen ; dat is hun "werk" in de geestenwereld. We kunnen gidsen hebben die ons hele leven aanwezig zijn, en andere die komen en gaan, afhankelijk van wat er in ons leven gebeurt.

Als je eenmaal contact hebt gemaakt met een gids, dan kun je letterlijk met hen om de tafel gaan zitten en op elk moment om hulp vragen. Sommige mensen werken met hun gidsen door middel van droomwerk, anderen door automatisch schrijven, en weer anderen hebben gewoon gesprekken tijdens hun woon-werkverkeer. Als je eenmaal met ze hebt geoefend, zul je zien dat de communicatie weliswaar bijzonder is, maar dat het ook niets bijzonders is. Het is net alsof je met een vriend praat.

Jessie was een oude klant van mij die een jaar daarvoor een moeilijke relatie achter de rug had. Hij was klaar om weer mensen te ontmoeten, maar wist niet goed hoe hij de juiste persoon moest aantrekken. We besloten een gespecialiseerde gids in te schakelen. Jessie was er niet van overtuigd dat het zou werken, maar wilde het wel proberen.

We begonnen de sessie en ik vroeg of er een gids voor Jessie in de geestenwereld was die hem wilde helpen om aan relaties te werken. Na enkele ogenblikken zag ik een figuur in mijn geestesoog. Jessie wilde de naam van de gids weten en hoe ze samen zouden moeten werken. De gids zei: "Hoe wil je me noemen? Ik antwoord op alles behalve George.'" We lachten allemaal - deze gids bleek heel speels te zijn en hielp Jessie ontspannen rond het idee van het zoeken naar een partner - en het werken met een gids. In deze sessie stelden Jessie en ik parameters op voor hoe ze zouden communiceren. Hij besloot zijn gids Terry te noemen, en ze spraken af elkaar te ontmoeten tijdens een specifiek meditatieritueel dat Jessie prettig vond.

Een andere cliënt, Amber, wilde zelf contact opnemen met haar gids. Ze gebruikte een Tarot-deck, trok alle Hofkaarten eruit en vroeg haar gids om aan haar verschijnen via een van de kaarten. (De Hofkaarten worden vaak geassocieerd met personen in een lezing, en komen in Tarotdecks voor als Koningen, Koninginnen, Prinsessen en Prinsen van elke kleur).

Amber voerde haar eigen ritueel uit. Ze nam een reinigend bad met essentiële oliën, bereidde haar altaar voor en ging zitten om de kaart te trekken. Haar gids verscheen als de Koning der staven. Amber voelde zich een beetje geïntimideerd door deze energie, want de Koning van Wijzen is een zeer vurig individu. Ze realiseerde zich dat ze had gehoopt op een vrouwelijke gids en niet zeker wist hoe ze met een man moest werken. Ze kwam naar me toe voor hulp bij het maken van contact met deze gids.

Tijdens onze tijd samen, vroeg ik haar waarom ze terugschrok voor deze Koningspersoonlijkheid. Haar vader was dominant geweest, net als haar oudere broer. De energieën leken gewoon te veel op elkaar. We ontdekten dat deze gids juist was opgedoken om haar te helpen haar relatieproblemen met haar familie op te lossen, zodat ze enkele kernwonden rond de relatie met mannen kon helen. Deze gids was, in tegenstelling tot die van Jessie, heel serieus en vastbesloten om actief met Amber te werken, nu ze eindelijk een beroep op hem had gedaan. Amber heeft haar gids nooit bij naam genoemd, maar ze ontwikkelden een sterke band.

Hoe de gids je kan helpen

Hoe hebben de gidsen van mijn cliënten hen geholpen?

Jessie wilde echt eenvoudige manieren om contact te maken. Dus, na hun eerste ontmoeting in meditatie, schreef hij Terry een brief over wat hij zocht in een partner en vroeg Terry om gewoon te komen opdagen wanneer hij een persoon leuk vond waar Jessie een afspraakje mee had. Jessie werd zich zeer bewust van Terry's fysieke aanwezigheid, door te oefenen met Terry te vragen om hem ook op andere momenten te bezoeken (zoals in de sportschool). Dan, wanneer hij op een date was, zou hij letterlijk voelen dat Terry dicht bij hem stond als de persoon een goede fit was. Als hij zijn gids niet voelde, ging hij niet op een tweede afspraakje.

Dit vereiste veel vertrouwen van Jessie, en ik was erg onder de indruk van zijn keuze om dat vertrouwen te creëren. Het loonde de moeite: Jessie had een afspraakje met een man waar hij niet zo zeker van was, maar Terry was heel sterk aanwezig, en Jessie hoorde Terry voor het eerst zeggen: "Dit is een goeie!" Jessie gaf de relatie de ruimte om zich te ontwikkelen en trouwde twee jaar later met deze man.

Amber voelde zich heel veilig bij haar gids toen we eenmaal door haar problemen met de mannen in haar familie waren heen gewerkt. Ze voelde dat haar Koning haar niet alleen leidde, maar haar ook beschermde. Ze werkte met hem in meditatie en schreef een lijst van kwaliteiten op waarnaar ze op zoek was. Haar gids vroeg haar, in plaats van kwaliteiten van een persoon, welke kwaliteiten in de relatie ze wilde? Amber vond het proces van onderzoeken hoe ze wilde voelen in de relatie heel verhelderend te zijn - in plaats van zich te richten op een waslijst aan kwaliteiten.

Toen dat eenmaal duidelijk was, stuurde ze haar gids op pad om een geschikte man in haar leven te krijgen. Ze wilde niet veel daten of online gaan. Ze was er absoluut zeker van dat haar gids de man zou "brengen". Nogmaals, dit vereiste nogal wat vertrouwen. Maar het werkte! Drie maanden later, gedurende welke Amber haar gids bleef ontmoeten, stelde haar broer (met wie ze voorheen zoveel problemen had gehad) haar voor aan een vriend van hem op een familiebijeenkomst. Ze kregen verkering en zijn nu een paar maanden samen.

Mijn eigen gespecialiseerde gids hielp mij ook een partner te vinden. Mijn gids was ook een man, en hij was sterk en meelevend met mij terwijl we werkten aan het ontdekken van de lessen van de relatie met mijn ex. Toen hij voelde dat ik er klaar voor was, vroeg hij me met wat voor soort man ik samen wilde zijn. Net als Amber, wilde ik niet actief daten. Mijn gids leidde me naar een man op een bijeenkomst waar ik een creatieve activiteit deed waar ik van hield. Na een hobbelige start zijn we tot op de dag van vandaag samen.

Voor ons allemaal geldt dat onze relatiegidsen discreet vervaagden zodra het doel was bereikt. Maar ik twijfel er niet aan dat we elkaar zo nodig weer zouden kunnen zien, als oude vrienden.

Als je in contact wilt komen met je spirituele gids, of als je je gids hebt gevonden maar hulp nodig hebt om met hem of haar samen te werken, contacteer een adviseur op Keen vandaag.