Wilt u met een medium of paragnost praten?

Wat is een kristallen bol lezing?

Wanneer je denkt aan een kristallen bol, wat komt er dan in je op? Misschien een over-the-top afbeelding van een zigeuner met een gouden hoed die de toekomst voorspelt, zoals in de film? Hoewel sommige bedrieglijke helderzienden een nep-kristallen bol gebruiken als een goedkope rekwisiet, is de waarheid dat kristallen bollen al duizenden jaren worden gebruikt als een waarzeggerij instrument.

"Zien" in de bol staat bekend als scrying, wat betekent dat een begaafde helderziende de mogelijkheid heeft om beelden in kristallen te zien en deze vervolgens interpreteert om nuttige informatie te verschaffen die iemand kan helpen een belangrijke levensbeslissing te nemen. Dit kan alles zijn met betrekking tot zaken van het hart, carrière, financiële vooruitzichten - alles kan. Wanneer de scrying techniek wordt gebruikt met kristallen - met inbegrip van een kristallen bol lezen - dit is wat bekend staat als crystal gazing, of kristallomantie. Hier is een diepgaander overzicht van hoe dit fascinerende hulpmiddel een helderziende kan helpen bij het geven van een kristallen bol waarzeggerij.

Fact Versus Fictie: Wat een kristallen bol-waarzeggerij werkelijk is

Hier komt het op neer. Kristallen bollen hebben niet echt macht en in tegenstelling tot de Boze Heks van het Westen die Dorothy bespiedt, geven ze geen beelden weer alsof je naar de televisie kijkt. De realiteit is dat wanneer een helderziende in een trance-achtige toestand raakt, hij/zij beelden visualiseren, variërend van vage tot vaste beelden of zelfs symbolen. Zij zullen deze beelden dan vertalen in de begeleiding die nodig is om u te helpen het probleem op te lossen. Aan de andere kant, sommige helderzienden

geloven niet dat er daadwerkelijk iets kan worden gezien in een kristallen bol, maar gebruiken het als een brandpunt voor meditatie.

De verschillende soorten kristallen bollen

Er zijn drie hoofdtypen kristallen bollen: natuurlijk kwarts, glas en in een laboratorium gegroeid kristal. Het is interessant om op te merken dat de barsten, wolken en gebreken in de natuurlijke kristallen bol de lezer helpen om verschillende visies te zien. Er zijn ook speciale kristallen bollen, zoals de rooskwarts om te helpen bij het helen van emoties, rookkwarts om te helpen bij aarding en het verwijderen van negatieve energie, en amethist om te helpen bij het kanaliseren van spirituele energie en het interpreteren van dromen. Malachiet helpt bij het onthullen van connecties uit vorige levens en obsidiaan onthult de zielen van jezelf en van anderen. Zoals de kleur al doet vermoeden, laten gele stenen (denk aan topaas, citrien, tijgeroog, enz.) de "zonnige kant" van een situatie zien.

Hoewel er een mystiek aura rond kristallen bollen hangt, zijn ze niet zo buitenaards als mensen denken, omdat kristallen over het algemeen een elektrische lading bezitten (piëzo-elektriciteit) die in elektrische signalen kan worden omgezet.