Wilt u met een medium of paragnost praten?

Online helderziende adviseur marla lovelane helpt anderen hun waarheid te vinden

Als kind al wist Marla Lovelane dat ze een sterke intuïtie had. Ze besloot al vroeg dat ze die gave wilde gebruiken om anderen te helpen. In de loop der jaren verfijnde ze haar vermogen om energie uit haar omgeving te ontvangen door te luisteren naar de behoeften van anderen. "Mijn hele leven lang, als mensen me vragen stelden, leek ik altijd de antwoorden te hebben. Maar mijn verhaal gaat niet over mij, het gaat over het gebruiken van mijn sterke punten om anderen te begeleiden."

Wandelen naar haar bestemming

Zolang ze zich kan herinneren, geniet Marla al van de rustige en verjongende activiteit van het wandelen. Ze wandelt vaak door de stad of door een park om zich op te laden. "Ik vind dat wandelen me kalmeert en helpt mijn geest leeg te maken, zodat ik mijn aandacht volledig op mijn cliënten kan richten. Tijdens verschillende van deze wandelingen hebben mensen Marla benaderd, aangetrokken door haar energie. "Vreemden vragen me vaak wat ik doe omdat ze mijn energie voelen en contact met me willen. De wetenschap dat anderen mijn gaven aanvoelen, bevestigt dat dit iets is waarvoor ik bestemd ben."

Marla werd 14 jaar geleden adviseur bij KEEN.com en sindsdien heeft ze met talloze mensen gesproken die op zoek waren naar liefdes- en relatieadvies, levensadvies en spirituele genezing. "Als ik naar bellers luister, kan ik hun energie aftappen en bepaalde dingen aanvoelen. Dat helpt me te begrijpen wie ze zijn en wat ze nodig hebben.

Door haar mentorschap heeft Marla veel mensen geholpen om duurzame, gezonde relaties op te bouwen. Ze heeft ook mensen begeleid bij het proces van het loslaten van ongezonde of negatieve relaties. "Het maakt niet uit wat het onderwerp is dat iemand mij belt om te bespreken, mijn doel is altijd om met elke persoon in contact te komen en hen in staat te stellen het pad te volgen dat juist is voor hun leven. Ik geloof dat we allemaal intuïtieve vermogens in ons hebben, maar we begrijpen ze niet altijd. Als we de tijd nemen om te luisteren en ons openstellen om te ontvangen wat het universum ons geeft, zijn we in staat om die helderziende instincten aan te boren. Mijn taak is om mijn bellers te helpen die kracht in zichzelf te ontwikkelen."

Anderen in staat stellen hun pad te volgen

Als zonneteken is Marla zachtaardig, vriendelijk en sympathiek, maar ze gaat prat op haar eerlijkheid. "Ik luister altijd naar de behoeften van mijn klanten, maar ik geef ook harde liefde als dat nodig is. Ik zeg altijd wat ze moeten horen, niet wat ze willen horen, want de waarheid is belangrijk voor me." Marla's oprechte houding maakt het voor haar klanten gemakkelijk om contact met haar te maken. "Vertrouwen opbouwen is de sleutel, want ik moet ieders hart voelen. Ik maak er een prioriteit van om met iedereen persoonlijk in contact te treden en na elke sessie een follow-up te doen." Ze gebruikt geen tarotkaarten of tarotlezingen, maar richt zich op een persoonlijke benadering van adviseren die bewijst dat ze echt om iemand geeft. Deze aanpak heeft bewezen zeer zinvol te zijn voor haar cliënten. "Ik krijg zoveel bedankbriefjes en ben zelfs uitgenodigd op de bruiloft van een aantal van mijn klanten. Ik voel me vereerd door hun waardering en het betekent veel voor me om te weten dat ik hun leven heb geraakt.

Marla gelooft dat er voor alles een reden is en dat we terugkrijgen wat we geven. "Er bestaat niet zoiets als toeval. Ik geloof dat er een onzichtbare weg is uitgestippeld voor onze zielen, en als we ons richten op positief zijn, weerspiegelt dat zich in ons leven. Verwacht het beste en zul je het ontvangen." Die mentaliteit is een belangrijk aspect van haar levensfilosofie en iets wat ze met veel cliënten bespreekt. "Positief zijn en houden van wie je bent, maakt het verschil. Als we luisteren naar angst of onzekerheden, dan beperken we onszelf. Ik vraag mensen vaak wat ze met hun leven zouden doen als ze wisten dat ze op geen enkele manier zouden kunnen falen - je antwoord zegt veel over wat je eigenlijk zou moeten nastreven."

Het delen van haar reis en visie

Marla is dankbaar voor de kans om haar gave te delen met duizenden mensen in het hele land via de diensten van KEEN. "Ik vind het heerlijk om met mensen te praten en ik kijk uit naar elke unieke relatie die ik ontwikkel. KEEN heeft me een manier gegeven om een steun te zijn voor zovelen. Het geeft ongelooflijk veel voldoening om te kunnen doen waar ik goed in ben, en het is een eer om anderen elke dag te kunnen helpen."

Zoals Marla haar talenten blijft delen met anderen, blijft ze gefocust op wat volgens haar de kernverantwoordelijkheid is van degenen die intuïtieve gaven bezitten. "Het gaat niet over het geven van 'paranormale lezingen,' het gaat over het gebruik van onze aangeboren gaven om anderen te begeleiden en te helpen. Als ik dat doe, heb ik het gevoel dat ik anderen beter uitrust met de middelen die ze nodig hebben om gelukkig, gezond en succesvol te leven."

Als je op zoek bent naar spirituele begeleiding om je te helpen het juiste pad in je leven te volgen, kunnen de adviseurs van KEEN.com, waaronder Marla Lovelane, je help.