Wilt u met een medium of paragnost praten?

Keizerin tarot robyn: omgaan met crisis en het creëren van een plan voor uw toekomst

In tijden van crisis voelt het onmogelijk om kalm en rationeel te blijven - maar toch is het van vitaal belang om een plan te maken dat hoop geeft en je er doorheen zal slepen. Robyn, ook bekend als Keizerin Tarot op Keen, is gespecialiseerd in crisismanagement en stelt voor om een vertrouwenspersoon te bellen als je overweldigd wordt. In de loop der jaren heeft ze talloze mensen door moeilijke tijden heen geholpen en stap voor stap met hen gewerkt aan het formuleren van een actieplan voor de toekomst.

Ontdekking van haar passie

Als oudste van zeven kinderen groeide Robyn op in een groot gezin, waarvan alle kinderen paranormale gaven hebben. "Het was heel normaal bij ons thuis en we gebruikten het zo vaak dat het een tweede natuur werd. Toen ik opgroeide, dacht ik dat iedereen dromen had die uitkwamen. Pas toen ik 13 was, realiseerde ik me dat dit een unieke gave was."

Robyns oma leerde haar pendelen, tarot en theeblaadjes lezen. "Ik wilde altijd al professioneel lezen, maar ik kende alleen paragnosten die vanuit hun huis een bedrijfje runden en die kant wilde ik niet op.

In 1987 volgde Robyn een cursus over crisisinterventie die haar inspireerde om zich in te zetten voor overlevenden van huiselijk geweld en seksueel misbruik, wat ze de volgende 21 jaar deed. Ze werd ook een professionele crisistherapeut.

"In die tijd wenste ik vaak dat ik mijn paranormale gaven kon gebruiken om de mensen die ik begeleidde te helpen," zegt Robyn. "Ik wist dat als ik mijn tarotkaarten kon gebruiken, ik nuttige inzichten zou oppikken waarmee ik de mensen met wie ik praatte beter zou kunnen begeleiden."

Het gebruiken van haar vaardigheden om te helpen

Het werken als counselor inspireerde Robyn om daarnaast weer te gaan lezen. Ze werd lid van de American Tarot Association en een vriend bracht haar uiteindelijk in contact met Keen. In december 2000 werd Robyn adviseur op de site en vijf maanden later gaf ze haar baan als adviseur op om fulltime te gaan adviseren.

"Ik heb het gevoel dat ik met het platform van Keen meer mensen kan bereiken. Ik kan meer uren werken en in contact komen met bellers van over de hele wereld", zegt ze.

Robyns jarenlange ervaring heeft haar een beter perspectief gegeven op hoe ze mensen in moeilijke tijden kan helpen. "Tijdens een crisis is het moeilijk om onze copingvaardigheden te gebruiken, omdat we gestrest zijn en onze adrenaline hoog kan zijn. Wanneer ons lichaam zich in die mentale en fysieke toestand bevindt, is het het beste om te praten met iemand die je vertrouwt en die alles vanuit een onbevooroordeeld perspectief kan bekijken en dan kan helpen een actieplan te ontwikkelen om je uit die negatieve situatie te halen. situatie."

Het probleem identificeren

Robyns lezingen combineren tarot en psychische intuïtie. "Voor mij zorgen de kaarten voor detailverrijking waar ik anders kostbare tijd aan zou moeten besteden om naar te zoeken. Het maakt mijn lezingen sneller en efficiënter."

Wanneer iemand in crisis belt, zorgt Robyn er eerst voor dat ze op een veilige plek zijn. Daarna luistert ze naar hun situatie en zorgen. "Als ik eenmaal begrijp wat ze nodig hebben, kan ik hun vragen beantwoorden en hen begeleiden bij wat ze nu moeten doen.

Robyn heeft gemerkt dat als we met een dilemma worstelen, we soms gewoon iets hoopvols nodig hebben om ons aan vast te houden. "Als iemand een moeilijke tijd doormaakt, gebruik ik de kaarten vaak om drie dingen voor te lezen waar hij of zij in de toekomst naar uit kan kijken. Ik stuur ook graag foto's van de kaarten die ik voor ze trek, omdat ze zo vol beeldspraak zitten. De kaarten vertellen een verhaal en ik wil graag dat mijn cliënten dat zelf zien, want soms resoneert het visuele met hen en vinden ze geruststelling in het grotere geheel."

Stappen ondernemen om te genezen

Als je wordt geconfronteerd met een crisis en je niet in staat bent om met een vertrouwde metgezel te praten, stelt Robyn voor om deze stappen te volgen om te kalmeren totdat je haar kunt bellen of een andere getrainde professional:

1. Breng uzelf naar een veilige plaats. Uw welzijn is de eerste prioriteit.

2. Haal langzaam en diep adem en doe ademhalingsoefeningen om te kalmeren.

3. Zorg ervoor dat u gehydrateerd en goed gevoed blijft.

4. Probeer, indien beschikbaar, een bad met zout te nemen om te ontspannen.

5. Als u eenmaal rustig bent, neem dan de tijd om het resultaat dat u wilt bereiken te visualiseren.

Robyn richt zich altijd op visualisatie bij haar cliënten. "Het is de sleutel tot het ontwikkelen van een langetermijnplan. Als je eenmaal weet waar je uit wilt komen, kunnen we beginnen met het bedenken van directe stappen die je daar uiteindelijk zullen brengen."

Wat het dilemma ook is, Robyn vindt het een verademing om met anderen samen te werken. "Als adviseur heb ik gemerkt dat we diep van binnen allemaal op elkaar lijken. Als mensen zich openstellen voor mij en hun hart met me delen, voel ik me meer verbonden met de mensheid als geheel. Het is nooit aan mij om te oordelen, want we hebben allemaal te maken met moeilijke tijden. Het ongelooflijke aan Keen is dat er 24/7 iemand beschikbaar is om te helpen en dat je je nooit zorgen hoeft te maken dat je je in verlegenheid gebracht voelt, omdat bellers volledig anoniem kunnen blijven. Ik vind dat een prachtig iets en ik ben dankbaar dat ik een rol kan spelen in de genezing van mensen."

Als u in een persoonlijke crisis verkeert en behoefte hebt aan een luisterend oor voor advies, kunnen adviseurs op Keen, zoals Empress Tarot, zijn hier om help.