Wilt u met een medium of paragnost praten?

Johnna duke: online helderziende die anderen begeleidt om hun toekomst te verbeteren

Johnna Duke beschouwt zichzelf als een normaal mens die toevallig een buitengewone gave heeft. Ze leefde het eerste deel van haar leven zonder te weten dat ze paranormale gaven had. "Mensen zijn meestal nogal verbaasd als ze horen dat mijn persoonlijke leven niet veel anders is dan dat van hen," zegt ze. Toen ze 10 jaar oud was, ontdekte ze echter dat ze een uniek talent had. "Ik kreeg dan een gevoel over iets en de woorden kwamen dan gewoon naar me toe. Ik weet niet waar de informatie vandaan kwam." Haar nauwkeurigheid zorgde ervoor dat mensen naar Johnna begonnen te luisteren toen ze dingen zei die normaal gesproken als vreemd zouden worden beschouwd voor een kind om te zeggen. "Leren wanneer ik mijn paranormale gedachten met anderen moest delen was in het begin moeilijk. Vroeger zei ik gewoon wat er in me opkwam, maar ik realiseerde me al snel dat de meeste mensen niet willen dat je ze vertelt dat je persoonlijke dingen over ze weet. Uiteindelijk besloot ik dat ik, tenzij ik het gevoel had dat iemand in gevaar was, zou wachten tot ik werd gevraagd voordat ik het vertelde."

Johnna deed gedurende haar middelbare schooltijd paranormale lezingen voor haar vrienden en familie, maar ze heeft nooit overwogen om het professioneel te gaan doen. Ze ging naar de universiteit, trouwde, begon een carrière in de boekhouding en kreeg drie kinderen. In 2007 stelde een vriendin van Johnna haar voor aan Keen. "Ik had al readings gedaan, heel terloops, dus ik besloot om de site proberen. Ik werd er meteen verliefd op, en mijn klantenbestand groeide snel." Johnna vond het heerlijk om vanuit huis te werken en merkte dat adviseur zijn bij Keen meer voldoening gaf dan al het andere dat ze ooit had gedaan. Drie maanden later gaf ze haar baan als boekhoudster op en sindsdien werkt ze fulltime bij Keen als online paragnost.

Een verbinding opbouwen

Johnna heeft duizenden paranormale lezingen gegeven in persoon, via de telefoon en via chat of e-mail, maar ze heeft gemerkt dat ze de voorkeur geeft aan de telefoon en chat omdat het gemakkelijker is om een nauwkeurige lezing te krijgen. "Wanneer je oog in oog met iemand zit, zijn ze vaak op hun hoede. Natuurlijk willen ze een reading over een bepaald onderwerp, maar zelfs mensen die open zijn, willen niet dat je alles van ze ziet. Dat is een van de redenen waarom ik van Keen hou, het geeft mensen de kans om zich enigszins anoniem te voelen. Het stelt cliënten in staat om zich meer ontspannen te voelen, wat mij in staat stelt om hen beter te leren kennen. Daardoor denk ik dat Keen beter is voor zowel de lezer als de cliënt." Johnna's vermogen om aan te voelen hoe anderen zich voelen, helpt haar ook om accurate chat readings te geven. "Ik hoef iemand niet te zien of zijn stem te horen om zijn energie te voelen, ik hoef alleen maar op de een of andere manier contact met hem te maken. Dat vermogen helpt me om een veel grotere klantenkring te bereiken, want chats zijn echt geweldig voor mensen die een taalbarrière."

Een ander sterk punt van Johnna is haar vermogen om een glimp van de toekomst op te vangen. "Als mensen me vragen wanneer iets in hun leven gaat gebeuren, kan ik meestal aanvoelen wat er op dat moment in de toekomst om me heen gebeurt - ik kan zien hoe oud mijn kinderen zijn of ik voel welk seizoen het wordt. Johnna benadrukt dat, hoewel ze kan zien wat er in het verschiet ligt, dat niet de uitkomst hoeft te zijn. "Ik kan iemand zijn toekomst vertellen op basis van het pad dat hij bewandelt, maar ik kan hem ook laten zien dat er een manier is om dat te veranderen en hem een ander pad op te sturen als dat is wat hij wil. En zelfs als de toekomst er niet uitziet zoals zij willen, kan ik hen laten zien dat alles uiteindelijk goed komt, en dat er altijd een manier is om moeilijke tijden te doorstaan. Ik vind het heerlijk om mijn cliënten dat gevoel van troost en vrede te kunnen geven."

Het helpen van mensen om hun toekomst ten goede te veranderen, is een van Johnna's favoriete dingen aan het adviseurschap. "De meest impactvolle readings zijn die waarin ik iemand heb kunnen begeleiden die in een slechte situatie of een ongezonde relatie zat en hem of haar heb kunnen aanmoedigen om los te breken uit die negatieve cyclus. Veel mensen bellen me in tijden van crisis of in een zeer emotionele toestand en, wanneer dat gebeurt, is het mijn taak hen te helpen de dingen vanuit een rationeel perspectief te bekijken en te begrijpen dat wat zij meemaken normaal is. Dan kan ik hen begeleiden naar de beste beslissingen voor hun leven, zodat ze het resultaat kunnen bereiken dat ze willen. Het geeft echt voldoening om zo iemand te kunnen ondersteunen en hem te helpen zijn situatie onder controle te krijgen en zijn koers ten goede te veranderen."

Het koesteren van haar relaties

Johnna houdt ervan om relaties op te bouwen met haar klanten en zorgt er altijd voor om bij elk van hen na te gaan of er iets aan de hand is. "Het is echt een eer om in een positie te zijn waarin ik mensen kan begeleiden met belangrijke levenskeuzes. Ik heb levenslange connecties gemaakt met sommige van mijn klanten en ben zelfs uitgenodigd op verschillende huwelijken. Er zijn niet veel beroepen die je de kans geven om zo'n relatie met mensen op te bouwen. Als adviseur is het mijn belangrijkste doel om mensen te helpen en elke keer als iemand me bedankt voor mijn begeleiding, word ik eraan herinnerd en gerustgesteld dat ik iets geweldigs doe."

Johnna neemt al haar lezingen zeer serieus en zorgt ervoor dat ze bij elke lezing volledig aanwezig is. "Ik weet dat mensen mij persoonlijke informatie toevertrouwen die ze niet eens aan hun naasten vertellen. vrienden, dus het is belangrijk voor me dat ik mijn energie volledig kan richten op wat ik doe. Ik neem nooit oproepen aan als ik niet voorbereid ben en ik zorg er altijd voor dat ik op mijn werkplek ben zonder afleiding."

Een eerlijke en meelevende stem

Als adviseur bij Keen is Johnna trots op haar nauwkeurigheid, maar ook op haar medeleven. "Empathisch zijn is zo belangrijk. Mensen bellen me over gevoelige kwesties en ik zorg er altijd voor dat ik eerlijk ben, maar op een begripvolle manier. Als een reading negatief is, geef ik altijd advies en help ik mijn cliënten hoop te vinden voor de toekomst." Johnna is toegewijd aan het helpen van haar cliënten en neemt de tijd om de wortel van het probleem te ontdekken. "Ik denk dat onze acties als mensen altijd gemotiveerd worden door liefde of angst. Mensen bellen meestal voor relatieadvies of om iets te bespreken waar ze bang voor zijn. Als ik eenmaal kan bepalen wat hun drijfveren zijn, is het makkelijker om te begrijpen wat ze van mij nodig hebben. Ik geloof sterk dat als ik iemand kan helpen met zijn angsten om te gaan, het zijn leven echt kan veranderen. Dat zijn de momenten waarop ik voel dat ik echt een positieve invloed op mensen heb."

Johnna gelooft dat we allemaal tot op zekere hoogte intuïtief zijn, maar dat sommige mensen er gewoon meer voor openstaan. "Net zoals iemand die geboren is met atletische of muzikale talenten zijn vak moet uitoefenen, is het hetzelfde met paranormale gaven. Ik werd zeker beter door ervaring en voelde me meer op mijn gemak met mijn gave naarmate ik er meer gebruik van maakte. Ik had mijn hele leven al voorgevoelens en gevoelens, het kostte me alleen wat tijd om die instincten te leren vertrouwen." Johnna stelt voor dat iedereen die nog nooit een helderziende reading heeft gedaan en het overweegt, er met een open geest en hart naar toe moet gaan. "Je hoeft nergens bang voor te zijn - readings kunnen eigenlijk heel geruststellend zijn. En als je een adviseur kiest, luister dan naar je instinct. In het leven praten we onszelf zo vaak tegen dat we niet het juiste doen, omdat we niet naar onze intuïtie luisteren en ons hart volgen."

Of het nu je eerste paranormale lezing is of je een doorgewinterde klant bent, de adviseurs van Keen, waaronder Johnna Duke, kunnen je helpen te ontdekken wat je toekomst in petto heeft en hoe je deze in eigen hand kunt nemen.