Wilt u met een medium of paragnost praten?

Serenity stone: luister naar je innerlijke stem.

Het is niet ongewoon om lucide gedachten en een diep gevoel van bewustzijn te ervaren tijdens meditatie of in de toestand tussen waken en slapen. In beide gevallen is onze bewuste geest tot rust gekomen en is ons onderbewustzijn toegankelijker. Sommigen zeggen dat dit is waar intuïtie vandaan komt, terwijl anderen geloven dat het is waar ons geheugen is opgeslagen, maar Serenity Stone, een adviseur op Keen, stelt voor dat onze onderbewuste gedachten transmissies zijn van onze spirit gidsen. Tijdens haar readings maakt Serenity contact met deze wezens om haar klanten te helpen in contact te komen met hun eigen intuïtie en alles aan te pakken wat hen tegenhoudt om te voldoen aan hun verwachtingen.

Spirit Guides and Our Loved Ones

Een adviseur bij Keen sinds 1999, Serenity geniet van het werken als een medium en het verbinden van haar klanten met hun dierbaren die zijn overgegaan. Ze gelooft dat deze dierbaren onze spirituele gidsen worden. "Relaties zijn het belangrijkste in het leven en het is hierdoor dat onze connecties met anderen overleven voorbij de fysieke staat," zegt Serenity. "We bestaan allemaal uit energie en dat leeft voort, zelfs als ons lichaam sterft. Mensen verdwijnen niet als ze eenmaal overleden zijn, ze bestaan alleen op een andere manier."

Spirits openbaren zich meestal aan Serenity in een mensachtige vorm. Serenity kan dan beschrijven hoe ze eruit zien of de geest kan haar een beetje persoonlijke informatie geven om met de klant te delen om hun identiteit te bevestigen. "Geesten blijven rondhangen om verschillende redenen. Ze kunnen willen dat hun dierbaren weten dat dat ze nog steeds bij hen zijn of dat ze een boodschap willen overbrengen. Soms zijn ze in de war en vinden ze het moeilijk om los te laten, maar meestal zijn ze er om te helpen."

Clear Communication

Iedereen zijn spirituele gidsen veranderen in de loop van hun leven, afhankelijk van wat hun behoeften op een bepaald moment zijn. "Als je te maken hebt met een relatieprobleem, kan iemand die een groot hart had tijdens zijn leven opdagen om je te troosten," merkt Serenity op. "Op dezelfde manier, als je voor een financieel dilemma staat, kan een familielid dat goed met geld omging, rondhangen om advies te geven."

Gidsen van geesten proberen zelf te communiceren, maar zonder een medium om deze boodschappen over te brengen, kan het moeilijk zijn voor mensen om de informatie te interpreteren. "Geesten hebben de neiging om te communiceren door gedachten in ons onderbewustzijn te plaatsen, in de hoop dat we zullen luisteren. Ik adviseer mijn cliënten altijd om naar hun innerlijke stem te luisteren, want dat is meestal een boodschap van een gids."

Het detecteren van een ongewenste aanwezigheid

Het detecteren van de aanwezigheid van een geest kan soms zenuwslopend zijn. Serenity's eerste ontmoeting was met haar grootmoeder, die op een nacht in haar slaapkamer verscheen. "Ik was er echt bang voor," geeft ze toe. "Maar paranormale gaven werden in mijn familie als iets normaals gezien en toen ik mijn moeder vertelde wat ik had gezien, was ze niet verbaasd. Serenity's moeder raadde haar aan om gewoon tegen haar oma te zeggen dat ze weg moest gaan als haar aanwezigheid verontrustend was, en dat werkte.

In de loop der jaren zijn verschillende cliënten naar Serenity gekomen met de vraag om hulp. met ongewenste geesten. "Vaker wel dan niet is de situatie dat iemand de aura's niet wil zien omdat ze bang zijn," legt ze uit. "Mijn ervaring is dat veel geesten gewoon grappenmakers zijn, maar soms kom ik er een tegen die onaangenaam is." In beide gevallen kan ze helpen bij het verwijderen van de ongewenste aanwezigheid door te kijken wie de geest is, of ze een reden hebben om daar te zijn, of dat ze een boodschap hebben te sturen. "Meestal zijn ze ongevaarlijk en gaan ze weg als je het beleefd vraagt. Andere keren kan er een krachtiger aanpak nodig zijn en adviseert Serenity haar of een andere professional te bellen om de situatie te analyseren en het nodige ritueel uit te voeren om van ze af te komen.

Het beheersen van onze Verbindingen

Serenity moedigt haar cliënten aan om contact te maken met hun eigen intuïtie om zo de energie om hen heen beter te begrijpen. "Iedereen heeft het vermogen om zijn gidsen aan te voelen en zich ermee te verbinden, maar de meeste mensen sluiten het af omdat de maatschappij ons leert dat het een faux pas is." Hoewel communiceren met onze gidsen nooit kan worden geforceerd, als je geïnteresseerd bent in het maken van een sterkere verbinding, stelt Serenity het volgende voor:

1) Beoefen regelmatig meditatie.

2) Besteed, terwijl je in een ontspannen staat bent, tijd aan het luisteren naar je innerlijke stem.

3) Sta open voor boodschappen die je via je onderbewustzijn ontvangt.

4) Als je het gevoel hebt dat je een boodschap van een gids hebt ontvangen, bedank ze dan. Die erkenning geeft hen bevestiging en zal jullie verbinding versterken.

Hoewel velen van ons zich niet bewust zijn Serenity concludeert dat "we meer in de hand hebben dan we denken en dat we heel goed in staat zijn om de energie die we in het universum voelen binnen te laten of buiten te sluiten."

Als je denkt dat je boodschappen ontvangt en het is je niet duidelijk wat ze betekenen, of als je hulp nodig hebt om toegang te krijgen tot je onderbewustzijn, neem dan contact op met een van onze adviseurs, zoals Serenity Stone, op Keen.