Wilt u met een medium of paragnost praten?

Je psychische spieren spannen

Denk je dat je helderziende gaven hebt? Je bent niet de enige. Of ze het nu willen ontwikkelen of niet, bijna ieder mens wordt geboren met een "zesde zintuig". Als je een geschiedenis hebt van het ontvangen van telepathische berichten van vrienden of geliefden, of misschien voorgevoelens hebt gehad in je dromen die vervolgens uitgekomen zijn, of misschien zelfs jezelf in staat hebt gevonden om een ziekte of verwonding te genezen door positieve energie te kanaliseren, you might be a psychic. De waarheid is dat, terwijl sommige mensen zijn van nature begaafd paranormaal begaafden, bijna ieder van ons bezit ten minste enige aanleg voor het ervaren van stimuli die wordt geleverd via niet-viscerale zintuiglijke input - dat wil zeggen die dingen buiten de norm van wat we allemaal zien, horen, aanraken, proeven of ruiken dat kunnen we associëren met het dagelijks leven.

Dat gezegd hebbende, paranormale begaafdheid is net als elke andere fysieke of mentale talent. Zie het als een atleet: Er zijn maar weinig honkbalspelers in de eredivisie, maar de meesten van ons kunnen softbal spelen met een minimum aan vaardigheden. Of, als sport niet je ding is, denk aan het in termen van muziek. Een stembereik van vier octaven is hoogst ongebruikelijk, maar de meesten van ons kunnen meezingen als hun favoriete liedje op de radio komt.

Hoewel, net als elk ander aangeboren talent dat je bezit, ongeacht de graad, vereist het ontwikkelen van die vaardigheden geduld, oefening en focus. Helaas worden dergelijke paranormale gaven vaak afgewezen of zelfs belachelijk gemaakt door mainstream krachten die niet geloven in het bestaan van het paranormale of bovennatuurlijke. Als gevolg daarvan, in plaats van onze paranormale gaven te omarmen en te koesteren Veel mensen die wel over dergelijke gaven beschikken, leren deze te onderdrukken of, erger nog, doen alsof ze niet bestaan, en dat is jammer. Het inperken van je vermogen om paranormale informatie te ervaren is vergelijkbaar met het bekijken van de wereld met slechts een zeer beperkt spectrum van licht of kleur.

Natuurlijk is er ook zoiets als te veel informatie. Net zoals je iemand niet zou aanraden om direct in de zon te kijken, zou het in niemands belang zijn om jezelf open te stellen voor paranormale informatie zonder te weten wat gezond is en wat mogelijk schadelijk is. Als u uw paranormale gaven wilt ontwikkelen, moet u leren om voorzorgsmaatregelen te nemen, net zoals u uw veiligheidsgordel moet vastgespen voordat u de geneugten van de weg gaat ervaren. Hier volgen enkele stappen om ervoor te zorgen dat je reis naar verlichting veilig en lonend is.

Geloof in je gaven

Als je al een vermoeden hebt of daadwerkelijk hebt ervaren dat je paranormale gaven bezit, is de eerste stap om je talenten naar een hoger niveau te tillen het erkennen van je gave. Door te accepteren dat dit iets is waarin je gelooft, geef je jezelf toestemming om verder te gaan. Zelfs als je nog geen paranormale ervaringen hebt gehad, is het openen van je geest en hart voor de mogelijkheid om buitenzintuiglijke informatie te ontvangen als het openen van een raam om frisse lucht binnen te laten.

Zoek je focus

Als je eenmaal toegewijd bent aan het verbeteren van je paranormale gaven, zul je een omgeving moeten creëren die gunstig is voor het koesteren van je vaardigheden. Zorg ervoor dat u een tijd en een plaats vrijmaakt die zo vrij mogelijk zijn van afleiding. Een ruimte die rustig is, niet rommelig, en ingericht in rustgevende kleuren is het meest bevorderlijk voor de vrije stroom van energie. Probeer elke dag een blok tijd vrij te maken om te werken aan het leren concentreren en focussen. Ook hier geldt dat je het beste een tijdstip kunt kiezen waarop je de minste kans hebt gestoord te worden, en als je het echt serieus meent, zet dan je mobiele telefoon en andere elektronische apparaten uit. Rustgevende muziek kan ook helpen om je zesde zintuig te stimuleren.

Geef oefening en wees geduldig

Zelfs als je in het verleden succes hebt gehad met het maken van paranormale verbindingen, is het kunnen aftappen van metafysische energie geen proces dat je aan een strak tijdschema kunt houden. Uw vooruitgang kan variëren als gevolg van een aantal invloeden. Blijf er bij en wees consequent. Sta open voor tekenen van positieve vooruitgang, maar neem het jezelf niet kwalijk als verbindingen niet zo snel komen als je zou willen. Wonderen kunnen en zullen gebeuren, maar niet altijd van de ene dag op de andere.

Omring jezelf met positieve energie

Ten slotte en bovenal: onthoud dat er goede en slechte vormen van psychische energie in het universum stromen. Als je een raam openzet, laat dat zonlicht binnen, maar het kan ook destructieve indringers in je innerlijke heiligdom binnenlaten. Wanneer je jezelf openstelt voor paranormale verschijnselen, is de kans groter dat je ontvankelijk bent voor goede energie, maar je bent ook kwetsbaarder voor negatieve invloeden. Een goede manier om jezelf te beschermen is om je geest voor te stellen als een open raam waarvoor je een "scherm" van positieve energie hebt opgetrokken.

Trust Your Gut

Toen je meer bedreven raakt in het maken van een paranormale verbinding, zul je je waarschijnlijk steeds meer bewust worden van de aard van de kosmische krachten die naar je uitreiken en je een beter inzicht geven in je innerlijk. u. Als je op enig moment het gevoel hebt dat deze krachten duistere bedoelingen hebben, moet je je uiterste best doen om te voorkomen dat ze zich aan jou hechten. Nogmaals, stel je je geest en je geest voor als een raam, en als je voelt dat de beveiligingen die je hebt aangebracht niet sterk genoeg zijn om negativiteit af te weren, stel je dan voor dat je het raam sluit. Stel je vervolgens voor dat je wordt omringd door wit, helend licht en visualiseer hoe dat licht door jou heen Moeder Aarde binnenstroomt en de negativiteit met zich meeneemt.

Zoek een mentor

Als je het gevoel hebt dat je je niet langer kunt verdedigen, vraag dan advies aan een betrouwbare spirituele adviseur voordat je verder gaat met je reis naar paranormale ontdekkingen. Zij kunnen je helpen om op een gezond pad te blijven en je te bevrijden van negatieve invloeden waar je misschien nog niet helemaal tegen opgewassen bent.

Probeert je zesde zintuig zich kenbaar te maken? Laat een KEEN-adviseur je helpen om je helderziendheid beter te leren kennen.