Wilt u met een medium of paragnost praten?

Helderziende raad en meditatie helpen verbinding met geesten dieren

Er was een tijd in mijn leven dat giraffen letterlijk aan mijn voeten vielen. Ik was vroeg intuïtief en op een dag was ik in de kruidenierswinkel toen er een klein oranje voorwerp in mijn winkelwagentje viel. Ik reikte naar beneden - het was een gebreid giraffe vingerpopje. Ik keek om me heen om te zien waar het vandaan kon zijn gekomen. Ik was in het koffie-gamma - nergens in de buurt van speelgoed of babyspullen. Geïntrigeerd kocht ik het.

Bijna een week later kreeg ik een cadeau van een vriend, verpakt in kleurrijk papier met een giraf erop.

Een paar dagen na de cadeauverpakking stuurde mijn baas me een foto vanaf zijn telefoon omdat hij wist dat ik een zware dag had gehad. Het was een foto van een babygiraffe.

Hoewel ik al sinds mijn jeugd met spirituele dieren werkte, dacht ik om de een of andere reden niet dat een spirituele gids in de vorm van een giraffe zou komen (mijn eigen vooringenomen ideeën!). Het kwartje viel uiteindelijk toen ik een sessie deed met een mede-intuïtief. We onderzochten een aantal creatieve blokkades die ik had. Zij probeerde contact te maken met mijn "genie", of artistieke muze. We visualiseerden samen en zagen allebei - een giraffe!

Lang verhaal kort, ik realiseerde me dat de giraffe inderdaad contact met me probeerde op te nemen en aanwezig was om me door mijn creatieve blokkades heen te helpen. Toevallig Verschijningen zijn een manier waarop spirituele dieren zich kenbaar proberen te maken aan hun menselijke vrienden. Of ze kunnen komen in dromen, door het werken met een dierenkaarten-deck (ik hou van Jamie Sams' Medicijnkaarten), meditatie of - zoals uiteindelijk in mijn geval - het werken met een helderziende.

Wat is een Spirit Animal?

Spirit totems en dieren zijn er al sinds het begin der tijden. Omdat de vroege mensen zo dicht bij de natuurlijke wereld leefden, was het logisch dat ze de dieren om hen heen in hun mythologie en zouden opnemen.

Dierlijke geesten kunnen werken als echte spirituele gidsen - zoals andere gidsen of engelen - en ons bescherming, boodschappen en gezelschap geven. Kleine kinderen hebben vaak "denkbeeldige vrienden" die dieren zijn. Veel cliënten melden mij dat een geliefd huisdier een geest gids wordt na zijn overlijden, en sommige mensen hebben heel sterk het gevoel dat hun huidige huisdier of een wild dier dat ze zien in de natuur optreden om hen te leiden. Dit kan allemaal waar zijn. Vaak, wanneer Als we een dier in de natuur zien of willekeurig in ons leven zien opduiken, heeft het een specifieke boodschap te brengen, maar wordt het niet noodzakelijk een dagelijkse metgezel.

Bijvoorbeeld, ik was aan het wandelen in de bergen en mijn gedachten waren nogal bezig met een probleem dat ik had met een partner. Ik vroeg het universum in stilte: "Stuur me alstublieft een teken. Wat mis ik hier?" Terwijl ik opkeek om mijn boodschap te versturen, hoorde ik links van mij een geluid in de struiken. Geschrokken stopte ik. Op nog geen drie meter afstand stond een enorme elandstier. Ik liep rustig weg, dankbaar dat ik zo'n dier had gezien, en ook glimlachend - elanden nodigen ons uit om van onszelf te houden en onze gaven en ervaring te eren. Voor mijn situatie was dit een perfecte herinnering.

Meditatie voor het ontmoeten van je gids

Als een spirituele gids op dit moment niet om je aandacht staat te springen, wanhoop dan niet. Er zijn manieren om contact te maken, en onthoud dat de meeste dieren nogal schuw zijn. Naast de methoden die ik hierboven noem, kun je ook een specifieke meditatie proberen om je dierlijke gids te vinden.

Ik heb dit proces gebruikt met mijn cliënt, Andy. Hij had net zijn geliefde hond, Jewel, van twaalf jaar verloren en miste haar vreselijk. Hij hoopte met haar in contact te komen. We begonnen de sessie met de intentie om contact te maken met alle dieren die zich in zijn energieveld bevonden. Ik leidde hem door de volgende visualisatie. Misschien wilt u dit opnemen als u de meditatie met uzelf doet.

Zit comfortabel of ga liggen. Haal een paar keer diep adem en laat uw aandacht uw ademhaling door uw lichaam volgen. Stel u voor dat u langzaam over een pad loopt. Merk op waar u bent en kijk of u iets om u heen hoort of ruikt. Terwijl je ademhaalt, merk je gewoon op wat je waarneemt.

Nu komt het pad bij een brug. Je pauzeert even voordat je de brug oversteekt, want je weet dat je dan in het rijk van de geesten bent. Neem hier even de tijd om een intentie te zetten om je spirituele dier te ontmoeten. Sta open voor wat er kan verschijnen - van muis tot leeuw, van olifant tot bij. Vraag om elkaar te ontmoeten voor het hoogste goed van jullie beiden. En nu, steek de brug over. Neem je tijd en adem diep in. Met elke stap wordt je vrediger, ontspannener en vertrouw je er meer op dat je een gids hebt die je wil ontmoeten.

Nu je het einde van de brug nadert, merk je het pad op dat verder gaat. Zie het landschap. Als u voor u uit kijkt en verder loopt, ziet u een figuur naar u toe komen. In het begin is het misschien te klein om te zien, maar je weet dat dit je gids is. Ga door - jullie zullen elkaar spoedig ontmoeten! Details beginnen te verschijnen. Nu kunt u uw gids zien, en het kan u zien. Observeer hoe het dier je wil begroeten. Begroet het ook respectvol. Bedank het voor zijn verschijning.

Op dit punt in de meditatie kun je alle vragen stellen die je wilt aan het dier dat aan je verschenen is. Onthoud dat elk wezen krachtige boodschappen en medicijnen heeft, zelfs als het geen dier is dat je aanspreekt. In sommige gevallen zien cliënten zelfs magische dieren, zoals draken of centauren. Het maakt niet uit. Sta gewoon open en ontvang. Als je klaar bent om de ontmoeting te beëindigen, bedank je je gids, neem je afscheid en keer je over de brug terug naar het oorspronkelijke pad.

Hoe je geestesdier je kan helpen

Zoals ik al zei, was Andy erg gehecht aan het zien van zijn hond. Maar Jewel kwam niet opdagen tijdens deze meditatie. In plaats daarvan trof Andy een bij aan. Een prachtige, pluizige hommel die in zijn handpalm landde.

Zijn eerste reactie was verwarring. Hoe kon een bij een spirituele gids worden? Toen we echter naar de kwaliteiten en magie van Bee keken, werd het duidelijker waarom deze zich op Andy's terrein bevond.

Een deel van het gemis van zijn hond was gewijd aan het leven dat hij met haar had: wandelingen, het hondenpark, lange autoritten, en haar meenemen naar het werk. Bee zou niets veranderen aan het verdriet dat Andy voelde, maar nodigde Andy wel uit om een paar dingen in overweging te nemen: een nieuwe gemeenschap stichten, genieten van de zoetheid van het leven met Jewel (en nu ook zonder haar), en met anderen samenwerken om iets tot stand te brengen dat groter is dan hijzelf. Andy beloofde dit aanbod in overweging te nemen en te letten op Bijen in zijn leven.

Om te beginnen besteedde hij meer aandacht aan echte bijen, maar hij werd zich ook op andere manieren bewuster van hen. Kort na onze lezing zag hij een flyer voor een inzamelingsactie van de dierenbescherming, waarop een bij op de neus van een hond landde. Schattig, ja, maar Andy zag dat Bee hem probeerde te leiden. Hij ging naar de inzamelingsactie, hoewel hij niet zeker wist of hij er wel bij zou horen. Door dat evenement kreeg Andy twee nieuwe vriendschapsbanden, begon hij vrijwilligerswerk te doen in het plaatselijke asiel en helpt hij honden een thuis te vinden. Hij weet dat als de tijd rijp is, hij een nieuw huisdier zal adopteren. Hij is Bee dankbaar dat ze hem heeft geholpen de lege plek in zijn leven op te vullen waar Jewel was gebleven.

Om terug te komen op mijn eigen Giraffe: ik voel de begeleiding van deze muze telkens als ik eraan herinnerd wil worden dat ik zelf ook een creatief en magisch wezen ben. Een beetje komedie lijkt inherent aan deze gracieuze gids, en de laatste keer dat hij zich liet zien was in een koffiebar. Ik voelde me een beetje chagrijnig en verloren rond een creatief project waar ik mee bezig was. Toen ik naar de bar liep om koffie te bestellen, had mijn barista een prachtige giraffe tatoeage op haar onderarm. Ik moest glimlachen, maakte een leuke connectie met de barista, en vergat waar ik me zo chagrijnig over had gevoeld.

Het belangrijkste om te onthouden wanneer je met dierlijke geesten werkt, is dat de begeleiding misschien niet wereldschokkend is. Het kan subtiel en speels zijn, en het zal vaak heel visueel en intuïtief zijn, net als de dieren zelf.

Als je goed afgestemd wilt raken op dieren en hoe ze een rol spelen in je leven, raad ik je aan om met een kaartspel te werken. De Medicijnkaarten van Jamie Sams hebben spreads en instructies voor het vinden van je totemdieren via haar op de indianen gebaseerde systeem. Wekelijks of dagelijks met kaarten werken houdt dieren in je bewustzijn. Als je dan aan het vliegen bent en er verschijnt een eland op de staart van je vliegtuig, dan kun je zeggen: "Ah, ik moet aan mijn uithoudingsvermogen en doorzettingsvermogen denken!" Of wanneer een vleermuis voorbij vliegt, krijg je de hint dat er een belangrijk wedergeboorteproces aan de gang is.

Door je te verbinden met dierlijke gidsen, kun je niet anders dan je meer betrokken voelen bij de natuurlijke wereld. Vrienden zijn met de natuur in plaats van je er afgescheiden van te voelen, is niet alleen helend voor jou, maar ook voor de planeet.

Als je op zoek bent naar contact en samenwerking met een spiritueel dier, kan een adviseur van Keen help.