Wilt u met een medium of paragnost praten?

Afweren van psychische aanvallen

Het idee van "psychische aanvallen"-de mogelijkheid om via een vorm van mentale telepathie schade toe te brengen of energie af te tappen van een ander persoon- lijkt misschien iets uit een science fiction film, en toch geloven veel mensen (waaronder naar verluidt militaire inlichtingendiensten van verschillende naties over de hele wereld), dat gerichte negatieve energie niet alleen bestaat, maar ook daadwerkelijk verifieerbare schade kan toebrengen aan beoogde personen. Er wordt gezegd dat zowel Rusland als het Amerikaanse leger sinds de dagen van de Koude Oorlog hebben geëxperimenteerd met verschillende telepathische technieken om tegenstanders te beïnvloeden. (1) De meeste paranormale aanvallen vallen echter in de categorie van persoonlijke motivatie en niet zozeer in die van politieke intriges.

Soorten paranormale aanvallen

Weliswaar kunnen persoonlijke paranormale aanvallen bewust in gang worden gezet door iemand die actief probeert een ander kwaad te doen, maar ze kunnen ook het resultaat zijn van de machinaties van het onderbewustzijn dat diepgewortelde gevoelens van gekwetstheid, jaloezie, woede en onrechtvaardigheid, of die nu echt of ingebeeld zijn, probeert recht te zetten. Als gevolg hiervan kunnen psychische aanvallen afkomstig zijn van een vijand die opzettelijk onheil wil aanrichten, of Omgekeerd, een goede vriend of familielid die blind kan zijn voor de drainerende effecten van hun eigen negativiteit heeft op de mensen om hen heen.

In culturen met Afrikaans-gebaseerde stamtradities zoals voodoo en "zwarte magie," evenals inheemse samenlevingen in plaatsen als Australië, China, en Zuid-Amerika waar hekserij nog steeds wordt beoefend, nemen psychische aanvallen meestal de vorm aan van vervloekingen en spreuken die bedoeld zijn om bovennatuurlijke krachten teweeg te brengen en negatieve energie (vaak gemanifesteerd in de vorm van geesten) te sturen om het persoonlijke energieveld van het doelwit te infiltreren en te verstoren, wat rampzalige gevolgen heeft.

Zelfs in meer wetenschappelijk gefundeerde culturen zijn er nog steeds mensen die geloven dat het kwaad werkelijk bestaat in de wereld en dat er duistere elementen zijn die op de loer liggen om een onwetende gastheer te infiltreren om hem van zijn levenskracht te beroven en in hun macht te brengen. In een joods-christelijke context zijn deze duistere krachten gelijk aan de duivel en mindere demonen, wier enige doel is de mensheid weg te leiden van "het licht" van de verlossing. (Zich omringen met "wit licht", of het nu gaat om traditionele geloofsovertuigingen of alternatieve geloofssystemen, is één manier waarop mensen die bescherming zoeken tegen psychische aanvallen een barrière kunnen opwerpen tussen henzelf en hun aanvallers.)

Een vorm van spirituele aanval die steeds bekender wordt in de moderne volksmond is de "psychische vampier". Deze "geestenzuigers" zijn mensen wier overweldigende negativiteit het leven uit elke ruimte zuigt en verwoesting aanricht bij iedereen met wie zij in contact komen en wiens eigen spirituele afweer niet voldoende is versterkt om zelfbehoud te garanderen.

Beleeft u een psychische invasie?

Of de bron van de spirituele agressie nu is, er zijn dingen die u kunt doen om uzelf te beschermen tegen de psychische en zelfs fysieke schade die het gevolg kan zijn van een psychische aanval. De eerste stap in het omkeren van negatieve invloeden is het herkennen van de tekenen dat u het slachtoffer kunt zijn van psychische agressie. Deze lijst van symptomen is slechts een richtlijn, en natuurlijk, deze manifestaties kunnen te wijten zijn aan veel verschillende factoren, met inbegrip van gezondheid-gerelateerde kwesties totaal niet gerelateerd aan psychische interventie, dus als je ervaart een of alle van is het verstandig om eerst een arts te raadplegen voordat u de hulp inroept van een betrouwbare geestelijk verzorger.

- Het plotselinge onvermogen om helder te denken of te redeneren

- Onverklaarbare vermoeidheid of een "leeg gevoel"

- Een koud gevoel, ongeacht de temperatuur

- Veelvuldige of terugkerende levendige nachtmerries

- Een reeks kleine onverklaarbare ongelukken of een reeks ongelukken

- Het gevoel dat u in de gaten wordt gehouden, of het gevoel dat je wordt aangeraakt (of gepord) als je alleen bent

- Het voelen van een aanwezigheid, of het zien van iets in de schaduw dat verdwijnt als je het beter probeert te bekijken

- Het plotseling ontstaan van een negatieve obsessie waar je maar niet vanaf komt

Zichzelf beschermen tegen paranormale aanvallen

Dus, als je denkt dat je paranormaal wordt aangevallen, wat kun je er dan aan doen? Er zijn een aantal manieren waarop je jezelf kunt beschermen. Zoals met elke spirituele praktijk, zoals met een persoonlijke , kan het een beetje vallen en opstaan kosten om uit te vinden welke methode het meest comfortabel is voor

Dagelijkse Aura Cleanse:

Geeststeentherapie: Deze elementen kunnen in poedervorm worden gekocht en met water worden gemengd om een spray te maken die donkere energie verspreidt en afschrikt, of ze kunnen worden gebruikt in de vorm van stenen en kristallen die je als amulet kunt dragen of bij de hand kunt houden om de psychische sfeer in je huis of kantoor te verbeteren. Amber, hematiet en zinkiet zijn ook krachtig om jezelf geaard te houden. Kristallen en stenen moeten van tijd tot tijd worden gereinigd en van nieuwe energie worden voorzien om een maximaal effect te behouden.

Meditatie en Affirmatie: Dagelijkse gebeden en meditatie met persoonlijke affirmaties zijn zeer geschikt om uw psychische zelfverdedigingsmechanismen te versterken. Adem diep in en concentreer je op het zuiveren van jezelf van alle negatieve energie. Stel je voor dat je omgeven bent door wit, helend licht en stel je voor dat alle negatieve invloeden naar beneden en naar buiten stromen, om door Moeder Aarde te worden geabsorbeerd en geheeld.

Raadpleeg een deskundige: Sommige energiewerkers zijn bedreven in het lezen van aura's, terwijl anderen er bedreven in zijn om ervoor te zorgen dat je chakra's zo goed mogelijk werken. Als je denkt dat je het slachtoffer bent geworden van een paranormale aanval, of je voelt je gewoon "geblokkeerd" in het bereiken van je volledige potentieel, kunnen deze getrainde personen je helpen je te ontdoen van negativiteit die zich aan je kan hebben gehecht, en je weer op het pad naar gezondheid en vervulling zetten.

Hebben externe krachten een duistere betovering over je uitgesproken? Laat een KEEN-adviseur u nu helpen helder te worden, en u leren uzelf te beschermen tegen toekomstige psychische aanvallen.