Wilt u met een medium of paragnost praten?

Terug naar school helderziende tips

Nu het tijd is om de strandspullen op te bergen en naar de boeken, laptops en studiegroepen te gaan, ontdek je misschien af en toe een gevoel van intuïtie dat je overspoelt in de gewijde zalen van het leren. Hoewel het belangrijk is om aandacht te besteden aan de lezingen en presentaties van je leraren, moet je je verbinding met de gevoelens die zich in je alternatieve bewustzijn vormen niet opgeven.

Soms voel je je misschien hoopvol en interpreteer je die hoop verkeerd voor een echt paranormaal gevoel. Hopen dat die leuke jongen in je klas met je wil praten is niet hetzelfde als een voorgevoel dat jullie op een dag geliefden zullen zijn. In een academische omgeving is het vaak wat lastiger om het verschil te zien.

De academie legt de nadruk op rationeel denken en eist dat je je gevoelens ondergeschikt maakt aan feiten. Het zal je docenten alleen maar boos maken als je erop wijst dat grote leiders en denkers door de geschiedenis heen hun vooruitgang alleen hebben geboekt door de conventionele wijsheid te negeren.

Hieronder staan vier gevallen waarin je gevoelens op en rond de campus een echt psychisch gevoel kunnen zijn dat voorspelt wat er op het punt staat bekend te worden gemaakt.

 • Het verkeerde boek In de bibliotheek of de boekwinkel loop je, terwijl je zoekt wat je nodig hebt voor een onderzoek, onbewust door een gangpad, pakt een willekeurig boek en begint het door te bladeren. Voordat je het neerlegt, valt je iets op. De kans is groot dat je dat kleine weetje vergeet voordat je wegloopt en je intellectuele gezwoeg hervat. Maar als u dat kleine stukje niet vergeet dat u uit het verkeerde boek hebt geplukt dat daar toevallig lag, dan hebt u misschien een grote aanwijzing over hoe het De toekomst zal zich ontvouwen.

  Een naam kan je uit dat boek hebben geroepen; dit is de naam van iemand die je de komende weken nog eens in overweging moet nemen. Je zou de naam van een staat of land kunnen zien en een dag of twee later een mogelijk zielsverwant uit deze plaats ontmoeten. De rijkdom aan informatie die op de campus beschikbaar is, biedt veel mogelijkheden voor je natuurlijke paranormale energie om op willekeurige plaatsen aanwijzingen te vinden.

 • Het verkeerde klaslokaal Stel je de drukte eens voor als je laat wakker wordt en je naar de les haast om erachter te komen dat je in het verkeerde klaslokaal zit. Misschien zit u op maandag in een klaslokaal voor een dinsdagles of bent u naar de verkeerde deur in de gang gegaan. Wat de fout ook is, de chaos van het moment kan je weghalen van de echte psychische reden waarom je daar bent.

  Heeft de energie van een zielsverwant je naar deze plek getrokken? Zal je er jaren later achter komen dat degene die je in de klas zag zitten, de man van je dromen was? Zal er een rivale voor de affecties van je geliefde in dat verkeerde klaslokaal zitten? En zal ze je zo'n houding geven dat haar nep-vriendelijke houding je maanden later niet voor de gek houdt als jullie elkaar formeel ontmoeten?

  Het moment van chaos waarop je je realiseert dat je in een onbekende omgeving bent, is een poort naar het centrum van het psychisch bewustzijn. De academische omgeving is strak gestructureerd om te voorkomen dat je intuïtie de controle overneemt, en toch laat de kleinste barst in deze complexe structuur intense visioenen binnen van wat er komen gaat.

 • De onverwachte zin Wanneer je professor je verslag of scriptie terugstuurt, kijk dan eens naar die rode strepen. Heb je een zin die nergens op slaat? Heb je feiten toegevoegd die niet passen bij het onderwerp van je essay? Je paranormale zintuig weet al wie of wat er in je leven komt.

  Op het heetst van de strijd als de deadline voor een opdracht is verstreken, kan je zesde zintuig je via je schrijven iets laten weten. Het lijkt misschien allemaal logisch en op zijn plaats als je het schrijft, maar een neutrale redacteur zal het alleen maar verwarrend vinden. Door willekeurige zinnen te gebruiken die anderen niet begrijpen, ontketent schoolwerk je psychische kennis.

 • Rollen buiten de campus doorbreken In de meeste scholen zijn de rollen van studenten en docenten star of traditioneel gedefinieerd. Je leraar is gewoon je instructeur. Een administrateur in het kantoor voor financiële hulp is iemand achter een bureau. Je geest heeft de neiging mensen in te delen in specifieke rollen met beperkte verwachtingen. Natuurlijk zijn degenen bij wie we intimiteit zoeken en aangaan niet gebonden aan dergelijke starre mentale hokjes.

  Ons beeld kan echter in duigen vallen wanneer een toevallige ontmoeting buiten de campus een kant van iemand laat zien die we ons misschien nooit hadden voorgesteld. Is een stille klasgenoot eigenlijk een populaire barkeeper in het middelpunt van de actie van een coole nachtclub? Wat als die knappe oudere man op de sportschool zich omdraait en je filosofieprofessor blijkt te zijn? Als je online aan het daten bent en je ziet een geweldige match, zou het profiel dan nog aantrekkelijker zijn als je je realiseert dat het een campusmedewerker is met wie je terloopse, niet-flirterende interacties hebt gehad?

  Wanneer je bewuste geest mensen heeft beperkt tot beperkte rollen en deze mentale constructie op de proef wordt gesteld, zal er bijna altijd een psychisch moment plaatsvinden. U zult in staat om je precies voor te stellen hoe deze persoon in je leven zou kunnen passen en met een verruimd bewustzijn kun je deze visie daadwerkelijk manifesteren als hij of zij ook maar enigszins aantrekkelijk voor je lijkt.

Gerelateerde artikelen