Wilt u met een medium of paragnost praten?

Hoe tekenen lezen je kan helpen communiceren met geestengidsen en intuïtie ontwikkelen

"Ik ben geïnteresseerd in het werken aan mijn intuïtie," zei Gemma, een oude klant van mij. "Maar ik weet niet zeker hoe ik psychische vaardigheden in het dagelijks leven kan gebruiken. Ik bedoel, hoe gebruik je je superkrachten als je niet echt readings doet? "

Er zijn een miljoen manieren waarop ik mijn paranormale "superkrachten" gebruik in mijn leven, maar een van mijn favoriete methodes is mijn spirituele gidsen om hulp vragen en dan op zoek gaan naar tekens van hen.

Toen ik Gemma dit vertelde, leek ze sceptisch.

"Tekens, bedoel je, zoals voortekens? Bloed dat uit de hemel regent en zo?"

"Nee," lachte ik, "gewoon kleine duwtjes om je te helpen beslissingen te nemen, troost te vinden of te weten dat je op de goede weg bent."

Tekens zijn een van de eenvoudigste - en leukste - manieren om met je spirituele gidsen of het universum te communiceren. Bovendien bieden ze een geweldige kans om je intuïtie te oefenen of je psychische gaven uit te breiden.

Teken, teken, overal een teken

Een teken kan letterlijk van alles zijn. In films worden paranormaal begaafden vaak afgeschilderd als mensen die onheilspellende, door speciale effecten gegenereerde tekens zien die erop wijzen dat er iets ergs staat te gebeuren. In mythen en literatuur lazen zieners tekenen in de manier waarop vogels vlogen, hoe de zee eruitzag of hoe de wind waaide. Vroege waarzeggerij was het lezen van tekenen of voortekenen, en in zekere zin kun je het gebruik van Tarotkaarten zien als het lezen van de tekenen die de kaarten presenteren.

Maar in het dagelijks leven kan een teken gewoon een codewoord zijn dat je met je gidsen hebt opgesteld of een "toevallige" gebeurtenis die

Leren zien

Gemma was enthousiast om het gebruik van tekens uit te proberen. Als onderdeel van haar paranormale ontwikkeling had ze gewerkt met een spirituele gids die ze had ontmoet door middel van een meditatie. Nu wilde ze tekens gebruiken als een manier om te communiceren.

Eerst moest ze het teken met haar gids opzetten. Ze gebruikte journaling om met haar gids te communiceren elke keer dat ze met hem wilde werken (in de vorm van automatisch schrijven), dus vroeg ze hem om haar een manier te geven om te communiceren als ze buiten in de wereld was. Het antwoord dat doorkwam was "leeuw." Ze wist niet precies wat dat betekende, maar ik stelde voor dat hij haar een leeuw zou laten zien als ze iets van hem wilde horen en niet in de gelegenheid was om te schrijven. Woord, plaatje, echt voorwerp - ze hoefde alleen maar te weten dat een leeuw een boodschap van haar gids kon betekenen.

"Probeer het gewoon uit," stelde ik voor. "En doe het op een speelse manier. Probeer geen beslissingen te nemen over leven of dood met dit nieuwe hulpmiddel, anders ben je te gestrest om het teken nog te zien."

Gemma zag haar eerste teken toen ze nerveus zat te wachten op een sollicitatiegesprek. Ze vroeg haar gids in stilte om hulp. Toen ze door een roddelblad over beroemdheden bladerde, zag ze een paginagrote advertentie voor een film van een filmmaatschappij met een leeuw in het logo. Ze was zo geschrokken dat ze hardop lachte. Ze wist dat het een teken was dat haar gids bij haar was en dat ze gewoon kon kalmeren. Ze deed het goed tijdens het gesprek en ze kregen de baan aangeboden.

Een ander geval deed zich voor toen ze probeerde te kiezen tussen het accepteren van twee uitnodigingen op een dating site. Ze vroeg haar gids speels om mee te doen. Toen ze dieper in het profiel van elke man dook, merkte ze dat een van hen een tatoeage van een leeuw op zijn arm had. Ze koos hem, en ze hebben een paar succesvolle afspraakjes gehad.

Toen vertelde Gemma over een andere ervaring. Ze liep door de stad en dacht na over een ernstige situatie met een vriendin. Er was sprake van mogelijk huiselijk geweld en Gemma maakte zich zorgen om haar vriendin. Maar wat te doen? Terwijl ze wachtte voor een verkeerslicht, reed een bus voorbij met een advertentie. De woorden "niet raden, maar vragen" verschenen in grote letters. Intuïtief wist ze dat het universum haar een teken had gegeven. Ze ging door en ontdekte dat haar instincten juist waren.

Zoals je kan zien aan Gemma's ervaring, hoeft het ontvangen van tekens geen jarenlange strenge training, helderziendheid of zelfs een meditatieve ruimte te vereisen. En hoewel Gemma zich in het begin afvroeg of de tekenen wel "echt" waren, realiseerde ze zich al snel dat realiteit op zich er niets mee te maken had. De kracht in het ontvangen en gebruiken van tekens ligt in de beslissing om het te doen. Je neemt het belang en de betekenis van de externe bron waar met je intuïtie, net zoals je dat zou doen als je gewoon "op je gevoel afgaat" of "een gevoel hebt".

Het ontvangen van externe tekens is de eerste stap naar het tot stand brengen van een concrete verbinding met je spirituele gidsen en het uitbreiden van je eigen intuïtie. Sommige mensen gaan van externe signalen naar interne intuïtieve begeleiding; anderen gaan de andere kant op. Hoe dan ook, het leren zien van tekens is leuk en nuttig in stressvolle tijden. Waarom zou je niet proberen je bewustzijn uit te breiden met deze vorm van Goddelijke

Wil je werken met spirituele gidsen? Heb je het gevoel dat je tekens ontvangt, maar weet je niet hoe je ze moet interpreteren? Een consulent van Keen kan je helpen - bel vandaag nog!

Afbeelding bron: Stocksy-gebruiker Amy Covington.