Wilt u met een medium of paragnost praten?

Jane wilcox: spirituele lezingen maken contact met engelen, hogere machten

Nadat we ternauwernood een tragedie konden vermijden of ongeluk konden vermijden, hebben velen van ons zich waarschijnlijk afgevraagd of er op dat moment een hogere macht over ons waakte. Volgens Jane Wilcox, een adviseur van Keen, zijn engelen overal en begeleiden ze ieder van ons op ons pad. Haar vermogen om met deze verschijningen te communiceren heeft haar ertoe gebracht een carrière als paranormaal adviseur op te bouwen. "Soms, als ik met een cliënt praat, krijg ik rillingen over mijn rug," zegt Jane. "Ik noem dat engelenaanrakingen omdat het een teken is dat de boodschap die ik deel juist is. Mijn geloof in engelen is niet iets religieus. Ik heb gewoon een sterk geloof in hun vermogen om het beste advies te geven voor het hoogste goed."

De gave van visie

Al bijna twee decennia lang geeft Jane spirituele lezingen en helpt ze haar klanten te begrijpen waarom dingen gebeuren. Er was echter een tijd dat het geen optie leek om haar gave te delen. Als kind was Jane bang voor haar gave om verschijningen te zien, ook al voelde de energie van de geesten spirits altijd liefdevol en vriendelijk aan. "Ik wist niet waarom deze wezens, die duidelijk niet van deze Aarde waren, mij bezochten en omdat het niet iets was dat sociaal aanvaardbaar was om over te praten, hield ik mijn vermogens voor mezelf. Maar die eerste ervaringen met wat ik nu weet dat engelen waren, hebben een enorme impact op me gehad."

Jane probeerde haar gave om boodschappen te zien en te horen te negeren, maar uiteindelijk werd ze toch nieuwsgierig en besloot ze wat onderzoek te doen naar de engelenleer. Ze ontdekte dat de verschijning die ze als kind had gezien, Uriel was, de aartsengel van de Goddelijke Aanwezigheid. "Het leek allemaal te kloppen een beetje meer zin voor mij. Ik heb het gevoel dat hij is gekomen om me te laten zien dat ik een gave had, zodat ik die kon verkennen als ik er klaar voor was, later in mijn leven."

Haar pad volgen

Nadat ze had gestudeerd en een graad had behaald in journalistiek met de nadruk op reclame, ging Jane aan de slag in marketing en later in grafisch ontwerp. Maar in 2008 overleed Jane's vader en dat had een enorme invloed op haar. "Die ervaring duwde me om mijn gaven na te streven. Ik begon boeken te lezen over de dood en begon meer te kijken naar het spirituele aspect van dingen. Ik begreep toen dat al mijn ervaringen me naar dit pad hadden geleid."

Jane besloot te volgen waartoe ze zich geroepen voelde en de volgende twee jaar gaf ze online chat readings en ontdekte ze dat ze er echt van genoot om mensen te helpen. In 2001 stelde een goede vriend voor dat Jane zou kijken of ze adviseur kon worden bij Keen. "Toen besloot ik om van advies mijn carrière te maken. Ik wist dat, zolang ik mijn intenties zuiver en eerlijk hield, dit de manier was om met meer mensen in contact te komen en ze te helpen."

Gaven en ontvangen

Als je Jane belt, kun je een heel down-to-earth, eerlijke lezing verwachten. "Ik zal uw tijd niet verspillen. Als ik het antwoord niet weet, zal ik je dat vertellen. Ik geloof dat het niet de bedoeling is dat we alles weten, dus sommige dingen worden mij niet getoond." Jane is ook erg attent en volgt haar cliënten op. "Ik hang niet zomaar op en vergeet de mensen. Ik vraag me af hoe het met ze gaat en ga bij ze langs."

Om haar lezingen te focussen, gebruikt Jane vaak een stel "engelenkaarten" die ze zelf heeft geschreven. "Ze helpen me om me in te leven in wat er in iemands hart speelt. De kaarten zijn dubbelzinnig omdat we allemaal dingen anders lezen, maar ik ben in staat om te horen hoe ik de informatie die ik krijg." Je krijgt de meest accurate reading als je voorbereid naar een sessie komt met vragen of onderwerpen die Jane zou moeten behandelen. "Ik ben geen gedachtelezer; ik zie en hoor boodschappen, en ik kan ze het beste interpreteren als cliënten direct zijn met wat ze willen weten. Mijn stijl van lezen is te kijken naar het verhaal van een persoon en de informatie te presenteren zoals ik het zie. Wat je vanaf dat punt doet, is aan jou."

Jane heeft gemerkt dat de beste readings plaatsvinden wanneer zij en de cliënt in staat zijn om te ontspannen en de informatie door hun verbonden energie te laten komen. "Als mensen zitten we onszelf vaak in de weg door te veel na te denken of door het ego de overhand te laten nemen. Maar als we openstaan en onszelf toestaan om te geven, dan ontvangen we ook."

Op zoek naar diepere betekenis

Het adviseurschap heeft Jane mededogend gemaakt doordat het haar de kans geeft om de wereld vanuit verschillende perspectieven te bekijken. "Genezers kunnen vaak hun eigen problemen aanpakken door anderen te helpen hun problemen op te lossen, omdat we in staat zijn een situatie te bekijken zonder er emotioneel aan gehecht te zijn en het begrip dat we daaruit opdoen, kunnen we vaak toepassen op dingen in ons eigen leven." Een veelbesproken onderwerp is onbeantwoorde liefde. "Soms is de energie van een persoon niet in overeenstemming met de onze, maar dat maakt ons niet minder van een persoon. In plaats van daar bij stil te staan, moeten we de dingen vinden waar we ons mee identificeren en die verbinding cultiveren. Voor mij zijn dat engelen en de natuur, vanwege hun puurheid en eerlijkheid."

Jane gelooft dat alles deel uitmaakt van een groter plan dat bedoeld is voor ons hogere goed. "Ik help mijn cliënten graag begrijpen waarom dingen gebeuren en hen leren hoe ze het positieve in elke situatie kunnen vinden. We leren lessen op basis van de keuzes die we maken en, als we eraan kunnen denken om de dingen met een gevoel voor humor te bekijken, is het gemakkelijker om het licht aan het eind van de tunnel te zien. Voor mij is de grootste vreugde iemand te helpen inzien dat er, wat er ook gebeurt, hoop is."

Voor een spirituele reading om u te helpen in contact te komen met een hogere macht, kunt u contact opnemen met een adviseur van Keen, zoals Jane Wilcox, vandaag.